Pozdrawianie
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
-
turboponczek - MEGA TROLL
"Mam Goldwinga, Fujara nie wystaje mi za szybke jak macham. Gdzie kupić gumowe fujary? "

Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
-
TroyaN1984 - Świeżak
Re: Pozdrawianie
jajko napisał(a):Dzisiaj na 12 osob tylko 2 mi odmachaly. Byli ludzie na skuterach , chopperach enduro. Skuterowcy odmachneli.
Co jest Polsko?
Jacy ludzie takie problemy...
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
CzesterTX napisał(a):jajko napisał(a):Dzisiaj na 12 osob tylko 2 mi odmachaly. Byli ludzie na skuterach , chopperach enduro. Skuterowcy odmachneli.
Co jest Polsko?
Jacy ludzie takie problemy...
wlasnie , dlatego problem nieduzy

- jajko
- Świeżak
jajko napisał(a):Dzisiaj na 12 osob tylko 2 mi odmachaly. Byli ludzie na skuterach , chopperach enduro. Skuterowcy odmachneli.
Co jest Polsko?
bo machasz ludziom na skuterach! ja bym im nawet brudnym hu*em nie machnÄ…Å‚.
Kawasaki Z750
-
13b - Świeżak
13b napisał(a):jajko napisał(a):Dzisiaj na 12 osob tylko 2 mi odmachaly. Byli ludzie na skuterach , chopperach enduro. Skuterowcy odmachneli.
Co jest Polsko?
W Szwecji i Dani motocykliści machają nawet rowerzystom... więc moim zdaniem wszystko zależy nie od tego czy ktoś "czai ten klimat, itp." lecz od mentalności i wychowania danego społeczeństwa/narodu. Co do wychowania naszego narodu nie będę się wypowiadał bo szkoda słów...
-
rechaa - Świeżak
rechaa napisał(a):13b napisał(a):jajko napisał(a):Dzisiaj na 12 osob tylko 2 mi odmachaly. Byli ludzie na skuterach , chopperach enduro. Skuterowcy odmachneli.
Co jest Polsko?
W Szwecji i Dani motocykliści machają nawet rowerzystom... więc moim zdaniem wszystko zależy nie od tego czy ktoś "czai ten klimat, itp." lecz od mentalności i wychowania danego społeczeństwa/narodu. Co do wychowania naszego narodu nie będę się wypowiadał bo szkoda słów...
no , dzieciaki nie chowaja sie same , gdzie sa rodzice ?
- jajko
- Świeżak
13b napisał(a):jajko napisał(a):Dzisiaj na 12 osob tylko 2 mi odmachaly. Byli ludzie na skuterach , chopperach enduro. Skuterowcy odmachneli.
Co jest Polsko?
hahahaha
ja się z tym zgadzam, frendzle nigdy nie pozdrawiają. Wiecie dlaczego? Gdyż jadą za szybko, przy takiej prędkości trzeba być naprawdę skupionym haha
To nie żart, ile razy patrzę na tego co przejeżdża skuterem, to skupia się jakby srał, klapki na oczy i look na wprost: żal.pl
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 128 gości