Sprawdzajcie stan waszego oświetlenia!
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
gumis napisał(a):ja kiedys bylem ciekaw co sie stanie jak na zakrecie, przy predkosci ok 50 km/h wyciagne kluczyki ze stacyjki, czy poleci dalej?
tez kiedys wpadlem na podobny pomysl.. postanowilem dokulac sie do celu z wyciagnietym kluczykiem.. ale to byly czasy co zaczynalem jezdzic puszkami i jako taki niedoswiadczony kierowca nie pomyslem o tym ze kiera sie zblokuje.. efekt byl taki ze omaly wlos nie wlecialem do kogos podworka zachaczajac o zaparkowane auto.. naszczescie nie spanikowalem.. ale osrany bylem..
widocznie wszyscy lubimi przeprowadzac ciekawe eksperymenty naszymi pojazdami.. hehe
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
Apropo tych wyciągniętych kluczyków to za dawnych czasów kumpel postanowił zostawić przed moim domem swojego maluszka bo sie o niego bał, że pod jego blokiem jak go nie będzie tydzień to mu go rozwala bo gdzieś wyjeżdżał. No i w pierwszą noc stania tego malucha brat postanowił podjechać po cichu pod dom i wyłączył silnik sporo przed domem i tak jedzie dość szybko jedzie zaczyna hamować a tu wspomaganie nie działa i jak przywalił w malucha
.
Jego samochód nie odniósł obrażeń ale maluch miał obity zderzak, rozwalone halogeny do tego przy walnięciu miał skręcone koła to się wbił w płot sąsiada ;p
Ogólnie polewka była jak kumpel dzwonił i pytał o malucha ;p

Jego samochód nie odniósł obrażeń ale maluch miał obity zderzak, rozwalone halogeny do tego przy walnięciu miał skręcone koła to się wbił w płot sąsiada ;p
Ogólnie polewka była jak kumpel dzwonił i pytał o malucha ;p
-
patryk83 - Bywalec
slyszalem tez ze dobry efekt daje puszczenie w puszcze podczas jazdy przez las i bez swiatel piosenki pogrzebowej: "dobry jezu a nasz panie" daj im wieczne spoczywanie.. ludziska podobno sraja w gacie.. ja jeszcze nie próbowalem..
ale to juz jest hardcore..
ale to juz jest hardcore..
-
Leg1oN - VIP Ścigacz.pl
speedygonzales napisał(a):wy lepiej pamietajcie o wylaczaniu kierunkow...
Ja to czasami bez powodu przyciskam przycisk wyłączenia kierunków, tak chyba dla pewności albo żeby sobie nacisnąć sam nie wiem :>
-
patryk83 - Bywalec
CzesterTX napisał(a):Mi 10 lat temu zablokowała się kiera w maluchu podczas jazdy i to bez wyciągania kluczyków
Zatrzymałem się pół metra od drzewa
miałeś wtedy całe 13 lat...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
bo ja to ty...
btw mamy ci zazdrościć że jesteś już stary i pomarszczony?
był już jeden taki co się wielce chwalił wiekiem i umiejętnościami...
chociaż tych co się chwalili umiejętnościami było już chyba 2ch i żaden nic nie potrafił
btw mamy ci zazdrościć że jesteś już stary i pomarszczony?
był już jeden taki co się wielce chwalił wiekiem i umiejętnościami...
chociaż tych co się chwalili umiejętnościami było już chyba 2ch i żaden nic nie potrafił

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):zazdrościsz?
Ulubione słowo melvina. Używa je zawsze kiedy nie wie co powiedzieć.
Ale cóż, chyba okres dojrzewania jeszcze się nie skończył (zmazy nocne i te sprawy).
Zeby nie było OT to ja nigdy nie sprawdzam oświetlenia przed wyjazdem. Nie mam takiego nawyku i w ogóle o tym nie myślę.
Ostatnio edytowano 11/9/2009, 10:57 przez Czester, łącznie edytowano 1 raz
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3