motor od znajomego czy sprowadzony z francji ?
• Strona 1 z 1
motor od znajomego czy sprowadzony z francji ?
Witam ! Mam do was pytanie w sprawie kupna motoru kawa gpz 500S .
Mam do wyboru kupić od znajomego mojej kolezanki ten motor za 4k (tylko ze opony trzeba wymienic jeszcze)
lub
sprowadzić z Francji za ta samą cene około 2 lata młodszego (1996r). Jakby sie udało to zamiast gpz500 S bym wziął CB 500 lub er5.
i tak sie zastanawiam czy lepiej wziąć pewniaka od znajomego czy zaryzykować i sprowadzić co o tym sądzicie ?
Mam do wyboru kupić od znajomego mojej kolezanki ten motor za 4k (tylko ze opony trzeba wymienic jeszcze)
lub
sprowadzić z Francji za ta samą cene około 2 lata młodszego (1996r). Jakby sie udało to zamiast gpz500 S bym wziął CB 500 lub er5.
i tak sie zastanawiam czy lepiej wziąć pewniaka od znajomego czy zaryzykować i sprowadzić co o tym sądzicie ?
- kowaal11
- Świeżak
A podliczyłeś koszty tj. transport, rejestracja i wszystkie wymiany.
Powiem szczerze, że spotkac dobry moto za granicą za dobra kasę jest ciężej niz w PL.
Wystarczy pośledzic kilka portali i ceny mówia same za siebie
Powiem szczerze, że spotkac dobry moto za granicą za dobra kasę jest ciężej niz w PL.
Wystarczy pośledzic kilka portali i ceny mówia same za siebie
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
podliczyłem i by właśnie tak mniej wiecej wyszło jak ten od znajomego. ale może jednak warto zobaczyć co się bierze i dlatecho chyba jednak wybrałbym moto od znajomego. Motor to kawa GPZ 500S. 94' z przebiegiem około 48.000km . Jedyną wade jaką ma to wybebeszone tłumiki...
- kowaal11
- Świeżak
warto brać to co sprawdzone i wie sie jaka przeszłosć moto, czasem można połaszczyć się na nowszy a potem żałować.
Życie zaczyna się powyżej 200km/h, czasami w tym samym momencie sie kończy, jednak gdyby to było regułą każdy z Nas umarłby jako niemowlę... | | moja Diablica http://picasaweb.google.com/PiciuR1/R1# ... 3032004354
- PittR1
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości