Zakonczenie sezonu
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
To jeszcze ja na zakonczenie sezonu dorzucę, że też miałam wypadek w niedziele. Mi nic nie jest-az dziwne, ale niestety sprzęt ucierpiał, caly przód do wymiany....ehhhh szkoda gadać.
Samotna pasażerko odkręć gaz.
Wierna kolorowi, niewierna firmie...
FZS 600 '98, FZS1000 '02, SV1000 '03 (pierwszy tysiak padł
)

-
Inna - Świeżak
No właśnie... Ja na początku w ogóle nie wiedziałem gdzie lecimy. Dopiero na stacji pod murowaną zagadałem z innymi chłopakami. Chyba tylko garstka tej ekipy, która była pod stadionem dotarła na to pole.
Wie ktoś ile było tych maszyn w końcu?
Wie ktoś ile było tych maszyn w końcu?
Kawasaki Z 750 

-
Cimathel - Świeżak
Moim zdniem bylo to źle zorganizowane. Czy nie lepiej by bylo jakby cala ta chmara pojechala na autostrade zrobic blokadę?? Sprzety by sie nie grzaly w tym korku, puszki by sie nie wpier... w parade, moze by sie uniklo kilku kolizji. Blokada bylaby zrobiona i sadze ze pojechali by wszyscy ze stadionu. Potem mozna bylo jechac do Murowanej. Szczerze blokada autostrady to jeden wielki niewypal, tak szumnie o tym bylo, a co wyszlo??? Poza petycja i zebranymi podpisami?? A ja tyle jednogroszówek nazbierałam.....
)

-
Inna - Świeżak
Siemka,
Co do blokady, szkoda że nie wyszło bo byliśmy bardzo dobrze przygotowani - przynajmiej MY. Z drugiej strony gdyby wszyscy z Bułgarskiej pojechali na autobane to byśmy przez tydzień stamtąd nie wyjechali
Co do Twojego Fazer'ka..tak jak mówiłem, dobrze że Tobie nic nie jest. Maszynę się poskłada i jeszcze polata.
3m siÄ™ i lecz siniaki
Co do blokady, szkoda że nie wyszło bo byliśmy bardzo dobrze przygotowani - przynajmiej MY. Z drugiej strony gdyby wszyscy z Bułgarskiej pojechali na autobane to byśmy przez tydzień stamtąd nie wyjechali

Co do Twojego Fazer'ka..tak jak mówiłem, dobrze że Tobie nic nie jest. Maszynę się poskłada i jeszcze polata.
3m siÄ™ i lecz siniaki

-
olsenOnS - Świeżak
olsenOnS napisał(a):Siemka,
3m siÄ™ i lecz siniaki
spoko siniaków nie mam i chyba juz nie wyjdą, ale bolą mnie wszystkie mięśnie. Uczucie, jakbym po długiej przerwie poszła na siłkę....za trzy dni będzie ok.
Ale na tym sprzęcie nie koniecznie chce latać...no chyba że nie będzie mnie stać na innego, to bede musiała, bo lepiej czymkolwiek niż niczym

)

-
Inna - Świeżak
caliber1986 napisał(a):Dokladnie. My ze Sznajdim za kozieglowami zawrocilismy i mijalismy mce zdarzenia. Przykra sprawa. Wie ktos co tam u FUEGO?
a co sie z Fuego stało

/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
-
fast and furious - MEGA TROLL
ogolnie to byly braki w organizacji, nie bylo blokady, nie wiadomo bylo dokad jedziemy i jakimi ulicami miasta, a do murowanej to mocno ten peleton sie rozciagnal...
...ale jak na moje pierwsze zakonczenie sezonu to byly super wrazenia
wg informacji jakie podali w WTK to 2300
...ale jak na moje pierwsze zakonczenie sezonu to byly super wrazenia

Cimathel napisał(a):Wie ktoś ile było tych maszyn w końcu?
wg informacji jakie podali w WTK to 2300
Yamaha Fazer FZ600 2007
-
lukasss - Świeżak
Chyba większości osób się maszyny grzały. U mnie wiatrak non stop chodził, i ze 4 razy stawałem na przerwy
. Faktem jest, że Murowana Goślina wprowadziła trochę dezorientacji, a cały przejazd stracił na majestacie, gdy wyjechaliśmy z Poznania. Równie dobrze mogłoby się to zakończyć nad Maltą i byłoby ok. Ogólnie zakończenie pozytywne w porównaniu do poprzednich lat, kiedy ciągle pogoda nie dopisywała.

Kawasaki Z 750 

-
Cimathel - Świeżak
Fast podeslij link do filmiku
No tak do konca to nie wiem co sie stalo. Napewno wyciekl plyn chlodzacy, ale wydawalo mi sie ze byl tez jakis delikatny szlif, no ale niestety nie wiem.

Ostatni rok na UAM
| www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
)))

-
caliber1986 - Bywalec
Fuego i jego plecaczek 04:25
http://www.youtube.com/watch?v=ir7IQt_6oFc
wyglÄ…da chyba na przegrzanie
http://www.youtube.com/watch?v=ir7IQt_6oFc
wyglÄ…da chyba na przegrzanie
/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
po prostu fast...
-
fast and furious - MEGA TROLL
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości