Sprzedam R1 2003r
• Strona 1 z 1
Sprzedam R1 2003r
Sprzedam R1 2003r.stan idealny. cena do uzgodnienia lub czekam na propozycje co do ceny
- Załączniki
-
- Obraz+192_Converted.jpg (162.89 KiB) Przeglądane 4954 razy
-
- Obraz+190_Converted.jpg (137.7 KiB) Przeglądane 4954 razy
-
- Obraz+184_Converted.jpg (136.67 KiB) Przeglądane 4954 razy
- Claudo
- Świeżak
jaka kwota???????
moja propozycja 20000zł
choć wiem ,że jest warta więcej ale to jest tylko moja propozycja

moja propozycja 20000zł
choć wiem ,że jest warta więcej ale to jest tylko moja propozycja

- fazer 600 (98koni)
- Świeżak
Re: Sprzedam R1 2003r
Claudo napisał(a):stan idealny
Mrwito- slusznie, to jest niestety taśma klejąca,podejrzewam ze po dokładnym obejzeniu,wyszło by jeszcze pare wad optycznych i mechanicznych tego moto...

To jest właśnie ta mętalność,zresztą nie tylko Polska-byłe zeby opchnąć-niewazne ze klijent moze zaliczyc swojom ostatniom przejazdzke na moto albo zostac kaleką bo podczas jazdy np: coś sie zablokuje albo Bóg wie co jeszcze-liczy sie tylko zysk-KASA!!.
Oczywiście standardem w ogłoszeniech jest tak jak i tu stan idealny,perfekcyjny...
Pociesza mnie naszczeście myśl ze som jeszcze ludzie któżi potrafiom wyłozyć kawe na ławe i powiedzieć to i to jest do poprawki,do wymiany i co najwazniejsze zaproponować odpowiednoą cene wzglendem stanu maszyny.
Sami tworzymy siebie jeżdzace bomby, na których giniemy...

Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Ścigacz.pl
Kwazi czemu uważasz ze wciskam kit z motorem itd. Słuchaj po pierwsze trzeba nie miec sumienia zeby sprzedawać to o czym piszesz a po drugie kazdy kupujący ode mnie motor weźmie go na przegląda i dokładnie sprawdzi, przecież to normalne ze trzeba sprawdzic żeby nie kupić badziewia. Nie majadz podstaw to tak nie na miejscu jechać po kimś. Tak jak ty teraz po mnie!!!!!
- Claudo
- Świeżak
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
Claudo napisał(a):Kwazi czemu uważasz ze wciskam kit z motorem itd. Słuchaj po pierwsze trzeba nie miec sumienia zeby sprzedawać to o czym piszesz a po drugie kazdy kupujący ode mnie motor weźmie go na przegląda i dokładnie sprawdzi, przecież to normalne ze trzeba sprawdzic żeby nie kupić badziewia. Nie majadz podstaw to tak nie na miejscu jechać po kimś. Tak jak ty teraz po mnie!!!!!
A ja zapewniam Cie ze ludzie maja sumienie i ze to normalka nietylko na naszym rynku...
Jesli cie uraziłem to sorri...
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Ścigacz.pl
Moim zdaniem. Chrom to głupi pomysł, szczególnie na felgach, polerka zresztą też.
Widać moto przerobione specjalnie do lansu, ale to częste w tym modelu.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
- xtremedevil
- Świeżak
cichy napisał(a):Moim zdaniem. Chrom to głupi pomysł, szczególnie na felgach, polerka zresztą też.
normalnie sie nie udzielam w takich tematach ale co zauwazylem:
1. ocenianie po zdjeciach - zajebisty fachowiec powie ze naklejka w tym roczniku byla 1,5 mm wyzej niz na fotce wiec pewnie po dzwonie, albo ze sruba mocujaca silnik ma gwint progilowany o 0,05mm w innym rozstawie wiec pewnie tez po dzwonie
2. docinki ze moto do lansu..jak kogos stac to niech sie lansuje, nie wiem jaki odsetek ludzi z forum stac na takie moto, ale pewnie gdyby mieli kase to by jescze inne dziwactwa zakladali
3. proponuje jechac i obejrzec, wg mnie moto prezentuje sie ladnie, ale trzeba by polookac jak technicznie wyglada
powodzenia w sprzedazy
- tazzman
- Świeżak
• Strona 1 z 1