jak dam gazu to gasnie
• Strona 1 z 1
jak dam gazu to gasnie
mam skutera peugeota vivacity. gdy go zapale i jest zimny i dam mu gazu to go dusi i gaśnie. jak pochodzi 20 sekund albo jest zagrzany to tak sie nie dzieje. czy to jest normalne?? czy ma ktos vivacity i tez mu sie tak dzieje??
- kamyl
- Świeżak
Tak to jest normalne bo silnik po odpaleniu ma prawo chodzić nie równy. Przed jazdą zawsze trzeba rozgrzać.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Gosciu kazdy silnik jak jest zimny i dasz mu gazu nie bendzie ci szedl na wolnych obrotach przed kazda jazda muszisz rozgrzac silnik do normalnej pracy
Sprzedam skutera Soprano z silnikiem hondy dio wiecej info prosze o wyslanie wiadomosci 

- Slomyr
- Świeżak
Zmiana świecy na nową może trochę pomóc. No i prawidłowe ustawienie gaźnika. Ale nie licz że zniknie to całkiem bo to norma. Silnik przed jazdą zawsze musi się trochę rozgrzać.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
tez mam vivacity i jak sie go odpali to chyba normalne ze musi chwile pochodzi tak samo jak nie wsiadziesz do diesla i nie pojedziesz od razu[a tym bardziej jak jest zimno] chyba co? przynajmniej tak mi sie zdaje no ale moge sie mylic...
- marca
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości