[relacje] Dzień bezpiecznej jazdy z Hondą -...
• Strona 1 z 1
[relacje] Dzień bezpiecznej jazdy z Hondą -...
Dyskusja na temat: Dzień bezpiecznej jazdy z Hondą - Tor Lublin
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dzień bezpiecznej jazdy z Hondą - Tor Lublin
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Dzień bezpiecznej jazdy z Hondą - Tor Lublin
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Fajna sprawa. Szkoda, że nie mogłem uczestniczyć. Szkoda też, że Honda nie poprosiła o wskazówki bezpiecznej, dynamicznej jazdy któregoś z zawodników uczestniczących w imprezie. Mógłby pewnie powiedzieć dużo więcej niż jakiś Marek Godlewski. To taka moja wskazówka na przyszłość.<br><hr>Vittorio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Brawo Honda trzeba przecierać nowe ścieżki, skoro AW uprawia monopolistyczne praktyki z Pawelcem i zamyka się przed takimi imprezami !!!<br><hr>pinokio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Synku, żebyś nie musiał odszczekiwać tych słów, to taka moja rada na przyszłość..<br><hr>filipKomentatorzy napisał(a):Fajna sprawa. Szkoda, że nie mogłem uczestniczyć. Szkoda też, że Honda nie poprosiła o wskazówki bezpiecznej, dynamicznej jazdy któregoś z zawodników uczestniczących w imprezie. Mógłby pewnie powiedzieć dużo więcej niż jakiś Marek Godlewski. To taka moja wskazówka na przyszłość.<br><hr>Vittorio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Możesz jakoś rozwinąć swoją myśl? Staraj się pisać uzasadnienia do swoich tez. Będziesz miał mniej wysiłku umysłowego. To Ci dobrze zrobi bo widzę, że masz z tym problem.<br><hr>VittorioKomentatorzy napisał(a):Fajna sprawa. Szkoda, że nie mogłem uczestniczyć. Szkoda też, że Honda nie poprosiła o wskazówki bezpiecznej, dynamicznej jazdy któregoś z zawodników uczestniczących w imprezie. Mógłby pewnie powiedzieć dużo więcej niż jakiś Marek Godlewski. To taka moja wskazówka na przyszłość.<br><hr>Vittorio<br>Komentatorzy napisał(a):Synku, żebyś nie musiał odszczekiwać tych słów, to taka moja rada na przyszłość..<br><hr>filip<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dzieki za wskazówkę, poprawimy!<br><hr>LovtzaKomentatorzy napisał(a):Zemborzyckiej a nie zęborzyckiej...
<br><hr>LUBELAK<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Aby dobrze uczyć jeździć nie trzeba być Rossim. Czy Sir Alex Ferguson super kopie w gałę? Nie zakładałabym się, natomiast drużynę prowadzi super. Ci zawodnicy sami ledwo potrafią jeździć, a co dopiero uczyć innych.<br><hr>TonyKomentatorzy napisał(a):Fajna sprawa. Szkoda, że nie mogłem uczestniczyć. Szkoda też, że Honda nie poprosiła o wskazówki bezpiecznej, dynamicznej jazdy któregoś z zawodników uczestniczących w imprezie. Mógłby pewnie powiedzieć dużo więcej niż jakiś Marek Godlewski. To taka moja wskazówka na przyszłość.<br><hr>Vittorio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie byłeś to skąd wiesz co powiedział?<br><hr>ŁukaszekKomentatorzy napisał(a):Fajna sprawa. Szkoda, że nie mogłem uczestniczyć. Szkoda też, że Honda nie poprosiła o wskazówki bezpiecznej, dynamicznej jazdy któregoś z zawodników uczestniczących w imprezie. Mógłby pewnie powiedzieć dużo więcej niż jakiś Marek Godlewski. To taka moja wskazówka na przyszłość.<br><hr>Vittorio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I co sie tak rzucasz pustaku. Nie byłeś a krytykujesz - to jest rozwinięcie mysli. Ale chyba ty nie jesteś az na tyle wydolny umyslowo aby to załapać. <br><hr>HondaFanKomentatorzy napisał(a):Fajna sprawa. Szkoda, że nie mogłem uczestniczyć. Szkoda też, że Honda nie poprosiła o wskazówki bezpiecznej, dynamicznej jazdy któregoś z zawodników uczestniczących w imprezie. Mógłby pewnie powiedzieć dużo więcej niż jakiś Marek Godlewski. To taka moja wskazówka na przyszłość.<br><hr>Vittorio<br>Komentatorzy napisał(a):Synku, żebyś nie musiał odszczekiwać tych słów, to taka moja rada na przyszłość..<br><hr>filip<br>Komentatorzy napisał(a):Możesz jakoś rozwinąć swoją myśl? Staraj się pisać uzasadnienia do swoich tez. Będziesz miał mniej wysiłku umysłowego. To Ci dobrze zrobi bo widzę, że masz z tym problem.<br><hr>Vittorio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No właśnie w tym tkwi szkopuł, że nie trzeba wiedzieć co powiedział, żeby wiedzieć czego nie powiedział, choć powiedziane być mogło.Komentatorzy napisał(a):Fajna sprawa. Szkoda, że nie mogłem uczestniczyć. Szkoda też, że Honda nie poprosiła o wskazówki bezpiecznej, dynamicznej jazdy któregoś z zawodników uczestniczących w imprezie. Mógłby pewnie powiedzieć dużo więcej niż jakiś Marek Godlewski. To taka moja wskazówka na przyszłość.<br><hr>Vittorio<br>Komentatorzy napisał(a):Nie byłeś to skąd wiesz co powiedział?<br><hr>Łukaszek<br>
Kąsasz fabułkę?<br><hr>Vittorio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Następny co na przepustce z zakładu specjalnej troski. Nie cwaniakuj bo nie potrafisz mądralo.Komentatorzy napisał(a):Fajna sprawa. Szkoda, że nie mogłem uczestniczyć. Szkoda też, że Honda nie poprosiła o wskazówki bezpiecznej, dynamicznej jazdy któregoś z zawodników uczestniczących w imprezie. Mógłby pewnie powiedzieć dużo więcej niż jakiś Marek Godlewski. To taka moja wskazówka na przyszłość.<br><hr>Vittorio<br>Komentatorzy napisał(a):Synku, żebyś nie musiał odszczekiwać tych słów, to taka moja rada na przyszłość..<br><hr>filip<br>Komentatorzy napisał(a):Możesz jakoś rozwinąć swoją myśl? Staraj się pisać uzasadnienia do swoich tez. Będziesz miał mniej wysiłku umysłowego. To Ci dobrze zrobi bo widzę, że masz z tym problem.<br><hr>Vittorio<br>Komentatorzy napisał(a):I co sie tak rzucasz pustaku. Nie byłeś a krytykujesz - to jest rozwinięcie mysli. Ale chyba ty nie jesteś az na tyle wydolny umyslowo aby to załapać. <br><hr>HondaFan<br>
Jak taki przenikliwy jesteś to wczytaj się ze zrozumieniem w treść tego, co powyżej. Może wtedy Twój odmóżdżony organizm załapie, że chodzi o wykorzystanie nadarzającej się sposobności do skonfrontowania swojej wiedzy z tą, którą posiadają zawodnicy. Jak to nie jest dla Ciebie jasne to sobie odpuść dzieciaku. Wróć do swoich wideł i zajmij się swoimi codziennymi pracami polowo-oborowymi, a nie próbuj zaistnieć na kulturalnym forum.<br><hr>Vittorio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ta fabułka jest z pewnością mniej zagmatwana niż historia twojej karty chorobowej w psychiatryku.<br><hr>LokiKomentatorzy napisał(a):Fajna sprawa. Szkoda, że nie mogłem uczestniczyć. Szkoda też, że Honda nie poprosiła o wskazówki bezpiecznej, dynamicznej jazdy któregoś z zawodników uczestniczących w imprezie. Mógłby pewnie powiedzieć dużo więcej niż jakiś Marek Godlewski. To taka moja wskazówka na przyszłość.<br><hr>Vittorio<br>Komentatorzy napisał(a):Nie byłeś to skąd wiesz co powiedział?<br><hr>Łukaszek<br>Komentatorzy napisał(a):No właśnie w tym tkwi szkopuł, że nie trzeba wiedzieć co powiedział, żeby wiedzieć czego nie powiedział, choć powiedziane być mogło.
Kąsasz fabułkę?<br><hr>Vittorio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No toś błysnął intelektem. Może spróbuj coś bardziej twórczego; bo na razie, zupełnie niepotrzebnie, popisujesz się brakiem mózgu. Tym nikomu nie zaimponujesz. W obecnym stanie, wypowiedź którą nas zaszczyciłeś, jest jedynie miarą Twojego upośledzenia. Jak nie wiesz co napisać to milcz. Jak wiesz - pisz rzeczowo, z sensem i na temat.<br><hr>VittorioKomentatorzy napisał(a):Fajna sprawa. Szkoda, że nie mogłem uczestniczyć. Szkoda też, że Honda nie poprosiła o wskazówki bezpiecznej, dynamicznej jazdy któregoś z zawodników uczestniczących w imprezie. Mógłby pewnie powiedzieć dużo więcej niż jakiś Marek Godlewski. To taka moja wskazówka na przyszłość.<br><hr>Vittorio<br>Komentatorzy napisał(a):Nie byłeś to skąd wiesz co powiedział?<br><hr>Łukaszek<br>Komentatorzy napisał(a):No właśnie w tym tkwi szkopuł, że nie trzeba wiedzieć co powiedział, żeby wiedzieć czego nie powiedział, choć powiedziane być mogło.
Kąsasz fabułkę?<br><hr>Vittorio<br>Komentatorzy napisał(a):Ta fabułka jest z pewnością mniej zagmatwana niż historia twojej karty chorobowej w psychiatryku.<br><hr>Loki<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hmm...szkoda jedynie że ani Honda ani Scigacz nie pokusili się o wcześniejsze nagłośnienie tej imprezy...zaglądam tu każdego dnia a informacji o tym nie było...a chętnie wziąłbym udział w takiej imprezie...
Honda również nie ,,dała znać" osobom, które zakupiły nowe motocykle w ich salonach...dla mnie to sygnał typu: ,,kupiliscie to...spadajcie"
Suzuki rozwiązuje to zdecydowanie lepiej...<br><hr>SpaceDog
Honda również nie ,,dała znać" osobom, które zakupiły nowe motocykle w ich salonach...dla mnie to sygnał typu: ,,kupiliscie to...spadajcie"

Suzuki rozwiązuje to zdecydowanie lepiej...<br><hr>SpaceDog
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam,Komentatorzy napisał(a):Hmm...szkoda jedynie że ani Honda ani Scigacz nie pokusili się o wcześniejsze nagłośnienie tej imprezy...zaglądam tu każdego dnia a informacji o tym nie było...a chętnie wziąłbym udział w takiej imprezie...
Suzuki rozwiązuje to zdecydowanie lepiej...<br><hr>SpaceDog<br>
Nie chcę zabierać głosu za Hondę, więc wypowiem się za nas, czyli Ścigacz.pl. Jeśli Honda Poland wyraziłaby chęć, aby nagłośnić tą imprezę - z pewnością byśmy to zrobili. Przypominam jedynie, że była impreza pilotażowa / rozruchowa, zapewne dlatego organizator nie życzył sobie dużo "pompy" wokół tego.<br><hr>Lovtza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
do pana który się popisał niebywałą znajomościa polskich wyścigów i pisze takie glupoty,że zawodnicy nie potrafia jeździć. Uważasz, że np Tomek Kedzior czy Rzeźnik nie umieją jeździc??! Nawet zawodnicy pucharowi wiedzą już dużo o jeździe na motocyklu więc prosze nie pisać takich dobijających herezji<br><hr>Kuba
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl