125ccm - kilka pytan, odnosnie zdawania
• Strona 1 z 1
125ccm - kilka pytan, odnosnie zdawania
witam
chce zrobic prwako na 125ccm.
i mam pytania:
1. w jakich cenach wachaja sie kursy i wsyzstko ? (jazdy, testy)
2. ile godzin musze wyjezdzic ?
3. na jakim motorzxe sie zdaje ?
4. i kiedy moglbym zaczac kursy, za nim by mi wydali. bo mam urodziny 16 w sierpniu dokladnie 13 sierpnia. to moglbym zaczac juz na poczatku wakacji czy cos ? bo rocznikowo to chyba nie licza no nie ? tylko data urodzin. pozdrawiam
chce zrobic prwako na 125ccm.
i mam pytania:
1. w jakich cenach wachaja sie kursy i wsyzstko ? (jazdy, testy)
2. ile godzin musze wyjezdzic ?
3. na jakim motorzxe sie zdaje ?
4. i kiedy moglbym zaczac kursy, za nim by mi wydali. bo mam urodziny 16 w sierpniu dokladnie 13 sierpnia. to moglbym zaczac juz na poczatku wakacji czy cos ? bo rocznikowo to chyba nie licza no nie ? tylko data urodzin. pozdrawiam

Ghost Rider 50ccm!
- adrian042
- Świeżak
hm. chcesz zdawać, a nie poczytałeś w sieci ofert szkół jazdy?
zwykle masz ok. 30 godzin teorii, 20 godzin praktyki, motocykle zależą od szkoły i jej zasobności. ceny są różne ale mniej więcej oscylują wokół 1100 zł.
zwykle masz ok. 30 godzin teorii, 20 godzin praktyki, motocykle zależą od szkoły i jej zasobności. ceny są różne ale mniej więcej oscylują wokół 1100 zł.
- morderska
- Świeżak
Re: 125ccm - kilka pytan, odnosnie zdawania
adrian042 napisał(a):4. i kiedy moglbym zaczac kursy, za nim by mi wydali. bo mam urodziny 16 w sierpniu dokladnie 13 sierpnia. to moglbym zaczac juz na poczatku wakacji czy cos ? bo rocznikowo to chyba nie licza no nie ? tylko data urodzin. pozdrawiam
prawo jazdy możesz zacząc robić chyba tak, aby w dniu egzaminu miec już 18 lat skończone, czyli ok na 2 miesiace przed urodzinami mozesz zaczac nauke. W takim wypadku na egzamin idziesz z paszportem.
(paszport lub dowód to dokumenty które musisz mieć przy sobie nie żadne tam legitymacje szkolne itp)
-
rechaa - Świeżak
rechaa z tego co sie orientuje to kurs mozna bylo zaczac 3 miesiace przed egzaminem
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości