DORADCIE !?
• Strona 1 z 1
DORADCIE !?
POWITAC WSZYSTKICH
ChcÄ™ zmienic w lipcu motocykl i niewiem ktory wybrac czy cbr 1000 rr czy k6 1000 ? NIGDY NIE JEZDZILEM NA SUZUKI a bardzo mi sie podoba honda dobrze znam bo ma 600 rr . Chcialbym dostac jak najwiecej opini o tych motocyklach bo szkoda mi wydac duzo kasy na ktorys z tych a pozniej stwierdzic ze to nie ten .CZEKAM NA WASZE OPINIE BEDE BARDZO WDZIECZNY 

- szyszka
- Świeżak
Nigdy nie siedziałem na K6 ale od lipca 2005 jeżdże K5 (podobno niewiele sie róznią) Na temat Hondy nic nie mogę powiedziec ale co do K5 to mmmmm...pierwsze wrażenie to jakbym wsiadł na rower z silnikiem (przesiadłem się z TL1000S kołyszącej się na łukach jak by była pijana) Silnik oddaje moc tak płynnie ze nawet przedszkolak może smigac na jednym. Z tego co wiem poprzednie modele miały udane zawieszenia. Do K5 też nie można się przyczepic. Co mnie drazni w suzi: kondoniasty, tytanowy tłumnik łatwo się brudzi a doczyścic go to syzyfowa praca, luz boczny manetki gazu ok.1mm!!! irytujące- udało sie skorygowac przy pomocy cienkiego pierscienia-teraz jest ok. matowe elementy owiewki - trzeba uważac przy nakładaniu wosku żeby ich nie pobrudzic (efekt wygląda żałośnie) Poza tym pierwsze 5tys.km bez żadnych usterek
-
kenes - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości