[WMMP] Piotr Passek - stracony sezon
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Coś mi mówi, że ludzie z obozu Artura Wielebskiego nie mogą się pogodzić z tym, że Passek go objechał pomimo tego że co rundę głośno krzyczeli jak to pszyszła "gwiazda motogp" skopie mu tyłek, i ze Passek jest w ogóle cienki a w wyścigu AA to go zdubluje na piątym okrążeniu. Tymczasem okazało się, że Passek jest dużo szybszy mając takie samo doświadczenie na motocyklu jak Wielebski.<br><hr>Kingway fan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
myślę że gość ma poprostu jaja i mówi co myśli do tego jak na tak krótki staż wyścigowy jeździ szybko i sądząc po kilku komentarzach niektórzy mają z tym chyba problem. <br><hr>maxgrip
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
fanatyku chinskich podrob ! Artur skopal mu dupe w AA!!! bo jak moze nie zauwazyles, to waszemu gwiazdorowi puscily zwieracze i jebnal barana w 13 kolku. Jeszcze trzeba nauczyc sie dojezdzac do mety, bo 15 kolek to nie 10, a waszemu sprinterowi chyba kondycji zabrakloKomentatorzy napisał(a):Coś mi mówi, że ludzie z obozu Artura Wielebskiego nie mogą się pogodzić z tym, że Passek go objechał pomimo tego że co rundę głośno krzyczeli jak to pszyszła "gwiazda motogp" skopie mu tyłek, i ze Passek jest w ogóle cienki a w wyścigu AA to go zdubluje na piątym okrążeniu. Tymczasem okazało się, że Passek jest dużo szybszy mając takie samo doświadczenie na motocyklu jak Wielebski.<br><hr>Kingway fan<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
problem to, pewnie bedzie mial w przyszlym roku, bo wszystko idzie do przodu...a wsparcia od zawodowcow, po tych akcjach raczej miec nie bedzie...chyba ze zaplaci znowu!!!<br><hr>gsx-rKomentatorzy napisał(a):myślę że gość ma poprostu jaja i mówi co myśli do tego jak na tak krótki staż wyścigowy jeździ szybko i sądząc po kilku komentarzach niektórzy mają z tym chyba problem. <br><hr>maxgrip<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Trochę się czepiacie. Piotrek jest taki pewien siebie - to zrozumiałe - wygrał rzeczywiście dosyć łatwo Rookie. Może to kilku denerwować, ale tak właśnie było. Może inaczej sprawa by wyglądała, jeśli Artur miał również silnik Hoegge, zawiecha nieoryginalne etc. - ale nie miał.
Nie zgodzę się jednak z tym, że miał słaby moto - Kenny by wtedy tez musiał tak powiedzieć - oba silniki były w specyfikacji takie same. Jeśli Piotrek twierdzi, że miał słaby moto, to niektórzy z stk600 (którzy tez regularnie jeżdżą w okolicach 1.40 i poniżej, włącznie z 1.38) powinnii powiedzieć, że mają hulajnogi.
Ja mu życzę powodzenia, dalszego progresu oraz zimnej głowy.<br><hr>Danny #66
Nie zgodzę się jednak z tym, że miał słaby moto - Kenny by wtedy tez musiał tak powiedzieć - oba silniki były w specyfikacji takie same. Jeśli Piotrek twierdzi, że miał słaby moto, to niektórzy z stk600 (którzy tez regularnie jeżdżą w okolicach 1.40 i poniżej, włącznie z 1.38) powinnii powiedzieć, że mają hulajnogi.
Ja mu życzę powodzenia, dalszego progresu oraz zimnej głowy.<br><hr>Danny #66
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Najbardziej denerwuje jego podejście do ludzi, którzy byli ojcami jego sukcesu, a których tak obsmarował w swoich wypowiedziach. Oprócz kasy nie podał żadnych argumentów, a szkoda. Wiedza i technika niestety kosztują i to nie tylko jego.<br><hr>Krzysztof GnatkowskiKomentatorzy napisał(a):Trochę się czepiacie. Piotrek jest taki pewien siebie - to zrozumiałe - wygrał rzeczywiście dosyć łatwo Rookie. Może to kilku denerwować, ale tak właśnie było. Może inaczej sprawa by wyglądała, jeśli Artur miał również silnik Hoegge, zawiecha nieoryginalne etc. - ale nie miał.
Ja mu życzę powodzenia, dalszego progresu oraz zimnej głowy.<br><hr>Danny #66<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Olaf, dlaczego się podszywasz pod gsx-r?? Przecież kochasz Buell-y!! A Ty Passek, trochę więcej skromności i mniej obciachu..<br><hr>Buell
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panowie stwierdzam krytykujacych za niedorozwinietych !!! koles urwal sie z choinki i zdobyl PP ! gdzie doswiadczenie tak doswiadczonych ktorzy uczestnicza w wyscigach tyle lat JA SIE PYTAM ? a co do jego pomyslow to takich ludzi wiecej !!!!! bo to pomysly na przyslosc popularnosci i rozwoju tego sportu ! wiec do widzenia z wami jestescie do zbadania !!!!<br><hr>jebaka V8
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości