Yamaha TDM-850
• Strona 1 z 1
Yamaha TDM-850
Mam taką na oku.Rok 2001-to jest właśnie ta
http://moto.allegro.pl/item155247956_ya ... 001r_.html
Gościu zamienił by się na moją CBR-F2+ dopłata.Zastanawiam się czy jest sens.POMPCY.
http://moto.allegro.pl/item155247956_ya ... 001r_.html
Gościu zamienił by się na moją CBR-F2+ dopłata.Zastanawiam się czy jest sens.POMPCY.
CBR600
MondeoTDCI
MondeoTDCI
- taju25
- Świeżak
Troszke jezdzilem TDM-em.
Bardzo fajny sprzecik. Polecam.
Bardzo wygodny i uniwersalny i nawet ma troche ''wigoru''
Ale najpierw przejedz sie czy bedzie Ci pasowal...
Bardzo fajny sprzecik. Polecam.
Bardzo wygodny i uniwersalny i nawet ma troche ''wigoru''
Ale najpierw przejedz sie czy bedzie Ci pasowal...
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Go for it!
Piękna TDM-ka! Moim zdaniem rewelacyjne moto!!! Kompromis pomiędzy osiągami a funkcyjnością! Śmiało poszedłbym na zamiankę - no chyba, że masz kręgosłup ze stali i jeszcze CBR-ka nie dała ci w dupsko
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
odradzam zamiane. Facet jest handlarzem wiec zamiana z nim sie nie oplaca. Jesli cena rynkowa twojej cbrki jest np 8000 to on ci za nia da np 7000 zeby pozniej przedac ja za 8000. Lepiej sprzedaj na wlasna reke a pozniej dopiero kup od niego TDMke. No chyba ze bardzo dlugo nie bedziesz mogl swojego sprzeta sprzedac to wtedy dasz go jemu i niech on sie meczy.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Pic polega na tym że moja CBR jest dopracowana.W tamtym sezonie zrobiłem na niej coś koło 200 km.Poprostu wiem co mam,a tam [od handlarza]niewiadomo ile trzeba w nia włożyć.Jak mu powiedzałem o zamianie to odrazu na zamiane on idzie.
CBR600
MondeoTDCI
MondeoTDCI
- taju25
- Świeżak
siekson napisał(a):odradzam zamiane. Facet jest handlarzem wiec zamiana z nim sie nie oplaca. Jesli cena rynkowa twojej cbrki jest np 8000 to on ci za nia da np 7000 zeby pozniej przedac ja za 8000. Lepiej sprzedaj na wlasna reke a pozniej dopiero kup od niego TDMke. No chyba ze bardzo dlugo nie bedziesz mogl swojego sprzeta sprzedac to wtedy dasz go jemu i niech on sie meczy.
to prawda, dobrze siÄ™ upewnij we wszystkich kwestiach a przede wszystkim w pochodzeniu moto. Handlarze nie sÄ… znowu tacy "bad geys

Sam temat zamiany na TDM to dobry ruch. POLECAM!
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
Widzę brachu, że czujesz co to prawdziwe moto! Turystyczne enduro takie jak Transalp to rasowy nawijacz bez obaw o awarie. Wsiadać i w drogę! Udanych łowów! Czekam zatem na info....
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
Ale lipa ta TDM,byłem i oglądałem.W silniku coś puka na każdych obrotach.Jednym słowem padaka.Jednak honda to honda.Prawdziwy handlarz trupami. Myślał ze trafił na laika,a ty lipa.Nawet zapalić to z ledwością,mówili że zimno,a na zewnątrz +8
CBR600
MondeoTDCI
MondeoTDCI
- taju25
- Świeżak
No to szukaj Transalpa.
Serce jak dzwon,juz nie wspominajac o komforcie
Swego czasu szukalem dla siebie KTM Adventura LC4, ze wzgledu na 28litrowy bak i spore kopyto. A i przyjemnie (chyba) jezdzic na moto,ktore ma wysokosc prawie,ze konia
wysokosc siodla 945mm
Jezdzilem wieloma singlami ale kazdy mowil,ze w nim sa poteeezne wibracje... Musze wkoncu gdzies go dorwac i sam sprawdzic.
Serce jak dzwon,juz nie wspominajac o komforcie

Swego czasu szukalem dla siebie KTM Adventura LC4, ze wzgledu na 28litrowy bak i spore kopyto. A i przyjemnie (chyba) jezdzic na moto,ktore ma wysokosc prawie,ze konia

Jezdzilem wieloma singlami ale kazdy mowil,ze w nim sa poteeezne wibracje... Musze wkoncu gdzies go dorwac i sam sprawdzic.
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl

No niestety - jak chcesz dobre moto, musisz dobrze zapłacić. Nie wierz w okazje - najlepiej złap jakiegoś "importera" (czyt: laweciarza) i leć z nim na RFN

-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości