[skutery] Kingway Street – nowy model...
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Jaki moduł?
Wszyscy mówią, że wystarczy wymiana modułu. Czy może ktoś zarzucić jakiś link z allegro konkretnego modułu jaki trzeba kupić? Nie mam pojęcia jaki będzie pasował do tego motorka.. Pomoże ktoś..?
- Olencja88
- Świeżak
Wczoraj przyjechal do mnie nim moj kuzyn i wg. mnie bardzo dobry motorower... przejchane mial 500km ale juz mial sciagniete wszystkie blokady i leci we 2 70km/h w pojedynke gdzies 75km/h przy normalnej pogodzie ... ogolnie polecam ja sam teraz troche zaluje ze kupilem skuter z autoatem romet 777 ;/ a czy wie ktos moze gdzie sa w nim blokady (w romecie) ?<br><hr>Hehe
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
he he tez mam streeta...gdy wymieniłem moduł w serwisie to wskazówka od prędoksci doszła do literki F na liczniku paliwa ale wtedy była bezwietrzna pogoda i lekko z górki. a tak to leci 80. jest bardzo słaby na 4 biegu i chce wstawic mu stożek bo lekki wiatr i nie przekroczy 80 km/h a wiem że może wiecej....<br><hr>nocny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak sie ma sprawa eksploatacji ?
W Ograch 900 pekaja plastiki itp a tutaj czy sa jakies mankamenty ?<br><hr>on25
W Ograch 900 pekaja plastiki itp a tutaj czy sa jakies mankamenty ?<br><hr>on25
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
skrzynia hałasuje przy zmianie biegu i czasem pierwszy bieg sie zacina. poza tym wszystko cycuś glancuś. mocny i trwały jak na razie a mam 3000km bez żadnej usterki, zapala od strzała i nawet mi nie przerwał od czasu kupna<br><hr>nocnyKomentatorzy napisał(a):Jak sie ma sprawa eksploatacji ?
W Ograch 900 pekaja plastiki itp a tutaj czy sa jakies mankamenty ?<br><hr>on25<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gwarancja jest wiec czemu nic z tym nie zrobisz ?:PKomentatorzy napisał(a):Jak sie ma sprawa eksploatacji ?
W Ograch 900 pekaja plastiki itp a tutaj czy sa jakies mankamenty ?<br><hr>on25<br>Komentatorzy napisał(a):skrzynia hałasuje przy zmianie biegu i czasem pierwszy bieg sie zacina. poza tym wszystko cycuś glancuś. mocny i trwały jak na razie a mam 3000km bez żadnej usterki, zapala od strzała i nawet mi nie przerwał od czasu kupna<br><hr>nocny<br>
**** od siedzienia boli po dluzszej trasie ?<br><hr>on25
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jest jest gwarancja tylko wiesz....mówi sie puzniej pojade itd.....a jest bardzo wygodny. za tą cene to nie ma co narzekać. ciekawe ile pochodzi=)<br><hr>nocnyKomentatorzy napisał(a):Jak sie ma sprawa eksploatacji ?
W Ograch 900 pekaja plastiki itp a tutaj czy sa jakies mankamenty ?<br><hr>on25<br>Komentatorzy napisał(a):skrzynia hałasuje przy zmianie biegu i czasem pierwszy bieg sie zacina. poza tym wszystko cycuś glancuś. mocny i trwały jak na razie a mam 3000km bez żadnej usterki, zapala od strzała i nawet mi nie przerwał od czasu kupna<br><hr>nocny<br>Komentatorzy napisał(a):Gwarancja jest wiec czemu nic z tym nie zrobisz ?:P
**** od siedzienia boli po dluzszej trasie ?<br><hr>on25<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam !
Zastanawiam się nad kupnem tego skuterka, czy moglibyście mi powiedzieć coś więcej na jego temat jak się go prowadzi jak jest z tymi biegami łatwo się je przełącza ? to będzie mój pierwszy skuter wiec prosze o zrozumienie moich pytań
Zastanawiam się nad kupnem tego skuterka, czy moglibyście mi powiedzieć coś więcej na jego temat jak się go prowadzi jak jest z tymi biegami łatwo się je przełącza ? to będzie mój pierwszy skuter wiec prosze o zrozumienie moich pytań

- lukerr
- Świeżak
kolego podciągłem troche sprzęgło i chodzi jak ta lala. wszystko jest ok tylko jest jeden duży minus.ten motorek posiada tylko jeden mały schowek gdzie wejdą z 2 paczki fajek i dokumenty....bo chinscy debile pod siedzeniem zrobili bak zamiast zrobic go w normalnym miejscu.....ma też dużo zalet np duże koła dzięki czemu nie czuje sie tak dziur. manualna skrzynia ma 4 biegi i daje jeszcze większą frajde z jazdy tylko ogólnie na polskim rynku nie ma częsci do niego bo ten model wszedł do polski w lipcu. nie wiem jak z czesciami od innych marek czy by pasowały.tak że polecam ci go. ja mam 20 lat i takim jeżdże<br><hr>nocnyKomentatorzy napisał(a):Witam ! Zastanawiam się nad kupnem tego skuterka, czy moglibyście mi powiedzieć coś więcej na jego temat jak się go prowadzi jak jest z tymi biegami łatwo się je przełącza ? to będzie mój pierwszy skuter wiec prosze o zrozumienie moich pytań<br><hr>lukerr<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To ś 3 rodzaje i firmy tego sprzętuKomentatorzy napisał(a):Mnie troszke przypominają te zdjęcia Zipp Shock. Czy ktos sie nie pomylil z dodaniem zdjęć.
porównajcie zdjecia z Zipp Shock. Te lampy bocznych kieruwsnkazow. Bardzo podobne.
Chociaz mnie sie oba podabaja.
Lubie duze kola.
<a href="http://www.zipp.pl/produkty.php?dokument=46&pierwszy=1" target="blank" class="link">http://www.zipp.pl/produkty.php?dokument=46&pierwszy=1</a><br><hr>ciekawskii<br>
-motor ventus _____________
-kingway street
-zipp shovk<br><hr>Ayeno
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolega u Gory ma racje motorek jest zjooo tylko troche mala predkosc zrobilem mu tunning zalozylem cylinder 80cm3 i chodz l bo nie zalozylem nowego walu i to byl moj blad. Ale ogólnie motor jestt bardzo dobrze przystosowany do jazdy po polskich drogach<br><hr>KubasssKomentatorzy napisał(a):Witam ! Zastanawiam się nad kupnem tego skuterka, czy moglibyście mi powiedzieć coś więcej na jego temat jak się go prowadzi jak jest z tymi biegami łatwo się je przełącza ? to będzie mój pierwszy skuter wiec prosze o zrozumienie moich pytań<br><hr>lukerr<br>
Komentatorzy napisał(a):kolego podciągłem troche sprzęgło i chodzi jak ta lala. wszystko jest ok tylko jest jeden duży minus.ten motorek posiada tylko jeden mały schowek gdzie wejdą z 2 paczki fajek i dokumenty....bo chinscy debile pod siedzeniem zrobili bak zamiast zrobic go w normalnym miejscu.....ma też dużo zalet np duże koła dzięki czemu nie czuje sie tak dziur. manualna skrzynia ma 4 biegi i daje jeszcze większą frajde z jazdy tylko ogólnie na polskim rynku nie ma częsci do niego bo ten model wszedł do polski w lipcu. nie wiem jak z czesciami od innych marek czy by pasowały.tak że polecam ci go. ja mam 20 lat i takim jeżdże<br><hr>nocny<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kolega u Gory ma racje motorek jest zjooo tylko troche mala predkosc zrobilem mu tunning zalozylem cylinder 80cm3 i chodz l bo nie zalozylem nowego walu i to byl moj blad. Ale ogólnie motor jestt bardzo dobrze przystosowany do jazdy po polskich drogach<br><hr>KubasssKomentatorzy napisał(a):Witam ! Zastanawiam się nad kupnem tego skuterka, czy moglibyście mi powiedzieć coś więcej na jego temat jak się go prowadzi jak jest z tymi biegami łatwo się je przełącza ? to będzie mój pierwszy skuter wiec prosze o zrozumienie moich pytań<br><hr>lukerr<br>
Komentatorzy napisał(a):kolego podciągłem troche sprzęgło i chodzi jak ta lala. wszystko jest ok tylko jest jeden duży minus.ten motorek posiada tylko jeden mały schowek gdzie wejdą z 2 paczki fajek i dokumenty....bo chinscy debile pod siedzeniem zrobili bak zamiast zrobic go w normalnym miejscu.....ma też dużo zalet np duże koła dzięki czemu nie czuje sie tak dziur. manualna skrzynia ma 4 biegi i daje jeszcze większą frajde z jazdy tylko ogólnie na polskim rynku nie ma częsci do niego bo ten model wszedł do polski w lipcu. nie wiem jak z czesciami od innych marek czy by pasowały.tak że polecam ci go. ja mam 20 lat i takim jeżdże<br><hr>nocny<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to ja nie wiem jak ci skrzynie chalasuje ja mam shocka i tylko silnik slychac nawet jak przez przypadek bez sprzegla zmienilem to i tak nawet nie poczulem moze oleju ci brakuje?<br><hr>v0dKomentatorzy napisał(a):Jak sie ma sprawa eksploatacji ?
W Ograch 900 pekaja plastiki itp a tutaj czy sa jakies mankamenty ?<br><hr>on25<br>Komentatorzy napisał(a):skrzynia hałasuje przy zmianie biegu i czasem pierwszy bieg sie zacina. poza tym wszystko cycuś glancuś. mocny i trwały jak na razie a mam 3000km bez żadnej usterki, zapala od strzała i nawet mi nie przerwał od czasu kupna<br><hr>nocny<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czy ktoś wie jakie trzeba mieć uprwnienia by prowadzic ten skuter. Wystarczy prawo jazdy kat B? pozdrawiam<br><hr>zbyszek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kupiłem ten motorek 1900 tys km i nic sie niedzieje przymulony teraz będe wymieniał silnik na 100 taki jak do chopera łoś<br><hr>kingwayek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Musisz mieć 13 lat i karte motorowerową lub jak masz 18 lat to wystarczy dowód osobisty. Pozdro <br><hr>sławikKomentatorzy napisał(a):Czy ktoś wie jakie trzeba mieć uprwnienia by prowadzic ten skuter. Wystarczy prawo jazdy kat B? pozdrawiam<br><hr>zbyszek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam chciałbym się dowiedzieć czy nie przeszkada przednim amortyzatorom że nie mają osłony i czy we 2 osby można spokojnie jechać jak styłu jest 1 amortyzator.<br><hr>sławik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja mam kingway cub z 2007 roku.
Mororower ten ma 4 biegi i pólautomatyczna skrzynię.
Gdzie sa w nim blokady?
Co trzeba zrobic, aby jechal szybciej?<br><hr>adam X
Mororower ten ma 4 biegi i pólautomatyczna skrzynię.
Gdzie sa w nim blokady?
Co trzeba zrobic, aby jechal szybciej?<br><hr>adam X
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości