za duza ilosc paliwa w mieszance??
• Strona 1 z 1
za duza ilosc paliwa w mieszance??
mam taki problem z moim skuterem peugeotem vivacity otorz gdy zapale skuter i jest zimny to po dodaniu gazu dusi go i jak nie puszcze manetki to gasnie. gdy skuter pochodzi okolo 20 sek. albo jest zagrzany to juz sie tak nie dzieje. jedni mówia zebym wyregulowal gaźnik a inni mówia ze to normalne przy nierozgrzanym silniku. spróbowalem wyregulowac gaźnik i zmniejszylem ilość paliwa przekrecajac srubke o jeden pelny obrót w prawo i troche sie polepszylo ale nadal nie jest idealnie. mam do was takie pytanie czy mam jeszcze zmniejszyc ilosc paliwa czy zostawic tak jak jest?? boje sie ze dam za mala ilosc paliwa i zatre silnik. co o tym myslicie?? mam nadzieje ze pomozecie. z góry dzieki!!

- kamyl
- Świeżak
niestety tak na zimnym to norma
jak masz skosiarke n 2t to wez ja zapal i od razu daj jej gazu to bedzie ten sam efekt
jak masz skosiarke n 2t to wez ja zapal i od razu daj jej gazu to bedzie ten sam efekt
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
KAŻDY 2T tak ma!! Poszukaj innych tematów z podobnym problemem co ty masz, wszędzie masz napisane że 2T trzeba rozgrzać;):)
peugeot zenith -> yamaha dt 125-> ktm sx 125-> suzuki rm 250 -> Malagutii f12-> Yamaha aerox -> Aprilia sr -> Yamaha yz 125 -> KTM sx 250 -> KTM sx 400 -> Husqvarna te 250
- szybki90
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości