[skutery] Bliski Wschód na Zippach Manic 125...
• Strona 1 z 1
[skutery] Bliski Wschód na Zippach Manic 125...
Dyskusja na temat: Bliski Wschód na Zippach Manic 125 – podsumowanie wyprawy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Bliski Wschód na Zippach Manic 125 – podsumowanie wyprawy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Bliski Wschód na Zippach Manic 125 – podsumowanie wyprawy
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Gratulacje!! Niezłe osiągniecie na chińczykach w dodatku to niemal bohaterowie. Sam mam zamiar w przyszłym sezonie objechać europe Hondą Varadero 125 wraz ze znajomym na XR 125.<br><hr>Bulbi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
gratulacje!!!!
jak widać "chińczyk" od solidnego importera to całkiem dobry wybór.
miałem 125cc, też chińczyka, podobnego nawet ale niestety należał do bardzo awaryjnych i "przygodowych": motocykli.
jednak wszędobylskie teorie że mimo wielkiego podobieństwa pojazdów z dalekiego wschodu produkują je różne fabryki z różną jakością ma swoje potwierdzenie.
przy wyborze pojazdu made in china chyba warto jednak dołożyć kilkaset złotych i nie kupować najtańszej pozycji na rynku...mimo tego że wygląda tak samo jak ten o 1000 zł droższy a sprzedawca zapewnia że to to samo tylko inna nazwa naklejona na zbiorniku.
a co do wyprawy to gdzie i kiedy więcej szczegułów???
<br><hr>maniac
jak widać "chińczyk" od solidnego importera to całkiem dobry wybór.
miałem 125cc, też chińczyka, podobnego nawet ale niestety należał do bardzo awaryjnych i "przygodowych": motocykli.
jednak wszędobylskie teorie że mimo wielkiego podobieństwa pojazdów z dalekiego wschodu produkują je różne fabryki z różną jakością ma swoje potwierdzenie.
przy wyborze pojazdu made in china chyba warto jednak dołożyć kilkaset złotych i nie kupować najtańszej pozycji na rynku...mimo tego że wygląda tak samo jak ten o 1000 zł droższy a sprzedawca zapewnia że to to samo tylko inna nazwa naklejona na zbiorniku.
a co do wyprawy to gdzie i kiedy więcej szczegułów???
<br><hr>maniac
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zastanawia mnie jak takie coś może jechać w pełni załadowane po autostradzie? 70 km/h ? Jeździłem Varadero 125 i się cieszyłem, że do 90 km/h dobiłem na liczniku
Wątpię, żeby jazda na drogach szybkiego ruchu była tym bezpieczna... To jak skuter po mieście - ledwo się rozpędza i nadaje się do wolnej jazdy w korkach.
Chciałbym zapytać ile razy mieli serce w przełyku, spowodowany różnicą prędkości innych uczestników ruchu w stosunku do nich będąc wyprzedzanym.
Przecież wiadomo, że to jest tylko i wyłącznie reklama firmy Zipp na nowy sezon!<br><hr>Arek

Wątpię, żeby jazda na drogach szybkiego ruchu była tym bezpieczna... To jak skuter po mieście - ledwo się rozpędza i nadaje się do wolnej jazdy w korkach.
Chciałbym zapytać ile razy mieli serce w przełyku, spowodowany różnicą prędkości innych uczestników ruchu w stosunku do nich będąc wyprzedzanym.
Przecież wiadomo, że to jest tylko i wyłącznie reklama firmy Zipp na nowy sezon!<br><hr>Arek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wiesz wiele razy sam pan panie "dyrektor marketingu" największego polskiego importera wypisywałeś takie treści i info na różnych portalach.Komentatorzy napisał(a):A łyżka na to " niemożliwe"
Informacja prasowa czyli full PR <br><hr>Bynio*600ccm<br>
internet nie jest anonimowy jak sam zdążyłeś zauważyć niedawno.
a co do zipa to się nie czepiaj przynajmniej podają obiektywną prawdę w przeciwieństwie do ciebie.<br><hr>Koniec Motocyklowej Przygody
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
KoniecKomentatorzy napisał(a):A łyżka na to " niemożliwe"
Informacja prasowa czyli full PR <br><hr>Bynio*600ccm<br>
Moto
Przygody<br><hr>serw
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości