[relacje] Trening Yamaha Pawelec w Poznaniu...
• Strona 1 z 1
[relacje] Trening Yamaha Pawelec w Poznaniu...
Dyskusja na temat: Trening Yamaha Pawelec w Poznaniu – relacja
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Trening Yamaha Pawelec w Poznaniu – relacja
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Trening Yamaha Pawelec w Poznaniu – relacja
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
A mi np. zabrakło TV z czasami który zawsze stał w DEPO i teraz nie wiadomo czemu komuś przeszkadzał. Podobno dla bezpieczeństwa ruchu nie został wystawiony. To po cholerę jest ten chronometraż, skoro zanim zejdziesz z motoru i pójdziesz zobaczyć to już lata inna grupa i są jej czasy? Poza tym któs mógłby obserwować czasy ludzi i jak klient ma najlepszy czas 2,10 w grupie B przez cały dzień (a było takich z 15) to powinien być przesunięty do C. Trochę Andrzej by się przydało zdrowej organizacji dla wygody wszystkich. Poza tym fajnie i w ogóle - a pogoda się spisała aż nadto
<br><hr>Jarecki

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ze swojej strony powiem że było tylko 2 foto oficjalnie robiących zdjęcia na torze na treningu (z tym że ja tylko pierwszy dzień). Z poprzednich treningów można było zobaczyć na riderblogu, ale że jednemu z użytkowników to przeszkadzało to już tam nie wrzucam. A mam około 420 zdjęć osób jeżdżących.<br><hr>BadYuniorKomentatorzy napisał(a):nie wiecie może gdzie można zobaczyć więcej zdjęć z treningów<br><hr>K4rol<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a mozesz przeslac je na email patrykgapski@interia.pl ? bylbym bardzo wdzieczny. moto ktorym jestem zainteresowany to czarny gsxr 1000 k6. kierowca ubrany w czarny alpinestars czarno niebieskie buty i rekawice rst. kask agv lub hjc. z gory dzieki<br><hr>GSXR1000K6Komentatorzy napisał(a):nie wiecie może gdzie można zobaczyć więcej zdjęć z treningów<br><hr>K4rol<br>Komentatorzy napisał(a):Ze swojej strony powiem że było tylko 2 foto oficjalnie robiących zdjęcia na torze na treningu (z tym że ja tylko pierwszy dzień). Z poprzednich treningów można było zobaczyć na riderblogu, ale że jednemu z użytkowników to przeszkadzało to już tam nie wrzucam. A mam około 420 zdjęć osób jeżdżących.<br><hr>BadYunior<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Monitor byl wystawiony od strony parku maszyn<br><hr>gumaKomentatorzy napisał(a):A mi np. zabrakło TV z czasami który zawsze stał w DEPO i teraz nie wiadomo czemu komuś przeszkadzał. Podobno dla bezpieczeństwa ruchu nie został wystawiony. To po cholerę jest ten chronometraż, skoro zanim zejdziesz z motoru i pójdziesz zobaczyć to już lata inna grupa i są jej czasy? Poza tym któs mógłby obserwować czasy ludzi i jak klient ma najlepszy czas 2,10 w grupie B przez cały dzień (a było takich z 15) to powinien być przesunięty do C. Trochę Andrzej by się przydało zdrowej organizacji dla wygody wszystkich. Poza tym fajnie i w ogóle - a pogoda się spisała aż nadto<br><hr>Jarecki<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wiem gdzie był wystawiony, oraz wiem też gdzie był zawsze. Dobrze Ci się sprawdzało czasy na tym monitorze od strony parku? Bo właśnie o tym pisałem, że zanim się do niego doszło to już latała inna grupa.<br><hr>JareckiKomentatorzy napisał(a):A mi np. zabrakło TV z czasami który zawsze stał w DEPO i teraz nie wiadomo czemu komuś przeszkadzał. Podobno dla bezpieczeństwa ruchu nie został wystawiony. To po cholerę jest ten chronometraż, skoro zanim zejdziesz z motoru i pójdziesz zobaczyć to już lata inna grupa i są jej czasy? Poza tym któs mógłby obserwować czasy ludzi i jak klient ma najlepszy czas 2,10 w grupie B przez cały dzień (a było takich z 15) to powinien być przesunięty do C. Trochę Andrzej by się przydało zdrowej organizacji dla wygody wszystkich. Poza tym fajnie i w ogóle - a pogoda się spisała aż nadto<br><hr>Jarecki<br>
Komentatorzy napisał(a):Monitor byl wystawiony od strony parku maszyn<br><hr>guma<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wiem gdzie był wystawiony, oraz wiem też gdzie był zawsze. Dobrze Ci się sprawdzało czasy na tym monitorze od strony parku? Bo właśnie o tym pisałem, że zanim się do niego doszło to już latała inna grupa.<br><hr>JareckiKomentatorzy napisał(a):A mi np. zabrakło TV z czasami który zawsze stał w DEPO i teraz nie wiadomo czemu komuś przeszkadzał. Podobno dla bezpieczeństwa ruchu nie został wystawiony. To po cholerę jest ten chronometraż, skoro zanim zejdziesz z motoru i pójdziesz zobaczyć to już lata inna grupa i są jej czasy? Poza tym któs mógłby obserwować czasy ludzi i jak klient ma najlepszy czas 2,10 w grupie B przez cały dzień (a było takich z 15) to powinien być przesunięty do C. Trochę Andrzej by się przydało zdrowej organizacji dla wygody wszystkich. Poza tym fajnie i w ogóle - a pogoda się spisała aż nadto<br><hr>Jarecki<br>
Komentatorzy napisał(a):Monitor byl wystawiony od strony parku maszyn<br><hr>guma<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam czy byla by mozliwosc podeslania mi przez pana zdjec z ostatniego treningu na poznaniu z gory dziekuje pozdrawiam -spoko impreza juz nie moge sie doczekac nastepnych treningow pozdrawiam!!!!<br><hr>marioKomentatorzy napisał(a):nie wiecie może gdzie można zobaczyć więcej zdjęć z treningów<br><hr>K4rol<br>Komentatorzy napisał(a):Ze swojej strony powiem że było tylko 2 foto oficjalnie robiących zdjęcia na torze na treningu (z tym że ja tylko pierwszy dzień). Z poprzednich treningów można było zobaczyć na riderblogu, ale że jednemu z użytkowników to przeszkadzało to już tam nie wrzucam. A mam około 420 zdjęć osób jeżdżących.<br><hr>BadYunior<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wspaniala impreza spoko bylo ma ktos moze jakies fotki bylbym wdzieczny-m.ku@vp.pl pozdrawiam wszystkich<br><hr>maniutekKomentatorzy napisał(a):nie wiecie może gdzie można zobaczyć więcej zdjęć z treningów<br><hr>K4rol<br>Komentatorzy napisał(a):Ze swojej strony powiem że było tylko 2 foto oficjalnie robiących zdjęcia na torze na treningu (z tym że ja tylko pierwszy dzień). Z poprzednich treningów można było zobaczyć na riderblogu, ale że jednemu z użytkowników to przeszkadzało to już tam nie wrzucam. A mam około 420 zdjęć osób jeżdżących.<br><hr>BadYunior<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam wszystkich.
Oczywiście zabawa super, pogoda super ale......
Organizacja ?
Szkoda wogole strzepic język.
Jak dla mnie organizacji to nie było wcale. Rozdano kostki i na tor. A no i w miedzy czasie ktoś sobie przypomniał ze może tak należało by wytłumaczyć nowicjuszom c o oznaczają flagi, jakie są zasady jazdy na torze itp. Świetnie tylko czemu odbyło się to kosztempierwszej ich czasowki?
O reszcie tez nie ma co wspominać bo wlasciwie za
1000 nie dostaliśmy nic wiecej jak tylko bilet jazdy na torze.
Proponuje każdemu spróbować pojecha na jakikolwiek wyjazd z firma organizujaca treningi z Austrii czy tez Niemiec
niestety głód jazdy oraz bardzo ograniczona ilość torów w Polsce zawsze będzie sprzyjala nabijaniu kasy
pseudo organizatorom takich impez.
Pozdrawiam wszystkich zapalencow
Chimney<br><hr>Chimney
Oczywiście zabawa super, pogoda super ale......
Organizacja ?
Szkoda wogole strzepic język.
Jak dla mnie organizacji to nie było wcale. Rozdano kostki i na tor. A no i w miedzy czasie ktoś sobie przypomniał ze może tak należało by wytłumaczyć nowicjuszom c o oznaczają flagi, jakie są zasady jazdy na torze itp. Świetnie tylko czemu odbyło się to kosztempierwszej ich czasowki?
O reszcie tez nie ma co wspominać bo wlasciwie za
1000 nie dostaliśmy nic wiecej jak tylko bilet jazdy na torze.
Proponuje każdemu spróbować pojecha na jakikolwiek wyjazd z firma organizujaca treningi z Austrii czy tez Niemiec
niestety głód jazdy oraz bardzo ograniczona ilość torów w Polsce zawsze będzie sprzyjala nabijaniu kasy
pseudo organizatorom takich impez.
Pozdrawiam wszystkich zapalencow
Chimney<br><hr>Chimney
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hej, czy masz jakies zdjecia Aprilia RSV? moj mejl maciekolej@yahoo.comKomentatorzy napisał(a):nie wiecie może gdzie można zobaczyć więcej zdjęć z treningów<br><hr>K4rol<br>Komentatorzy napisał(a):Ze swojej strony powiem że było tylko 2 foto oficjalnie robiących zdjęcia na torze na treningu (z tym że ja tylko pierwszy dzień). Z poprzednich treningów można było zobaczyć na riderblogu, ale że jednemu z użytkowników to przeszkadzało to już tam nie wrzucam. A mam około 420 zdjęć osób jeżdżących.<br><hr>BadYunior<br>
z gory DZIEKI!!!
<br><hr>Maciej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości