Zobacz wÄ…tek - <i>[AktualnoÅ›ci]</i> Robert Michalczewski – nie mamy..
NAS Analytics TAG

[AktualnoÅ›ci] Robert Michalczewski – nie mamy..

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 24/10/2009, 11:30

Komentatorzy napisał(a):Drodzy goście tego portalu!

CzytajÄ…c wpisy pod wywiadami zawodników, moim również doszedÅ‚em do wniosku ,że nasza dyscyplina to gnój jakich maÅ‚o . Cokolwiek by napisać to znajdÄ… siÄ™ ludzie którzy syczÄ… nienawiÅ›ciÄ… ,kÅ‚amstwem i obelgami. Nie dopatrzyÅ‚em siÄ™ aby w enduro, motocrossie czy żużlu byÅ‚y takie zjawiska. Ubolewam nad tym bardzo, iż nie ma merytorycznej oceny jazdy czy nawet postawy samego zawodnika tylko wymyÅ›lone i nie majÄ…ce nic wspólnego z rzeczywistoÅ›ciÄ… komentarze. PoddajÄ…c siÄ™ opinii publicznej można zostać zbesztanym a gdy nie zareaguje siÄ™ na nieprawdziwe zarzuty czy obelgi przez wielu czytajÄ…cych ta „skrzywiona „ rzeczywistość bÄ™dzie odebrana jako prawda…
Przez kilka lat ścigania i uczestniczenia w świadku wyścigowym mogę powiedzieć ,że zjadłem na tym zęby. Przez tyle lat zawsze byłem uważany za osobę kontrowersyjną ale nigdy nie posunąłem się w komentowaniu wydarzeń czy zawodników do pisania/mówienia nieprawdy. Oczywiście moje oceny były niejednokrotnie dosadne czy wręcz wulgarne , natomiast zawsze oparte na prawdzie.
W tym temacie nie mam sobie nic do zarzucenia a ludzie czy instytucje krytykowane przez mojÄ… osobÄ™ wiedzÄ… to najlepiej.
Artykuły ukazujące się na łamach prasy czy portali , czytane są przez tysiące ludzi, czyta to moja córka , Wasze dzieci , znajomi, sponsorzy itd.. jaki obraz wyścigów im dajemy ?? ponury..
Swoim postÄ™powaniem przez wszystkie lata Å›cigania nie zasÅ‚użyÅ‚em sobie na to aby ukrywajÄ…cy siÄ™ pod Nickami ludzie przedstawiali nie prawdziwy obraz moich dokonaÅ„ ,zachowaÅ„ czy mnie. OsobiÅ›cie ludzi którzy pod ukryciem mnie obrażajÄ… mam głęboko gdzieÅ›… spÅ‚ywa to po mnie jak deszcz po rynnie. Jakiekolwiek próby obrony i tak nie przyniosÄ… efektu. OdczuÅ‚ bym najbardziej krytykÄ™ opartÄ… na faktycznych błędach mojego zachowania czy jazdy ale takiej siÄ™ tutaj nie doczytaÅ‚em .
Zadaję sobie więc pytanie, kim są komentatorzy piszący takie bzdury ??
-To ludzie którzy na padoku boją się spojrzeć prosto w oczy i chodzą cichutko na paluszkach aby nikomu się nie narazić.
- To ludzie którym strach nie pozwala powiedzieć pod swoim imieniem i nazwiskiem tego co
majÄ… do powiedzenia - tchórze …
- To ludzie którzy nigdy nie ścigali się albo nawet nie jeździli motocyklem a zza monitora
udajÄ… mistrzów Å›wiata…
- To ludzie którymi kieruje frustracja a często zwykła zazdrość i zawiść.
Kogoś pominąłem ???
Prawdziwy fan wyścigów i motocykli kieruje się prawdą w ocenie, jaka by nie była , czy pozytywna czy negatywna.!!!

Jeżeli chcemy aby wyścigi rozwinęły się tak jak np. żużel to na pewno nie tędy droga..
Możemy siÄ™ besztać nawzajem tylko co z tego wyniknie ?? nic… na pewno nic dobrego dla wyÅ›cigów. Zadajcie sobie sami pytanie co zrobiliÅ›cie dla tego sportu ? ja w tym temacie mam podniesionÄ… gÅ‚owÄ™ i Å›wiadomość ,że zrobiÅ‚em naprawdÄ™ dużo! i niewielu jest takich ludzi którzy kochajÄ… wyÅ›cigi robiÄ…c wiÄ™cej niż tylko puste gadanie/pisanie...

Nie będę więcej się rozpisywał w tym temacie .

Pozdrawiając prawdziwych kibiców i zawodników sportów motocyklowych
Pozostaje w szacunku.

Robert Michalczewski SBK 69
<br><hr>Robert Michalczewski SBK # 69<br>
Tomaszewski i Grandys... To na 100 % ich komentarze!!! :-) Jeden z ego rozdętym do granic możliwości, drugi zakompleksiony coraz bardziej z braku wyników kolejny rok z rzędu... Brat w końcu cie zwolni Mariuszku :-) Hubert jeszcze będziesz lepszy od Rossiego! Miej wiarę!!! :-)
Pozdro! <br><hr>pip
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/10/2009, 15:55

Komentatorzy napisał(a):wracajac do tematu to RM ma pary zdecydowanie w "buzi" niz w manetce! dla mnie Jest zwyklym pianao bijca i nic wiecej bo nic dla tego sportu nie robi tylko sieje zament niepotrzebny! nie lubie go wyprzedzalem go na torze i mam go gleboko ale ok piszcie sobie co chcecie on wam nie pomoze w tym sporcie i napewno go nie uzdrowi chyba ze jest z PISu i z CBS to jest jakas szansa bo czasami ma bliskie poglady :)))) zdecydownie mu nie zazdoszcze wrecz prezciwnie gardze takimi osobami ktore uzdrawiaja srodowisko koksem :)<br><hr>wmmp<br>
drogi Tomku :) daj spokój . nie lubisz go bo tępił jak wszy takich ludzi jak Ty którzy całe życie kombinowali i oszukiwali młodszych zawodników biorąc pieniądze za coś czego nie zrobiłeś... to chyba Ty mu skręcałeś motocykl w którym odpadło koło i prawie sie zabił ?? oczywiscie zamiast przeprosin odwracasz kota ogonem i jak ostatni tchurz sadzisz sie pod nickiem. jesteś tylko brudasem którego nikt już nie szanuje właśnie za to ze nie masz odwagi w twarz powiedzieć tego co myślisz tylk knujesz i piszczysz pod przykryciem.
Bukowski ocenił Cie najlepiej:) byłeś legendą a zostałeś frajerem . <br><hr>były fan Tomka K.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/10/2009, 08:23

Komentatorzy napisał(a):wracajac do tematu to RM ma pary zdecydowanie w "buzi" niz w manetce! dla mnie Jest zwyklym pianao bijca i nic wiecej bo nic dla tego sportu nie robi tylko sieje zament niepotrzebny! nie lubie go wyprzedzalem go na torze i mam go gleboko ale ok piszcie sobie co chcecie on wam nie pomoze w tym sporcie i napewno go nie uzdrowi chyba ze jest z PISu i z CBS to jest jakas szansa bo czasami ma bliskie poglady :)))) zdecydownie mu nie zazdoszcze wrecz prezciwnie gardze takimi osobami ktore uzdrawiaja srodowisko koksem :)<br><hr>wmmp<br>
Komentatorzy napisał(a):drogi Tomku :) daj spokój . nie lubisz go bo tępił jak wszy takich ludzi jak Ty którzy całe życie kombinowali i oszukiwali młodszych zawodników biorąc pieniądze za coś czego nie zrobiłeś... to chyba Ty mu skręcałeś motocykl w którym odpadło koło i prawie sie zabił ?? oczywiscie zamiast przeprosin odwracasz kota ogonem i jak ostatni tchurz sadzisz sie pod nickiem. jesteś tylko brudasem którego nikt już nie szanuje właśnie za to ze nie masz odwagi w twarz powiedzieć tego co myślisz tylk knujesz i piszczysz pod przykryciem.
Bukowski ocenił Cie najlepiej:) byłeś legendą a zostałeś frajerem . <br><hr>były fan Tomka K.<br>
Jeśli mogę kilka słów od siebie... Kedzior nie poskręcał przedniego zawieszenia marzocchi i kiedy RM jechał na kole na prostej startowej - zawias zwyczajnie sie wysunął i złamał przy lądowaniu jak zapałki. Ja miałem więcej szczęścia bo u mnie nie zalał tylko oleju do lag :-) a oczywiście mówimy tutaj o motocyklach przygotowanych NA GOTOWO. Wspominam tylko o tym jednym przypadku, bo o kilku innych nie warto już wspominać. Kędzior to pie*** brudas, niechluj i oszust. Do tej pory żałuje że dałem się wtedy wyprowadzić przez Perka z namiotu bo inaczej zarobilby za to kłamliwe kłapanie w ryj. Na szczęście dostał 3 lata później od Buły za co mimo że go nie znam osobiście - jestem mu bardzo wdzięczny. <br><hr>Paweł Michalczewski
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/10/2009, 14:41

Przegladajac te komentarze czasami sie zastanawiam ze powinny byc one zakazane bo wiekszosc z nich jest po prostu beznadziejna ....jestem wielkim fanem wyscigow motocyklowych i wmmp ogladam z rundy na runde szkoda tylko ze tak malo jest relacji w tv...mysle ze poziom wmmp jest bardzo dobry i interesujacy natomiast jestem zmartwiony atmosfera jaka panuje wsrod zawodnikow i generalnie w paddokach(ten nie lubi tego a tamten tamtego) .... co do Roberta M. znam go dobrze(jednak nie osobiscie) sledze uwaznie jego poczynania w wmmp i faktem jest ze jego wypowiedzi sa czasami kontrowersyjne i moga sie nie podobac co niektorym, jest jednym z zawodnikow wmmp i na jego miejscu chcialby sie znalezc pewnie nie jeden z nas, lecz ze wzgledow finansowych mozemy sobie pomazyc i zostaje nam tylko cieszyc sie jazda na motocyklu i ryzykowac po naszych (nie zawsze w najlepszym stanie tech) drogach publicznych wsrod malo rozwaznych kierowcow samochodow...<br><hr>Piter-Radom
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/10/2009, 15:53

Osobniku pod tytułem "pip", nie przypisuj mi prymitywnych komentarzy, gdyż w przeciwieństwie do ciebie, ani Ja, ani Badziak, ani Michalczewski, ani Grandys ,nie musimy się ukrywać pod nickami. Ja zawsze miałem wysokie ego a kompleksy wszyscy mamy, tylko sztuką jest konstruktywnie je wykorzystać i czerpać z tego korzyści, zamiast udawać że ich nie mamy. Zresztą każdy sportowiec powinien mierzyć wysoko! Jeżeli już chcesz kogoś obrazić to miej trochę jaj i zrób to oficjalnie, chyba że jesteś osobnikiem o wielu nickach, to wtedy pasować będzie do ciebie gdy na końcu swojego pseudonimu "pip" dodasz literkę "a"... Co do linku Badziaka, to jest to idealne odzwierciedlenie naszej narodowej podłości i złośliwości, bo jak inaczej wytłumaczyć niektóre wyjątkowo odrażające wpisy. Pomijając sympatię czy antypatię do Michalczewskiego, to pamiętajcie że czyta to jego córka, a ja sam będąc ojcem nie chciałbym aby moja córka czytała takie wyjątkowo obraźliwe wpisy. Dlatego wyładujcie swoją agresję i nienawisć w inny sposób, co wyjdzie nam wszystkim na dobre. Pozdrawiam, Hubert.<br><hr>Rzeżnik #111
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 28/10/2009, 22:13

Ha, a ja mam nadzieje ze za kilka lat wiara na wyscigach zalana bedzie przez nowy narybek - juz kielkuje (choc przeciwnosci los nam rzuca ze tak powiem grube -hajs) Mlodych pieknych wychowanych z czystymi umyslami zawodnikow i zawodniczek nastanie era , amen<br><hr>Rzenioch #56
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/10/2009, 19:23

Witam wszystkich zainteresowanych tematem.
Czytając wszytki posty widzę, że całe towarzystwo(motocyklistów profesjonalistów oraz pozostałych jeżdżących i nie jeżdżących) prowadzi zmasowany atak na RM. Być może niektóre opinie mają odzwierciedlenie w rzeczywistości a niektóre pewnie nie. Jedni mu zazdroszczą inni nienawidzą, RM wzbudza głębokie emocje czego dowodem są poniższe posty. Czy możemy spróbować to zobiektywizować?
Pisze ten tekst z pozycji osoby niejeżdżącej, i zastanawiam się dlaczego ten człowiek wzbudza tyle kontrowersji, i czy nie jest to wynikiem konfabulacji całego środowiska (WMMP). Ten ma większy namiot, tamten ma lepszy motocykl, wydał kasę na kampanie nie wydał kasy na kampanie, ktoś kogoś naciągnął, ktoś dostał w zęby etc.
Panowie pleasssss. Prawdą jest że RM jest z tym sportem od samego początku w Polsce, pytanie co dla niego zrobił? Zrobił wiele dobrego jak i złego(wszyscy którzy go znają pewnie mogą powiedzieć na jeden i na drugi temat) natomiast nie można mu zarzucić obojętności i braku działania jako jednemu z kilku ambasadorów krzewienia tej dyscypliny w Polsce. Od wielu lat angażuje własne środki i zdrowie dla tego sportu a czy w zamian dostaje to na co zasłużył? A może jest to jednak tylko wyrafinowane działanie, które poprzez "szczytne" idee ma pomóc budować biznesowe cele, Fastbiker.pl, inne, czy przepełniona pychą chęć zdobycia pozycji opiniotwórczej tuby FB, dającej "złudne" poczucie grzechu IV władzy jest warte tej ceny? Czy może jednak jest w tym coś, co wynika z głębi serca, co jednak ma za sobą coś więcej niż kasa, władza, nienawiść do wszystkich, którzy potrafią zrobić coś lepiej, niszczenia wszystkiego, by móc na zgliszczach wszystkiego pokazać, jestem najlepszy? Kompleksy? Czy mamy tu wątek syndromu nadludzi, człowieka lepszego od pozostałych? Mam nadzieję, że jest w tym jednak coś ludzkiego, i to co widzę, jest przykrywką twardziela, który wstydzi się być dobrym człowiekiem.

<br><hr>Heniek Motor
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 31/10/2009, 13:57

Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich zainteresowanych tematem.
Czytając wszytki posty widzę, że całe towarzystwo(motocyklistów profesjonalistów oraz pozostałych jeżdżących i nie jeżdżących) prowadzi zmasowany atak na RM. Być może niektóre opinie mają odzwierciedlenie w rzeczywistości a niektóre pewnie nie. Jedni mu zazdroszczą inni nienawidzą, RM wzbudza głębokie emocje czego dowodem są poniższe posty. Czy możemy spróbować to zobiektywizować?
Pisze ten tekst z pozycji osoby niejeżdżącej, i zastanawiam się dlaczego ten człowiek wzbudza tyle kontrowersji, i czy nie jest to wynikiem konfabulacji całego środowiska (WMMP). Ten ma większy namiot, tamten ma lepszy motocykl, wydał kasę na kampanie nie wydał kasy na kampanie, ktoś kogoś naciągnął, ktoś dostał w zęby etc.
Panowie pleasssss. Prawdą jest że RM jest z tym sportem od samego początku w Polsce, pytanie co dla niego zrobił? Zrobił wiele dobrego jak i złego(wszyscy którzy go znają pewnie mogą powiedzieć na jeden i na drugi temat) natomiast nie można mu zarzucić obojętności i braku działania jako jednemu z kilku ambasadorów krzewienia tej dyscypliny w Polsce. Od wielu lat angażuje własne środki i zdrowie dla tego sportu a czy w zamian dostaje to na co zasłużył? A może jest to jednak tylko wyrafinowane działanie, które poprzez "szczytne" idee ma pomóc budować biznesowe cele, Fastbiker.pl, inne, czy przepełniona pychą chęć zdobycia pozycji opiniotwórczej tuby FB, dającej "złudne" poczucie grzechu IV władzy jest warte tej ceny? Czy może jednak jest w tym coś, co wynika z głębi serca, co jednak ma za sobą coś więcej niż kasa, władza, nienawiść do wszystkich, którzy potrafią zrobić coś lepiej, niszczenia wszystkiego, by móc na zgliszczach wszystkiego pokazać, jestem najlepszy? Kompleksy? Czy mamy tu wątek syndromu nadludzi, człowieka lepszego od pozostałych? Mam nadzieję, że jest w tym jednak coś ludzkiego, i to co widzę, jest przykrywką twardziela, który wstydzi się być dobrym człowiekiem.

<br><hr>Heniek Motor<br>
mocne :)<br><hr>:)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/4/2010, 14:33

ponoć miarą sukcesu jest liczba wrogów :):):) a patrząc na liczbe złośliwych komentarzy to jest dobrze :)<br><hr>uśmiechnięty :)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości

na górê