Honda CBR 125
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Gangsta napisał(a):Siema wszystkim Mam ten motor osiąga on v-max 140 i ma 14koni mechanicznych. Po ściągnieciu blokady motor osiaga 175 km\h
i ma 38koni mehcnicznych Wiem bo pytałem w salonie
Ja rozumiem, że ostatniej nocy była imprezka, ale bez przesady.

"Not everyone likes metal. FUCK THEM!!!" | http://www.youtube.com/watch?v=UXz7PHkRLgQ
- damiaen
- Świeżak
Gangsta napisał(a):Siema wszystkim Mam ten motor osiąga on v-max 140 i ma 14koni mechanicznych. Po ściągnieciu blokady motor osiaga 175 km\h
Hehe jesteÅ› jeszcze lepszy od Zawady

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
Polska salonowa wersja seryjna wyciąga 110 i jest blokowana. Ja mam z Niemiec i tamta jest udrutowana do 80 ale jakoś sie odblokuje w przyszłym sezonie
Honda Cbr 125 | http://www.bikepics.com/members/mateusz1605/05cbr125/
-
Mateusz1605 - Świeżak
kravec napisał(a):co z tego ze ci na liczniku pokazuje ze jedziesz 140?? nie rozumiesz tego ze licznik nie jest wyrocznia?? wiesz co to jest błąd wskazań licznika??
masz ten motor??Jak nie to nie pisz nic !!!I v-max to 140 Ja słyszałem że ma blokadę na module
- Gangsta
- Świeżak
Pisiu16 napisał(a):Gangsta napisał(a):Siema wszystkim Mam ten motor osiąga on v-max 140 i ma 14koni mechanicznych. Po ściągnieciu blokady motor osiaga 175 km\h
Hehe jesteś jeszcze lepszy od ZawadyPewnie ci sie moto pomyliły po imprezie
Tak mi powiedział wujek jak w niemczech był sie pytać !! W sumie wujek p[olak to gówno mógł zrozumieć xD ale ja mu nie do końca wierze
- Gangsta
- Świeżak
noo wlasnie... i powiedziales (napisales) co wiedziales- "powiedzial mi wujek"... a piszesz przedtem ze masz ten "bolid" bo chyba to juz w twoim mniemaniu jest rakieta... wiec w koncu masz ta strzale czy tylko obrazki i opinie wujka ciotki brata stryja??
-
kravec - Administrator
Dobra niech ktos wyczysci ten temat z tego syfu i zacznijmy gadac normalnie
W sumie tez jestem zainteresowany jezeli chodzi o te czesci do CBR bo bede mial CBR'ke w przyszla srode. Moja jest sprowadzona z niemiec i ma oryginalnie szersze felgi oraz opony przod 100 szerokosci oraz tyl 140 szerokosci wyglada calkiem ciekawie. mam jeszcze karbonowe lustrka oraz migacze z diodami. Dodalo jej to troche uroku. Jezeli chodzi o tlumiki to z tego co sie orietuje to warto wymienic zeby uzyskac fajny dzwiek ale nic wiecej. Blokady? bylem u dilera powiedzial ze blokada jest na gazniku oraz w wydechu na dyfuzorze, ale tylko w wersjach niemieckich. chodzi o ograniczenie obrotów do podajze niecalych 10000. ale dokladnie nie wiem. Jezeli ktos cos wie jeszcze na temat tuningu dfo tego moto to niech da znac
W sumie tez jestem zainteresowany jezeli chodzi o te czesci do CBR bo bede mial CBR'ke w przyszla srode. Moja jest sprowadzona z niemiec i ma oryginalnie szersze felgi oraz opony przod 100 szerokosci oraz tyl 140 szerokosci wyglada calkiem ciekawie. mam jeszcze karbonowe lustrka oraz migacze z diodami. Dodalo jej to troche uroku. Jezeli chodzi o tlumiki to z tego co sie orietuje to warto wymienic zeby uzyskac fajny dzwiek ale nic wiecej. Blokady? bylem u dilera powiedzial ze blokada jest na gazniku oraz w wydechu na dyfuzorze, ale tylko w wersjach niemieckich. chodzi o ograniczenie obrotów do podajze niecalych 10000. ale dokladnie nie wiem. Jezeli ktos cos wie jeszcze na temat tuningu dfo tego moto to niech da znac
-
pabll0 - Świeżak
Panowie !! Zauważmy że to 4-sów
teoretycznie zakładając wydech z 600-ki albo i większego motocykla powinno być jeszcze lepiej
bądź co bądź siniki 4-suwowe nie potrzebują wydechu, wtedy chodzą najlepiej, ale są głośne
no ale komu to przeszkadza
a tak wogóle , kto mnie oświeci...czy CBR 125 jest na wtrysku
bo nie mam pojęcia
aż wstyd 

" Don't forget the struggle ... Don't forget the streets ... "
-
RazR34 - Świeżak
Z tego co wiem to do 2007 roku produkowali je na gaźniku. W 2007 wchodzi któreś tam Euro i zaczęli robić na wtrysku aby spełniała normy czystości spalin.
Simson SR50->Simson S51->Yamaha Virago 125->(???)H-D FLHTCUSE Ultra Classic Electra Glide-może kiedyś będzie...
- kozak
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości