Jak zahamować z piskiem ???
• Strona 2 z 2 • 1, 2
może to i racja ostatnio glosny wydech znajomemu niepomógł pieszy wyskoczył naszczęscie zdębiał i dało sie go ominąć co innego jak pieszy nie zdębieje i zaczyna uciekac akurat w tą strone po której chciało sie go ominąć
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
nie ma to jak w trakcie wyprzedzania kierowca samochodu w momencie kiedy bylem obok niego nagle probowal zepchnac mnie z drogi !!!!!!! gdyby nie miejsce pomiedzy samochodem przejezdzajacym z naprzeciwka i gaz na max to nie wiem ........ strach pomyslec. kierowca okazal sie starszy pan w okularach grubosci ----denka od BACZKA ( 1.20 zl w monopolowym ) POZDRAWIAM
FAST BIKES MY LOVE
- Rybol
- Świeżak
tak, niektorzy piesi sa tragiczni. Nawet wczoraj jadac sobie jednokierunkowa, ktora w pewnym momencie skrecala pod katem prostym, na pasach szla sobie jakas dziewczyna. Patrzy sie na mnie, a ja ją chcę minać zaraz za nia. Nie wiem czy zwatpila w siebie, czy sie przestraszyla, ale gdy bylem ok. 4m od niej ona zatrzymala sie i cofnela jeden krok dokladnien tam gdzie chcialem jechac. Predkosc nie byla duza, bo ją wczesniej widzialem, ale musialem sie przed nia prawie zatrzymac i machnac jej reka ze jej "pozwalam" isc.
Ale nic sie na to nie poradzi i trzeba po prostu w miescie bardziej uwazac. Bo jak idzie jakas kobieta, z torbami zakupow, to nie mysli o tym czy moze przejsc na druga strone ulicy, tylko co zrobi na obiad.
Ale nic sie na to nie poradzi i trzeba po prostu w miescie bardziej uwazac. Bo jak idzie jakas kobieta, z torbami zakupow, to nie mysli o tym czy moze przejsc na druga strone ulicy, tylko co zrobi na obiad.

Aprilia Pegaso 650, gsx-r 750
-
wojtas - Świeżak
mój kolega mial nieprzyjemna sytuacje wyprzedzał tiko a burak w tiko zajechal mu droge skrecajac w lewo motocyklista zaliczyl glebe podniusł sie z ziemi podchodzi do "tikowca" a kolo z zielonego pozeracza predkosci czyli tiko drze sie na niego : " co pan wyprawia jak wariat pan jezdzi to pan nie wie ze ja tu mieszkam". to ja sobie teraz zadaje pytanie czy ja mam wiedziec gdzie karzdy obywatel polski mieszka i kiedy bedzie skrecal bez kierunku bo on tam mieszka. Mowie wam jak widzicie tiko malucha albo zuka to najlepiej sie zatrzymac i czekac na to aze taki kolo sobie pojedzie pozdrawiam wszystkich
one man one bike one street one love
- Benek929
- Świeżak
ja też miałem nieprzyjemną sytuacje ale nie z pieszymi ale z przejściem dla pieszych.Jak na większości dwupasmówek maluje się najpierw "zebre" na jednym a później na drógim pasie. więc jade sobie i patrze że pas mi sie konczy bo drogowcy maluja przejście i stoją pachołki. włączam kierunek patrze w lusterko a tu całkiem długi sznurek samochodów. i tutaj wyszedł brak doświadczenia- miałem nadzieje że któryś mnie wpuści... zanim sie zorientowałem byłem kilkanaście metrów od pachołków. moje szczęście, że nie były ustawione za gesto i przemknałem między nimi. Ciary mnie przechodzą po plecach jak sobie pomyśle że mogłem wjechać na świeżo pomalowany pas. każdy wie jak to sie mogło skonczyć brrr.... ale mam nauczkę. zero zaufania dla nikogo na drodze.
-
luucan - Świeżak
hehe... i zrobił nam się kolejny topic pt. "Moja pierwsza gleba"
Pozdrowionka!

Pozdrowionka!
będzie co ma być... nie ma się co spinać...
- łysy_głupek
- Świeżak
oni kurna prawie wszyscy sa nienormalni wepchasz sie na swiatlach przed samochod to trabia na ciebie sa frajerami i tyle:)
honda nsr 125 z podrasowanym silnikiem:) | | www.fasttec.fora.pl
-
pawlo89 - Świeżak
Re: Jak zahamować z piskiem ???
Pazur napisał(a):chciałbym tak nauczyć się hamować, żeby dziewczyny piszczały...![]()
jak w nie wycelujesz to beda piszczaly
-
lowlo - VIP Åšcigacz.pl
Pazur napisał(a):No własnie, jestem początkującym motocyklistą i chciałbym tak nauczyć się hamować, żeby dziewczyny piszczały...![]()
Jak mam to zrobić?
Czy zwykłe stoppie wystarczy, czy lepiej zblokować przednie koło i wywinąć efektownego orła ?
i w ten oto sposób temat o "piszczeniu" nie wiem czy opon czy dziewczyn:) przeistoczyl sie w konwersacje na temat jacy są polscy uzytkownicy innych pojazdów niż motocykle......
moja własna sugestia-czy kupujecie motocykle by podrywac dziewczyny???? Pełen szpan!!!:) ktos nawet neony pod moto chciał wkladac!!! Nie no LITOSCI!!! Moze jest jakies forum podrywaczy
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
eristof napisał(a):i w ten oto sposób temat o "piszczeniu" nie wiem czy opon czy dziewczyn:) przeistoczyl sie w konwersacje na temat jacy są polscy uzytkownicy innych pojazdów niż motocykle......
moja własna sugestia-czy kupujecie motocykle by podrywac dziewczyny???? Pełen szpan!!!:) ktos nawet neony pod moto chciał wkladac!!! Nie no LITOSCI!!! Moze jest jakies forum podrywaczy
hehe jestem za, chyba co niektórzy pommylili powołania skoro moto uzywaja do podrywu. proponuję inne forum, albo najlepiej nie siedzieć na forach tylko pod szkołą (najlepiej podstawową) aż laski wyjdą, wtedy to furorę zrobisz !!!
jeśli ktoś nie pamięta historii, będzie skazany na ponowne jej przeżycie,
- wild
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości