kask + kurtka na motocykl --> turystyk
• Strona 1 z 1
kask + kurtka na motocykl --> turystyk
Witam!
Stałem sie posiadaczem Kawy GPZ 500 S. na start mam 800pln. Proszę nie pisać komentarzy typu ze "za 1000zł to ja sobie rękawiczki kupiłem" Jeśli Cie stać to cieszę się również z tego powodu
Myślałem teraz kupić sobie kask za 400zł i kurtkę za ok 350zł. Czytałem wiele na temat kasków w tej cenie i niestety nie znalazłem tego "najlepszego" w tej kategorii cenowej.
Co do kurtki to myślałem sobie kupić
http://moto.allegro.pl/item778968060_no ... ml#gallery
Rękawiczki mam. Na spodnie i buty uzbieram do wiosny. Nie chcę wydawać duzo kasy na strój ponieważ moto bede jeździł do szkoły nie daleki odcinek.
Stałem sie posiadaczem Kawy GPZ 500 S. na start mam 800pln. Proszę nie pisać komentarzy typu ze "za 1000zł to ja sobie rękawiczki kupiłem" Jeśli Cie stać to cieszę się również z tego powodu

Myślałem teraz kupić sobie kask za 400zł i kurtkę za ok 350zł. Czytałem wiele na temat kasków w tej cenie i niestety nie znalazłem tego "najlepszego" w tej kategorii cenowej.
Co do kurtki to myślałem sobie kupić
http://moto.allegro.pl/item778968060_no ... ml#gallery
Rękawiczki mam. Na spodnie i buty uzbieram do wiosny. Nie chcę wydawać duzo kasy na strój ponieważ moto bede jeździł do szkoły nie daleki odcinek.
- kowaal11
- Świeżak
za nieco ponad 400 zł możesz dostać czarny hjc cs r1.Jeden z lepszych podobno w tej kategorii cenowej. za 350 zł to może jakąś używaną kurtkę? z nowych raczej nie poszalejesz i zostają tylko jakieś wynalazki. kumple śmigają w kurtkach ozone i jak za tą kasę to podobno jest w miarę ok
- Przemysl_17
- Świeżak
- DangerZone
- Świeżak
co do kasku hjc cs r1 to też o nim myślałem i tu chyba przy nim zostanę
Co do kurtki też myślałem o tym aby kupić zbroje za około 250zł i kurtkę za 100pln ale czy na pewno nic sie nie znajdzie godziwego do 350zł ?

Co do kurtki też myślałem o tym aby kupić zbroje za około 250zł i kurtkę za 100pln ale czy na pewno nic sie nie znajdzie godziwego do 350zł ?
- kowaal11
- Świeżak
Budżetu może ogromnego nie masz, ale za to trafiłeś idealnie w czas na kupno sprzętu, bo zaczął się właśnie sezon wyprzedaży.
Rozumiem Cię, w 100% bo w zeszłym roku byłem w identycznej sytuacji, co mogę polecić to:
Po pierwsze kup jak najlepszy kask, śmiało wydaj te 400zł
Ciuchów i kasków szukaj tu:
www.louis.de mają teraz duże wyprzedaże, spójrz np. na uvexa boss 515 oglądałem go, naprawdę w bardzo niskiej cenie. Podobnie powinieneś tam znaleźć jakieś rękawiczki i kurtkę.
Radzę też wyczaić, kiedy będzie wyprzedaż w intermotors, będą wyprzedawać ostatnie resztki utiki i będzie to kosztować groszę. Dodatkowo szukaj na ebayu niemieckim, ja w zeszłym roku kupiłem kobiecie kurteczkę alpina, funkiel nówkę za 250zł.
Rozumiem Cię, w 100% bo w zeszłym roku byłem w identycznej sytuacji, co mogę polecić to:
Po pierwsze kup jak najlepszy kask, śmiało wydaj te 400zł
Ciuchów i kasków szukaj tu:
www.louis.de mają teraz duże wyprzedaże, spójrz np. na uvexa boss 515 oglądałem go, naprawdę w bardzo niskiej cenie. Podobnie powinieneś tam znaleźć jakieś rękawiczki i kurtkę.
Radzę też wyczaić, kiedy będzie wyprzedaż w intermotors, będą wyprzedawać ostatnie resztki utiki i będzie to kosztować groszę. Dodatkowo szukaj na ebayu niemieckim, ja w zeszłym roku kupiłem kobiecie kurteczkę alpina, funkiel nówkę za 250zł.
- żółf
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości