kupno motocykla zx7r-gsx600r
• Strona 1 z 1
kupno motocykla zx7r-gsx600r
siema, po swietach chce kupic motocykl.. ma to byc maszyna do jazdy do pracy i do pojezdzenia na codzien ale uparlem sie na motocykl tylko sportowy czyli scigacz
mialem juz gsx750f wiec to moj pierwszy motocykl nie bedzie.. wybor padl na kawe zx7r 99-00 lub gsx600r 99-00 i nie wiem na ktory sie zdecydowac, nie chodzi mi o katowanie na torze czy jezdzenie na gumie non stop a raczej do codziennej jazdy ale maszynka musi byc sportowa, moze macie jakies doswiadczenia z tymi maszynami i mozecie cos powiedziec? szczerze to bardziej mi sie podoba zx7r ale to tylko wizualnie.. prosze o jakies rady ewentalnie jakies propozycje z innym sportowym sprzetem bo sezon sie zaczyna a ja bez motocykla jeszcze, pozdro

- czarny
- Świeżak
Wątpię, że by był to ten sam motocykl a powód jest prosty tez, co masz go na zdjęciach z Bemowa raczej zakończył swój żywot ze względu na dziurę w silniku a jeśli chodzi o to ze plastyki takie samo to, dlatego ze to fabryczne malowanie ich było
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
a ja nie watpie ze to ten sam poniewaz ma taka sama rejestracje... jakbys poszperal w tych fotkach z tamtej strony to bys sam zauwazyl, ten motorek na allegro ma zamalowana rejestracje ale nie calkowicie i mozna dostrzec ze to ta sama i do tego opis motocykla zgadza sie z opisem tego z dziura w silniku bo gdzies na tej stronie go opisywal gdzie sa te fotki
- czarny
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości