Jednak jest kamera na bus pasie i robi zdjęcia od tyłu!!!
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
no to skoro ulica jest zakorkowana a bus pasem nie mozna bo to be, bo jest kamera, itp to moze zacznijcie popierdalac po chodniku? wam zawsze cos nie pasuje. Przeszkadza wam, ze zrobili bus pas i chociaz autobusem bedzie szybciej? pokazcie mi miasto, w ktorym w godzinach szczytu nie ma korka? Zeby przejechac przez Katowice trasa, ktora normalnie jade ok 10 minut, w godzinach szczytu robie ja w godzine lub nawet poltorej. Wymyslaja udogodnienia ale wam zawsze cos nie pasuje.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
gumis napisał(a): Wymyslaja udogodnienia ale wam zawsze cos nie pasuje.
Dokładnie, niech chociaż ludzie podróżujący komunikacją mają lepiej.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
gumis napisał(a):no to skoro ulica jest zakorkowana a bus pasem nie mozna bo to be, bo jest kamera, itp to moze zacznijcie popierdalac po chodniku? wam zawsze cos nie pasuje. Przeszkadza wam, ze zrobili bus pas i chociaz autobusem bedzie szybciej? pokazcie mi miasto, w ktorym w godzinach szczytu nie ma korka? Zeby przejechac przez Katowice trasa, ktora normalnie jade ok 10 minut, w godzinach szczytu robie ja w godzine lub nawet poltorej. Wymyslaja udogodnienia ale wam zawsze cos nie pasuje.
to teraz sobie wyobraz, ze Ci ta trase ktora jezdzisz zwezili o jeden pas i to na odcinku gdzie jest najwęziej i gdzie nie da sie sensownie przeciskać między samochodami... to w tedy pewnie byś stał na moto grzecznie w korku i sie nie denerwowal?, a na pewno już byś nie łamał przepisów i nie jezdził buspasem...
a żeby uściślić informacje wszystkim, którzy nie muszą jeździć codziennie po Wawie (która i tak jest moim kochanym miastem), Łazienkowska to jest jedna z przelotowych tras przez Warszawę, omijająca ścisłe centrum Warszawy i którą przemieszczają się np wszyscy którzy chcą ominąc Warszawę tranzytem, bo Wawa żadnej, powtarzam żadnej obwodnicy NIE MA...
przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki
-
Ryba - Świeżak
Najbardziej wk...ia ten buspas jak chcesz skręcić w prawo i zgodnie z przepisami musisz stać w korku, powodować większy zator, zamiast przelecieć bus pasem nie blokując nikogo... Widzisz już swój zjazd, pusty pas prowadzący do niego ale niestety oddziela cię od niego gruba ciągła linia - paranoja!
VFR 02'
-
navi - Świeżak
ale tak czy siak macie korek i musicie stac, nawet jakby wam oddali ten 1 pas to i tak bedzie korek. Dziwna mace mentalnosc. No nie powiecie mi, ze dzieki temu jednemu pasowi ruchu, w Wawie nie bylo korkow?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
uwierz mi... nawet w godzinach największego szczytu wszystko się tam w miarę poruszało... co prawda 50km/h, ale zawsze... teraz wszystko stoi...
szczerze w tym momencie to mi to wisi, bo popylam na moto buspasem (kamera jest skierowana w ta dobra strone ), ale jak myślę o zimie (takiej prawdziwej ze śniegiem na ulicach) i przesiadce do samochodu, to mnie krew zalewa... oby ta zima była taka jak ta 2 lata temu, że nie jeździłem ze dwa tygodnie...
szczerze w tym momencie to mi to wisi, bo popylam na moto buspasem (kamera jest skierowana w ta dobra strone ), ale jak myślę o zimie (takiej prawdziwej ze śniegiem na ulicach) i przesiadce do samochodu, to mnie krew zalewa... oby ta zima była taka jak ta 2 lata temu, że nie jeździłem ze dwa tygodnie...
przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki
-
Ryba - Świeżak
Co by nie zrobić to wszyscy i tak to negują.
Tak jak strzałki warunkowego zatrzymania jak i bus-pas ułatwiaja życie.
Tak jak strzałki warunkowego zatrzymania jak i bus-pas ułatwiaja życie.
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Ja jeżdże M-kami jak jestem na uczelni- 5 dni w tygodniu
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
wszystkie duze miasta europejskie maja buspasy i pasy wydzielone dla strazy/policji i jakos nikt nie protestuje a jak obcokrajowiec wjedzie, tysiac oiro kary , moze dwa moze wiecej i juz sie nauczy. Akurat niemieckie kary mi sie najbardziej podobaja - srednia 3letnia pensja polaka za wykroczenie typu przejazd przez ciagla Motywuje do jazdy zgodnie z przepisami.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
-
simonw - Mieszkaniec forum
Sory,
Założyłem ten watek, ale dopiero jak się przyjżałem to okazało się, że to zdjęcie nie jest z kamery tylko , reporter wyciągnął zdjęcie z archiwum. Głupi jestem, że wcześniej nie zauważyłem, ale jest nawet podpisane. Kamera nie będzie robiła zdjęć z tyłu, bo mają straszną jazdę z identyfikacją kierowcy samochodu, więc z definicji nie będą szukać problemów i będą strzelać od przodu. I tak mają 1600 zdjęć dziennie więc po co się pieprzyć z identyfikacją kierowcy motocykla.
W sumie to dobra wiadomość
Założyłem ten watek, ale dopiero jak się przyjżałem to okazało się, że to zdjęcie nie jest z kamery tylko , reporter wyciągnął zdjęcie z archiwum. Głupi jestem, że wcześniej nie zauważyłem, ale jest nawet podpisane. Kamera nie będzie robiła zdjęć z tyłu, bo mają straszną jazdę z identyfikacją kierowcy samochodu, więc z definicji nie będą szukać problemów i będą strzelać od przodu. I tak mają 1600 zdjęć dziennie więc po co się pieprzyć z identyfikacją kierowcy motocykla.
W sumie to dobra wiadomość
- Martinoy
- Świeżak
katowice to nie Polska, oni myślą inaczej, mówią inaczej i wyglądają inaczej (zwłaszcza jak wyjdą z kopalni), wrocław też ma bliżej do granicy niemieckiej, oni też myślą inaczej - po niemiecku, ja wolę myśleć po czesku i narzekać wolę, jak jeden z drugim "burakiem" przyjechał by do stolicy to by zobaczył ziomali swych jeżdżących po bus pasach z kierunkowskazami powłączanymi w każdą stroną z cielęcym wyrazem twarzy, jak go zatrzymać to powie: "Panie jak tu jeździć po tej Warszawie, ja nie tutejszy"
a jeśli chodzi o narzekanie to taka nasza natura, każdego Polaka !!!
a jeśli chodzi o narzekanie to taka nasza natura, każdego Polaka !!!
- cb1000r
- Świeżak
ja nie jestem z żadnego spodka, ja jestem ze stolicy, jak komuś się nie podoba to niech się p......i!!!
dlaczego każdemu burakowi można pozwolić nasrać na stolice, a mnie nie wolno obsrać jego mieściny?
bo łatwo znaleźć klakiera frustrata, który marzy by znaleźć się w obsrywanej przez innych stolicy, by mógł marzyć o wyścigu szczurów, on pierwszy jak się tu znajdzie będzie najgłośniej darł gębę na te nieszczęsne bus pasy, a teraz daleko od szosy woli być w koalicji, a nie w opozycji
ten kto prócz czytania wykaże się zrozumieniem ten zamiast się obrażać zastanowi się nad odpowiedzią i się zaśmieje, a nie zasmuci
pzdr
dlaczego każdemu burakowi można pozwolić nasrać na stolice, a mnie nie wolno obsrać jego mieściny?
bo łatwo znaleźć klakiera frustrata, który marzy by znaleźć się w obsrywanej przez innych stolicy, by mógł marzyć o wyścigu szczurów, on pierwszy jak się tu znajdzie będzie najgłośniej darł gębę na te nieszczęsne bus pasy, a teraz daleko od szosy woli być w koalicji, a nie w opozycji
ten kto prócz czytania wykaże się zrozumieniem ten zamiast się obrażać zastanowi się nad odpowiedzią i się zaśmieje, a nie zasmuci
pzdr
- cb1000r
- Świeżak
No i czym się tu tak podniecasz? Że w stolicy mieszkasz? No to ciesz się i żyj dalej w tym smrodzie i gwarze i kombinuj w korkach na buspasach. Ja mieszkam w krainie wielkich jezior i lasów, nie wiem co to korki i jestem tu szczęśliwy. A Tobie Warszawy nie zazdroszczę lecz współczuję...
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3