Czas wolny?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
C-bool napisał(a):Ponoć ludzie inteligentni się nie nudzą... Ale ja osobiście nawet jakbym nie wiadomo jak się nudził książki do ręki bym nie wziął :]
Nawet jakby tą książką była "Kamasutra" a obok siedziałaby zajębista blondyneczka z dużym biustem ?

YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
jak pracuje to raczej nic mi nie pozostaje jak wieczorem uderzyc w półke jak nie pracuje to chleje wóde siedze z kobietą(nie po pijaku oczywiście) no i również czytam te wasze pierdoły na forum
PS:
czester ja wiem ty sie nigdy nie zmienisz
PS:
CzesterTX napisał(a):A ja tam nie wiem co to nuda. Zawsze się znajdzie jakies zajęcie. Czasami to czasu brakuje. Ogólnie to lubie sobie dobrze pospać a w długie jesienne wieczory jak nie mam nic innego do roboty to łoję browary i spamuję na forum
czester ja wiem ty sie nigdy nie zmienisz

-
pawulon03 - Świeżak
To ja chyba jestem jednym z nielicznych na tym forum którzy jak się nudzą to czytają książki ( nie przyrodznicze
) obecnie czytam trylogie wiedźmina. Czasem w weekend się wyskoczy na jakieś piwko lub posiedzieć w jakimś barze.

- jammal17
- Świeżak
ja czytam książki w wakacje przeczytałem splinter cell niezłe piszą że na podstawie gry
edit: wróciłem teraz z meczu trefl gdańsk (seniorzy) 3:0 dla trefla nie kojarzę z kim grali
edit: wróciłem teraz z meczu trefl gdańsk (seniorzy) 3:0 dla trefla nie kojarzę z kim grali
Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
-
iro - Bywalec
ja nie wiem co to jest wolny czas, potrafię sobie zaplanować cały dostępny czas tak żebym się nie nudził i w sumie chyba dobrze mi to wychodzi bo zdarza mi się że zabraknie czasu na sen...
wszak jest masa znajomych, praca, bary, moto, samochód szkoła, komputer, garaż, łóżko...
tyle możliwości że ja p*erdole...
wszak jest masa znajomych, praca, bary, moto, samochód szkoła, komputer, garaż, łóżko...
tyle możliwości że ja p*erdole...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3