Skuter Aprilia SR - szarpie przy ruszaniu ?
• Strona 1 z 1
Skuter Aprilia SR - szarpie przy ruszaniu ?
Mam problem z moja aprilia sr 50, chodzi o to ze przy ruszaniu nie zaleznie czy skuter jest zimny czy ciepły, za kazdym razem jak sie zatrzymam lub prawie zatrzymam to przy ruszaniu skuter zaczyna szarpac i po przejechaniu kilku metrów jest takie uczucie jak by sie przełamał i zaczyna jechac normalnie.Skuter był juz wczesnie słaby przy ruszaniu poniewaz podobno miał załozone rolki na predkosc, ale dopiero niuedawno zaczeło tak szarpac. Wie ktoś moze co jest nie tak ? Z góry dzieki za odp.
Suzuki GSX-r 600 SRAD
| | Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA | Temat o mapie na forum: viewtopic.php?t=22031

-
mateusz_654 - Świeżak
-
maciek.046 - Bywalec
na pewno szarpie własnie gdzies w okolicach napedu, silnik nie przerywa.
Suzuki GSX-r 600 SRAD
| | Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA | Temat o mapie na forum: viewtopic.php?t=22031

-
mateusz_654 - Świeżak
no własnie dzon sprzegła zrobił sie juz taki kolorowy( niebiesko, fioletowo zielony). Zrobiłem zdjecia tych okładzin to wieczorem postaram sie je gdzies wrzucić.
Suzuki GSX-r 600 SRAD

-
mateusz_654 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości