Zobacz wÄ…tek - Pierwsze buty na motor, czy dobre?
NAS Analytics TAG

Pierwsze buty na motor, czy dobre?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Postprzez Artur 666 » 6/11/2009, 00:58

a ja w glanach latam na tl i sie smieje z tych co w cwaniakach lataja :)
Tl 1000r
Pieprze raperów psełdo gangsterów
prawdziwym wyzwaniem jest zakręt
Artur 666
Bywalec

Postprzez Czester » 6/11/2009, 02:18

To nie są jakieś glany, które noszą metaluchy tylko desantowe buty wojskowe. Nie mówcie, że to na czopera. Owszem, kiepsko komponowałyby się z kolorowym sportowym kombinezonem ale w połączeniu z czarnymi spodniami typu bojówki i jakąś rozsądną (czytaj nie oczojebną) kurtką nie wyglądają źle.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
Czester
Administrator

Postprzez Stachoo » 6/11/2009, 18:17

Ewentualnie AS Smx. Te Diadory też ciekawe ale jaskrawe podobnie, do tego nie ma gdzie przymierzyć, chyba że są podobne do sidi w rozmiarówce to jeszcze się da, no ale cena jak najbardziej kusząca.
Ostatnio edytowano 23/11/2009, 18:48 przez Stachoo, łącznie edytowano 1 raz
Stachoo
Świeżak

Postprzez razzar » 7/11/2009, 12:05

i to mi sie podoba , u nas na miesicie latem smigaja kolesie w krodkich spodenkach i adidasach, koszulce - i na kole daja, ani razu nie mieli wywrotki, :))))) ale tylko na miasto :) a czesto widze tez motocyklistow ubranych po szyje w stroje,pancerze i jezdza jak ciotki :) 4 bieg i prutaja przez miasto .....
razzar
Świeżak

Postprzez Drifte » 7/11/2009, 14:19

razzar napisał(a):i to mi sie podoba , u nas na miesicie latem smigaja kolesie w krodkich spodenkach i adidasach, koszulce - i na kole daja, ani razu nie mieli wywrotki, :))))) ale tylko na miasto :) a czesto widze tez motocyklistow ubranych po szyje w stroje,pancerze i jezdza jak ciotki :) 4 bieg i prutaja przez miasto .....

No tak w końcu jak ktoś ma motocykl, to musi pruć 200 i nie mniej :lol:
Drifte
Świeżak

Postprzez Przemo_rene » 8/11/2009, 21:24

Stachoo napisał(a):No tak, akurat wygląd mi tam wisi ale jak mam komplet modeki czarny na sobie to takie sidi śmiesznie wyglądają. Ewentualnie AS Smx. Te Diadory też ciekawe ale oczojebne podobnie, do tego nie ma gdzie przymierzyć, chyba że są podobne do sidi w rozmiarówce to jeszcze się da, no ale cena jak najbardziej kusząca.

sorry ja oprócz kombi Spyka skórzanego mam komplet modeki Shield (na zimniejsze dni) i jakośmoje SIDI do niego pasują. nie wspominając już o wygodzie czy bezpieczeństwie.

ps. a co do lansiarzy na gumie w krótkich spodenkach latających to je**ał ich pies. Niech się wyrżnie jeden z drugim to zobaczą.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
Przemo_rene
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê