[skutery] Kingway Street – nowy model...
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Witam ja też posiadam ten jednoślad i mam ponad 1100 km i żadnej ustereczki poza tym że raz zdarzyło mi się że kostka od świateł nie łączyła i główna nie działały , ale poza tym nic. Interesuje mnie kwestia zdjęcia blokad. Czy wiecie może czy poza modułem jest jeszcze jakaś blokada ?
Z góry dzięki <br><hr>Kingway
Z góry dzięki <br><hr>Kingway
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam. poza modułem to już nie ma żadnej kąkretnej BLOKADY.. można by tłumik rozwiercić i na gaźnik zibaczyć. pi podstawowa rzecz to pionuj sobie ciśnienia w oponkach, bo to terz go zamula. ja wstawiłem do swojego silnik 140ccm i teraz ładnie się ciągnie Jacek 613837<br><hr>jacoKomentatorzy napisał(a):Witam ja też posiadam ten jednoślad i mam ponad 1100 km i żadnej ustereczki poza tym że raz zdarzyło mi się że kostka od świateł nie łączyła i główna nie działały , ale poza tym nic. Interesuje mnie kwestia zdjęcia blokad. Czy wiecie może czy poza modułem jest jeszcze jakaś blokada ?
Z góry dzięki <br><hr>Kingway<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dzięki za pomoc <br><hr>KingwayKomentatorzy napisał(a):Witam ja też posiadam ten jednoślad i mam ponad 1100 km i żadnej ustereczki poza tym że raz zdarzyło mi się że kostka od świateł nie łączyła i główna nie działały , ale poza tym nic. Interesuje mnie kwestia zdjęcia blokad. Czy wiecie może czy poza modułem jest jeszcze jakaś blokada ?
Z góry dzięki <br><hr>Kingway<br>Komentatorzy napisał(a):witam. poza modułem to już nie ma żadnej kąkretnej BLOKADY.. można by tłumik rozwiercić i na gaźnik zibaczyć. pi podstawowa rzecz to pionuj sobie ciśnienia w oponkach, bo to terz go zamula. ja wstawiłem do swojego silnik 140ccm i teraz ładnie się ciągnie Jacek 613837<br><hr>jaco<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
modul musisz kupic na 5 pinów <br><hr>gumisKomentatorzy napisał(a):Wszyscy mówią, że wystarczy wymiana modułu. Czy może ktoś zarzucić jakiś link z allegro konkretnego modułu jaki trzeba kupić? Nie mam pojęcia jaki będzie pasował do tego motorka.. Pomoże ktoś..?<br><hr>Olencja88<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Siemka to jeszcze raz ja ;p Nie wiecie gdzie można kupić całą lampę i ogólnie cały górny przód czyli plastiki wokół kierownicy i ewentualnie stacyjke <br><hr>Kingway
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a co to czołóweczka była?? sam szukam plastików a kakretnie tego na dole między silnikiem a kołem przednim. i puki co ciężko było kupić. jak coś znajdę to się odezwe. gg 613837<br><hr>jaco22Komentatorzy napisał(a):Siemka to jeszcze raz ja ;p Nie wiecie gdzie można kupić całą lampę i ogólnie cały górny przód czyli plastiki wokół kierownicy i ewentualnie stacyjke <br><hr>Kingway<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mi ten plastik pękł na dole ale tacie dałem i mi zlutował <br><hr>KingwayKomentatorzy napisał(a):Siemka to jeszcze raz ja ;p Nie wiecie gdzie można kupić całą lampę i ogólnie cały górny przód czyli plastiki wokół kierownicy i ewentualnie stacyjke <br><hr>Kingway<br>Komentatorzy napisał(a):a co to czołóweczka była?? sam szukam plastików a kakretnie tego na dole między silnikiem a kołem przednim. i puki co ciężko było kupić. jak coś znajdę to się odezwe. gg 613837<br><hr>jaco22<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Też mam go i zrobiłem nim ponad 3300km bez żadnej usterki i zmieniłem moduł to leci mi 90-95 km/h <br><hr>sławikKomentatorzy napisał(a):Witam ja też posiadam ten jednoślad i mam ponad 1100 km i żadnej ustereczki poza tym że raz zdarzyło mi się że kostka od świateł nie łączyła i główna nie działały , ale poza tym nic. Interesuje mnie kwestia zdjęcia blokad. Czy wiecie może czy poza modułem jest jeszcze jakaś blokada ?
Z góry dzięki <br><hr>Kingway<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam. pewności nie mam ale chyba pod cewke zapłonową, i wtedy chyba trzeba mocniejszą cewke założyć.<br><hr>jacoKomentatorzy napisał(a):Witam wie ktoś może gdzię się podłącza obrotomierz do street-a<br><hr>sławik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam. plastiki sam poszukuję, jak narazie z marnym skutkiem. a stacyjkę to nie wiem czy już dokupisz oryginalną. ja wstawiłem w tą starą obudowe co jest zamykanie zwykłą stacyjke za 30 zł 4ro pinową. efekt>> padła po pół roku. światła jeszcze są ale zapłonu już nie wyłącze...<br><hr>jacoKomentatorzy napisał(a):Siemka to jeszcze raz ja ;p Nie wiecie gdzie można kupić całą lampę i ogólnie cały górny przód czyli plastiki wokół kierownicy i ewentualnie stacyjke <br><hr>Kingway<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale po co mocniejsza cewka ? <br><hr>sławikKomentatorzy napisał(a):Witam wie ktoś może gdzię się podłącza obrotomierz do street-a<br><hr>sławik<br>Komentatorzy napisał(a):witam. pewności nie mam ale chyba pod cewke zapłonową, i wtedy chyba trzeba mocniejszą cewke założyć.<br><hr>jaco<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
potrzebny mocniejszy prąd pod czujnik obrotomierza. ale to nie warunek do tego zeby on działał. może ta cewka co jest wystarczy. jak cos to pisać na gg 613837.<br><hr>jacoKomentatorzy napisał(a):Witam wie ktoś może gdzię się podłącza obrotomierz do street-a<br><hr>sławik<br>Komentatorzy napisał(a):witam. pewności nie mam ale chyba pod cewke zapłonową, i wtedy chyba trzeba mocniejszą cewke założyć.<br><hr>jaco<br>Komentatorzy napisał(a):Ale po co mocniejsza cewka ? <br><hr>sławik<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Aha dzięki <br><hr>sławikKomentatorzy napisał(a):Witam wie ktoś może gdzię się podłącza obrotomierz do street-a<br><hr>sławik<br>Komentatorzy napisał(a):witam. pewności nie mam ale chyba pod cewke zapłonową, i wtedy chyba trzeba mocniejszą cewke założyć.<br><hr>jaco<br>Komentatorzy napisał(a):Ale po co mocniejsza cewka ? <br><hr>sławik<br>Komentatorzy napisał(a):potrzebny mocniejszy prąd pod czujnik obrotomierza. ale to nie warunek do tego zeby on działał. może ta cewka co jest wystarczy. jak cos to pisać na gg 613837.<br><hr>jaco<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam. po długich a ciężkich znalazłem dystrybutora części di street , shock itd. lampa kosztuje około 150zł. tj lampa około 120zł obudowa 12zł. nie wiem co Ci dokładnie poszło. jak coś to pisz na gg 613837<br><hr>jacoKomentatorzy napisał(a):Siemka to jeszcze raz ja ;p Nie wiecie gdzie można kupić całą lampę i ogólnie cały górny przód czyli plastiki wokół kierownicy i ewentualnie stacyjke <br><hr>Kingway<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam. posiadam dostęp do części (i plastików) do streeta. gdyby ktos był zainteresowany to zapraszam na gg 613837 ( czas realizacji ewentualnych zamówień od 7 do 30 dni)
<br><hr>jaco
<br><hr>jaco
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szukam koledze bo miał drobny wypadek ogólnie chodzi o cały przód <br><hr>KingwayKomentatorzy napisał(a):Siemka to jeszcze raz ja ;p Nie wiecie gdzie można kupić całą lampę i ogólnie cały górny przód czyli plastiki wokół kierownicy i ewentualnie stacyjke <br><hr>Kingway<br>Komentatorzy napisał(a):witam. po długich a ciężkich znalazłem dystrybutora części di street , shock itd. lampa kosztuje około 150zł. tj lampa około 120zł obudowa 12zł. nie wiem co Ci dokładnie poszło. jak coś to pisz na gg 613837<br><hr>jaco<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szukam koledze bo miał drobny wypadek ogólnie chodzi o cały przód <br><hr>KingwayKomentatorzy napisał(a):Siemka to jeszcze raz ja ;p Nie wiecie gdzie można kupić całą lampę i ogólnie cały górny przód czyli plastiki wokół kierownicy i ewentualnie stacyjke <br><hr>Kingway<br>Komentatorzy napisał(a):witam. po długich a ciężkich znalazłem dystrybutora części di street , shock itd. lampa kosztuje około 150zł. tj lampa około 120zł obudowa 12zł. nie wiem co Ci dokładnie poszło. jak coś to pisz na gg 613837<br><hr>jaco<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dawaj na gg 613837 i napisz jakie elementy kąke=rtnie potrzebujesz. <br><hr>jacoKomentatorzy napisał(a):Siemka to jeszcze raz ja ;p Nie wiecie gdzie można kupić całą lampę i ogólnie cały górny przód czyli plastiki wokół kierownicy i ewentualnie stacyjke <br><hr>Kingway<br>Komentatorzy napisał(a):witam. po długich a ciężkich znalazłem dystrybutora części di street , shock itd. lampa kosztuje około 150zł. tj lampa około 120zł obudowa 12zł. nie wiem co Ci dokładnie poszło. jak coś to pisz na gg 613837<br><hr>jaco<br>Komentatorzy napisał(a):Szukam koledze bo miał drobny wypadek ogólnie chodzi o cały przód <br><hr>Kingway<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość