Offtop dla vipów
o chyba właśnie bana dostałem
ja pier*ole co się dzieje na tym forum? już nawet jakiemuś gamoniowi wygarnąć prawdy nie można prosto w ryj bo zaraz banują...
ale dopóki tak będzie (tolerowanie pseudo doświadczonych ściemniaczy, ludzi którzy ch*** wiedzą a udają że się na wszystkim znają i tych co liżą dupę) to to forum nie będzie miało respektu w oczach innych for w kraju...
i tu pytanie dlaczego min evila wszyscy gnębili za jego styl(mimo iż gość po ***** fest zna się na moto) a takiego gamonia czestera akceptują?
wyje**** już mam na swojego bana bo i tak rzadko tu zaglądam ale kurwa sami sobie obniżacie poziom forum niszcząc ludzi którzy coś wiedza ale mają swój styl wypowiedzi... a akceptując dzieciaków neostrady którzy chcą się popisać i podnieść swoje libido wymyślonymi historiami...
pozdro dla starej ekipy, spadam spać bo moje zdanie pewnie i tak będzie ch*** warte w oczach moderacji...

ja pier*ole co się dzieje na tym forum? już nawet jakiemuś gamoniowi wygarnąć prawdy nie można prosto w ryj bo zaraz banują...
ale dopóki tak będzie (tolerowanie pseudo doświadczonych ściemniaczy, ludzi którzy ch*** wiedzą a udają że się na wszystkim znają i tych co liżą dupę) to to forum nie będzie miało respektu w oczach innych for w kraju...
i tu pytanie dlaczego min evila wszyscy gnębili za jego styl(mimo iż gość po ***** fest zna się na moto) a takiego gamonia czestera akceptują?
wyje**** już mam na swojego bana bo i tak rzadko tu zaglądam ale kurwa sami sobie obniżacie poziom forum niszcząc ludzi którzy coś wiedza ale mają swój styl wypowiedzi... a akceptując dzieciaków neostrady którzy chcą się popisać i podnieść swoje libido wymyślonymi historiami...
pozdro dla starej ekipy, spadam spać bo moje zdanie pewnie i tak będzie ch*** warte w oczach moderacji...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Jak czester , C-bool , laser , nie wiem kto tam jeszcze ale polecają moto na którym jeszcze wogóle nie jeździli to padam ze śmiechu . Jeba.... ich za to ale oni są nie reformowalni .
A jeszcze mam pytanie . Przerabiał ktos alkomaty dla własnego użytku . Na allegro ceny są od około 80zł do 1 tyś zł . Jest to coś warte . Ja tam po alkocholu nie jeżdżę . Jednak występuje problem następnego dnia i zastanawiam się nad kupnem takiej zabawki . Tylko nie wiem na ile wskazania tych urządzeń mają się do rzeczywistych .
A jeszcze mam pytanie . Przerabiał ktos alkomaty dla własnego użytku . Na allegro ceny są od około 80zł do 1 tyś zł . Jest to coś warte . Ja tam po alkocholu nie jeżdżę . Jednak występuje problem następnego dnia i zastanawiam się nad kupnem takiej zabawki . Tylko nie wiem na ile wskazania tych urządzeń mają się do rzeczywistych .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
na TVN turbo był kiedyś test alkomatów, generalnie trzeba dać ze 250zł żeby to jakoś działało, nie można w to dmuchać wcześniej niż 30min od picia i alkomaty lubią się rozkalibrowywać więc urządzenie powinno mieć możliwość kalibracji...
jak pracowałem w FMie to dział bezpieczeństwa miał alkomat za około 300zł nie pamiętam już jakiej firmy ale badziew potrafił pokazać 0.25 u osoby która od 2ch dni nie piła a kilka minut wcześniej jadła cukierka lodowego... generalnie szukaj opinii na forach typu elektroda tam powinni ci doradzić...
jak pracowałem w FMie to dział bezpieczeństwa miał alkomat za około 300zł nie pamiętam już jakiej firmy ale badziew potrafił pokazać 0.25 u osoby która od 2ch dni nie piła a kilka minut wcześniej jadła cukierka lodowego... generalnie szukaj opinii na forach typu elektroda tam powinni ci doradzić...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
te teansze alko sa beznadziejne. jak jednego wieczoru bedziesz chcial kilka razy w niego dmuchnac to kazdy nastepny wynik bedzie coraz bardziej pokrecony bo alko zacznie sie rozregulowywac. albo zrob jak napisal leitho albo zainwestuj wiecej kasy jak chcesz miec cos naprawde dobrego.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Melvin napisał(a):rif? Regionalne Instytucje Finansujące?
Nie...
google napisał(a):Rif gitarowy to stale powtarzająca się frakcja gitary. Coś typu tię, tię, tię... tię, tię
Jak czester , C-bool , laser , nie wiem kto tam jeszcze ale polecają moto na którym jeszcze wogóle nie jeździli to padam ze śmiechu . Jeba.... ich za to ale oni są nie reformowalni .
Zbanujcie tych wszystkich skurwysynów bo mnie denerwują

moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
E tam w sumie Melv dostal bana za pier*dole moim zdaniem ;p a inne badziewia neostradowe sie oszczedza 

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
No u mnie też, a chciałem się pochwalić.
Wczoraj byłem po motocykl, kolejny w rodzinie.
Wczoraj jeździłem w ogrodzie, jest lepszy od glebogryzarki.
Wczoraj byłem po motocykl, kolejny w rodzinie.

Wczoraj jeździłem w ogrodzie, jest lepszy od glebogryzarki.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
cichy to ile juz ich masz w swojej kolekcji? 3?
a ten samochod to moze Audiczka?
szpicu, motonga nie mam bo mnie najzwyklej narazie nie stac. A nie chce popelniac twojego bledu i kupic jakiegos trupka, do ktorego za pare miesiecy bede musial dokupywac polowe gratow bo zacznie sie sypac. Wole na spokojnie powoli zbierac i w koncu kupic cos naprawde konkretnego.
a ten samochod to moze Audiczka?
szpicu, motonga nie mam bo mnie najzwyklej narazie nie stac. A nie chce popelniac twojego bledu i kupic jakiegos trupka, do ktorego za pare miesiecy bede musial dokupywac polowe gratow bo zacznie sie sypac. Wole na spokojnie powoli zbierac i w koncu kupic cos naprawde konkretnego.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Gixa mam na przechowaniu, braciak jest w Libanie i nie miał się nim kto zaopiekować.
Samochód to audi, ale jak tyś to poznał?
Samochód to audi, ale jak tyś to poznał?
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
czyzby ta starsza A3? czy moze sportback?
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
-
cichy - VIP Ścigacz.pl