Sygnalizacja warunkowa.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ten przepis nie jest bezsensowny, gdyby nie było strzałki to byś musiał spokojnie czekać na zielone światło. A on tylko ułatwia życie.
Dlatego zawsze należy się zatrzymać, tylko i wyłącznie ze względu na pieszych.
Dlatego zawsze należy się zatrzymać, tylko i wyłącznie ze względu na pieszych.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Sama strzałka ma sens lecz często zatrzymywanie się bez potrzeby w miejscach, gdzie widać jak na dłoni czy jest ktoś na pasach nie jest już takie sensowne. Przypominam, że przepis ów obowiązuje dopiero od kilku lat. Strzałki były o wiele, wiele wcześniej i nie było obowiązku zatrzymywania się przed nimi.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
a moim zdaniem nie jest to durne zatrzymanie... z moich obserwacji wynika, że i tak wiekszosc kierowców i tak sie nie zatrzymuje (jak niema pieszych na pasach). Jak sie zatrzymalem ostatnio na strzalce to jakis burak zaczal na mnie trabic...
-
rechaa - Świeżak
bo to był burak, jak go sam nazwałeś.
przepis jest dobry, problemem jak dla mnie są raczej zarządcy dróg, którzy stawiają sygnalizator warunkowy S2 niekoniecznie posługując się logiką oraz obserwacją.
przepis jest dobry, problemem jak dla mnie są raczej zarządcy dróg, którzy stawiają sygnalizator warunkowy S2 niekoniecznie posługując się logiką oraz obserwacją.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości