Gsxr-1000 czy R1 rn09 ?????????????????
• Strona 1 z 1
Gsxr-1000 czy R1 rn09 ?????????????????
Witam wszystkich. Na przyszły sezon planuje zakup 1000 i prosiłbym was o pomoc bo nie wiem co wybrać a zastanawiam się nad R1 rok 2002-2003, rn09 o ile się nie mylę albo Gsxr-1000 z lat 2003 2004. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
- jacek88r
- Świeżak
łatwo jest napisać gsx-r ale trzeba uzasadnić odpowiedź dlaczego, bo o to chodzi pytającemu. On chce się dowiedzieć dlaczego gsx-r a nie r1 albo odwrotnie.
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
-
wasil1993p - Bywalec
to właśnie miało być moje następne pytanie, dlaczego gsxr??? lepsze zawieszenie , lepiej się prowadzi? mniej awaryjny? chodz mi się wydaje ze te maszyny są bardzo podobne pod względem właściwości jezdnych itp. miałem okazje prowadzić r1 2003 i bardzo fajnie mi się jechało.
- jacek88r
- Świeżak
Będe troche oryginalny , ale R1(rn09).Miałem go przez 2 sezony dopóki nie zabiłem-z własnej winy(zrobiłem w tym czasie ok.70tkm) W tym przebiegu zero problemów-mimo paruset kilometrów na torze- poza ładowaniem spowodowanym wczesniejszą glebą uszkadzającą ten własnie element motocykla.Osiągi?- objezdzałem ,gixy cbry itd. bez większego problemu, przynajmniej na poziomie Pretrendeta. Nie do konca wiem jak w trasie- zero doswiadczenia odnosnie gixa, ale Rłan dawał rady ok. 1000km. w jednej trasie z pasażerką, no problem-choc twarda była ...fakt
- torowiec
- Świeżak
tiaaa ciekawe od kiedy to gsxr jest lepszy od r1
, sam miałem to moto i nie ma wad, tylko zalety. a jak ktoś nie wierzy peoponuje przejrzeć fachową literaturę z tamtych lat, wiekszośc jak nie wszystkie testy wygrało r1

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
kosta napisał(a):tiaaa ciekawe od kiedy to gsxr jest lepszy od r1, sam miałem to moto i nie ma wad, tylko zalety. a jak ktoś nie wierzy peoponuje przejrzeć fachową literaturę z tamtych lat, wiekszośc jak nie wszystkie testy wygrało r1
bo to wszytko byly testy sponsorowane.. hehe
ja osobiscie bralbym gixa bo duzo bardziej mi sie podoba.. oczywiscie jezli mowa o k4.. przy rn09 z k3 mialbym juz wiekszy dylemat..
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
LegioN a to zasadnicza roznica czy k3 a k4 w czym tu sie wachac jesli chodzilo by o k1 a k4 to zmienia postac rzeczy.A ja Kosta szukam i szukam i nie moge sie doszukac gdze te wygrane testy przez R1.lecza mnie wypowiedzi typu bo ja mialem RN09 i objezdzałem te gixy; cebry.przeciez te motocykle maja tak zblizone osiagi,że takich głupot nie warto pisac.suche dane przemawiaja zdecydowanie na korzyc gixa.poprostu wiekszosc nie potrafi wykorzystac tak duzej mocy oddawanej w tak brutalny sposob do tego grona zaliczam sie i Ja.co do tematu brał bym suke i nie tylko dlatego ze ujezdzam K1..
- Lukasz1234
- Świeżak
Lukasz1234 napisał(a):LegioN a to zasadnicza roznica czy k3 a k4 w czym tu sie wachac jesli chodzilo by o k1 a k4 to zmienia postac rzeczy.. ...te motocykle maja tak zblizone osiagi,że takich głupot nie warto pisac.suche dane przemawiaja zdecydowanie na korzyc gixa.poprostu wiekszosc nie potrafi wykorzystac
my mistake... model k3 skojarzylem z k1 k2.. zapomnielem ze to juz zmiana byla z modelem k3.. wiec brabym k3..
co do reszty sie zgadzam.. czesto bywa tak ze jednak ktos jest slabszy od drugiego a potem mowi sie ze wina lezy w moto.. i tak powstaja takie mity.. a co do osiagow to dla zwyklego smiertelnika roznice nie odczuwalne..
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1