Zobacz wÄ…tek - <i>[Enduro]</i> Motocrossowa Kadra Polski 2007
NAS Analytics TAG

[Enduro] Motocrossowa Kadra Polski 2007

Komentarze użytkowników
_________

[Enduro] Motocrossowa Kadra Polski 2007

Postprzez Åšcigacz » 4/1/2007, 23:15

Dyskusja na temat: Motocrossowa Kadra Polski 2007
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocrossowa Kadra Polski 2007
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/1/2007, 23:15

Piękna Motocrossowa Kadra Polski BRAWO Trenerze.
Ale co z KadrÄ… Enduro trener chyba zmieniony Panie
Prezesiie Witkowski bo to jest kompromitacja żeby w
kadrze byli tylko zawodnicy którzy kupili motocykle
u Wróbla. PZM ot chyba już odwidził Prokurator i NIK.
Myślę że w 2007 roku będzie normalnie.czego wszystkim
zawodnikom i kibicom życzę.<br><hr>Baczny obserwator
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/1/2007, 16:58

A ja sie pytam po co PZM zatrudnia posrednikow w osobie Wojcika, przeciez ten pan nawet jako zawodnik nie moze sie pochwalic zadnymi sukcesami poza granicami kraju w ktorym mieszka, jakie on ma doswiadczenie i wyniki chocby w zawodach rangi europejskiej ? Ktos taki bierze sie za trenowanie mlodych, podobno uzdolnionych zawodnikow ? Smiechu warte, strata czasu, pieniedzy i psucie "materialu". W jego miejsce zatrudnic chocby wlasnie Leo Gisbersa ktory jest dobrym fachowcem w tym co robi.
Skladu kadry nie bede komentowal, moze tylko to ze Zdunek ktory od dawna sie nie rozwija moze sobie jezdzic za swoje pieniazki gdzie chce a jego miejsce powinien zajac ktos rozwojowy i duzo mlodszy ! Bardzo watpliwe ze pan Wojcik moze nauczyc czegos nowego Mateusza Bembenika lub Lukasza Wysockiego jak sam niejednokrotnie od jednego z powyzszych otrzymywal "lanie" podczas wyscigow ? Polityka PZM jest chora a ludzie tam siedzacy sa slepi albo tez nie chca przejzec na oczy w imie wlasnych interesow.<br><hr>RedDog
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/1/2007, 00:25

Komentatorzy napisał(a):A ja sie pytam po co PZM zatrudnia posrednikow w osobie Wojcika, przeciez ten pan nawet jako zawodnik nie moze sie pochwalic zadnymi sukcesami poza granicami kraju w ktorym mieszka, jakie on ma doswiadczenie i wyniki chocby w zawodach rangi europejskiej ? Ktos taki bierze sie za trenowanie mlodych, podobno uzdolnionych zawodnikow ? Smiechu warte, strata czasu, pieniedzy i psucie "materialu". W jego miejsce zatrudnic chocby wlasnie Leo Gisbersa ktory jest dobrym fachowcem w tym co robi.
Skladu kadry nie bede komentowal, moze tylko to ze Zdunek ktory od dawna sie nie rozwija moze sobie jezdzic za swoje pieniazki gdzie chce a jego miejsce powinien zajac ktos rozwojowy i duzo mlodszy ! Bardzo watpliwe ze pan Wojcik moze nauczyc czegos nowego Mateusza Bembenika lub Lukasza Wysockiego jak sam niejednokrotnie od jednego z powyzszych otrzymywal "lanie" podczas wyscigow ? Polityka PZM jest chora a ludzie tam siedzacy sa slepi albo tez nie chca przejzec na oczy w imie wlasnych interesow.<br><hr>RedDog<br>
Chyba przesadzasz. To że trener nie był jakimś wielkim Europejczykiem to nic nie znaczy moze miec wiedze nabytą w inny sposób. Jest młody rozwija się, ma pole do popisu. A jeśli chodzi o Macka zdunka , to że go stac samemu sie utrzymać nie znaczy , że nie ma znaleźć sie w kadrze skoro jest najlepszy i robi wyniki w Europie. Zreszta ty pewnie mało wiesz o tym. Jestes pewnie jakims endurzystą i boli Cie coś a sam nie wiesz co. <br><hr>Mlody
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/1/2007, 23:09

Komentatorzy napisał(a):A ja sie pytam po co PZM zatrudnia posrednikow w osobie Wojcika, przeciez ten pan nawet jako zawodnik nie moze sie pochwalic zadnymi sukcesami poza granicami kraju w ktorym mieszka, jakie on ma doswiadczenie i wyniki chocby w zawodach rangi europejskiej ? Ktos taki bierze sie za trenowanie mlodych, podobno uzdolnionych zawodnikow ? Smiechu warte, strata czasu, pieniedzy i psucie "materialu". W jego miejsce zatrudnic chocby wlasnie Leo Gisbersa ktory jest dobrym fachowcem w tym co robi.
Skladu kadry nie bede komentowal, moze tylko to ze Zdunek ktory od dawna sie nie rozwija moze sobie jezdzic za swoje pieniazki gdzie chce a jego miejsce powinien zajac ktos rozwojowy i duzo mlodszy ! Bardzo watpliwe ze pan Wojcik moze nauczyc czegos nowego Mateusza Bembenika lub Lukasza Wysockiego jak sam niejednokrotnie od jednego z powyzszych otrzymywal "lanie" podczas wyscigow ? Polityka PZM jest chora a ludzie tam siedzacy sa slepi albo tez nie chca przejzec na oczy w imie wlasnych interesow.<br><hr>RedDog<br>
Komentatorzy napisał(a):Chyba przesadzasz. To że trener nie był jakimś wielkim Europejczykiem to nic nie znaczy moze miec wiedze nabytą w inny sposób. Jest młody rozwija się, ma pole do popisu. A jeśli chodzi o Macka zdunka , to że go stac samemu sie utrzymać nie znaczy , że nie ma znaleźć sie w kadrze skoro jest najlepszy i robi wyniki w Europie. Zreszta ty pewnie mało wiesz o tym. Jestes pewnie jakims endurzystą i boli Cie coś a sam nie wiesz co. <br><hr>Mlody<br>
Wojcik nie ma wystarczajacej wiedzy i umiejetnosci na szkolenie kadry narodowej, chyba ze na poziomie jakim ona byla dotychczas, czyli ligi podworkowej.
Zdunek robi wyniki w europie buhahhahah dzieki dobry zart, chlopcze wez kredki i idz odrobic zadanie domowe, masz zadne pojecie o tym sporcie w Polsce.<br><hr>RedDog
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/1/2007, 09:57

To prawda, że Zdunek jest dobry ale na własnym podwórku i nic więcej nie zawojuje. Pozatym, uważam, że to zwykły kmiot który nawet się nie umie wysłowić i kiedy na niego patrze jak jedzie to zbiera mi się na wymioty. Nie ma tej lekkości i finezji. Jedzie siłowo, nie płynnie. Podobno każdy styl jest dobry, gdy jest skuteczny, ale ile siły by zaoszczędził jak by jechał spokojniej i precyzyjniej... PS Dla mnie to jest zwykły prostak z gdańska. Pozdrawiam <br><hr>holszot
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/1/2007, 14:30

najlepszy jest bartosz sawczuk<br><hr>krecik
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/10/2007, 18:57

Witam wszystkich zawodników.....Mam 13 lat trenuję motocross 6 lat mam mtx-a 80 .....Chciałbym sie zapytać co zrobić aby zacząć jeździć na zawodach....I być w jakiejś drużynie...? jest to moje marzenie....A największym marzeniem jest występ w kadrze polski....no ale cóż marzenia to marzenia i mocno w nie wierzę....do usłyszenia...i proszę o kontakt...<br><hr>Bartek 121
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê