Jednak jest kamera na bus pasie i robi zdjęcia od tyłu!!!
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
ty nie rozumiesz, nie wiem z jakiego powodu nie rozumiesz, nie wiem czy ty sam wiesz czemu nie rozumiesz, prosiłem by zrozumieć zanim odpowiesz
zatem jeszcze raz:
ja mieszkam w stolicy, inny gdzieś w dziczy, ja nie sram mu, że on z dziczy, nie oceniam, nie przyklejam łatki, nie ironizuję, nie mam kompleksów (łatka + ocena), tego samego chcę od innych, nauczmy się być normalni, jesteśmy w europie, a nie na klopie, a jak klop wybiera ktoś to gówno na ryj mu spływa
mam nadzieję, że teraz wszyscy zrozumieli i nie będą komentować i ciągnąć dalej tego bzdurnego tematu
pzdr
zatem jeszcze raz:
ja mieszkam w stolicy, inny gdzieś w dziczy, ja nie sram mu, że on z dziczy, nie oceniam, nie przyklejam łatki, nie ironizuję, nie mam kompleksów (łatka + ocena), tego samego chcę od innych, nauczmy się być normalni, jesteśmy w europie, a nie na klopie, a jak klop wybiera ktoś to gówno na ryj mu spływa
mam nadzieję, że teraz wszyscy zrozumieli i nie będą komentować i ciągnąć dalej tego bzdurnego tematu
pzdr
- cb1000r
- Świeżak
cb1000r napisał(a):ty nie rozumiesz, nie wiem z jakiego powodu nie rozumiesz, nie wiem czy ty sam wiesz czemu nie rozumiesz, prosiłem by zrozumieć zanim odpowiesz
Czy Ty w ogóle sam siebie rozumiesz? Zaprzeczasz samemu sobie?
cb1000r napisał(a):katowice to nie Polska, oni myślą inaczej, mówią inaczej i wyglądają inaczej (zwłaszcza jak wyjdą z kopalni), wrocław też ma bliżej do granicy niemieckiej, oni też myślą inaczej - po niemiecku, ja wolę myśleć po czesku i narzekać wolę, jak jeden z drugim "burakiem" przyjechał by do stolicy to by zobaczył ziomali swych jeżdżących po bus pasach z kierunkowskazami powłączanymi w każdą stroną z cielęcym wyrazem twarzy, jak go zatrzymać to powie: "Panie jak tu jeździć po tej Warszawie, ja nie tutejszy"
a jeśli chodzi o narzekanie to taka nasza natura, każdego Polaka !!!
Czyż nie jest to wyśmiewanie ludzi spoza stolicy? Czy może tylko ja tak to odebrałem?
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
to coś co masz na głowie chyba zbyt ciasne jest, mój ojciec mówił mi: po co kopać się z koniem
z głupotą nie wygram, jesteś lepszy w tym ode mnie
pzdr
ps
podpowiedź:
przeczytaj cały temat od początku, potem moją ostatnią odpowiedź, pomyśl chwilkę i nie odpowiadaj, chyba że chcesz odpowiedzieć tak:
masz rację, nie zrozumiałem, teraz rozmumiem i mam takie samo zdanie jak ty
ja wtedy odpowiem tak:
emocje czasami biorą górę, też mnie poniosło, pzdr
z głupotą nie wygram, jesteś lepszy w tym ode mnie
pzdr
ps
podpowiedź:
przeczytaj cały temat od początku, potem moją ostatnią odpowiedź, pomyśl chwilkę i nie odpowiadaj, chyba że chcesz odpowiedzieć tak:
masz rację, nie zrozumiałem, teraz rozmumiem i mam takie samo zdanie jak ty
ja wtedy odpowiem tak:
emocje czasami biorą górę, też mnie poniosło, pzdr
- cb1000r
- Świeżak
CzesterTX napisał(a):No i czym się tu tak podniecasz? Że w stolicy mieszkasz? No to ciesz się i żyj dalej w tym smrodzie i gwarze i kombinuj w korkach na buspasach. Ja mieszkam w krainie wielkich jezior i lasów, nie wiem co to korki i jestem tu szczęśliwy. A Tobie Warszawy nie zazdroszczę lecz współczuję...
Warszawa moze i nie jest najlepszym miejscem do zycia, ale ja Tobie polskiego bieguna zimna tez nie zazdroszcze
pozdro
-
rambo wwa - Świeżak
Gdyby ktoś jednak potrzebował urządzenia zwanego:
automatycznie, elektrycznie, składana, chowana tablica rejestracyjna, to może taką posiąść odwiedzając stronę:
http://noszkurwa.com/mykmoto.html
automatycznie, elektrycznie, składana, chowana tablica rejestracyjna, to może taką posiąść odwiedzając stronę:
http://noszkurwa.com/mykmoto.html
['] ['] [']nie wypisujcie dla mnie świeczki gdy polegne
- Koznik
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości