[Aktualności] Jesienna edycja Suzuki Shell Moto...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Jesienna edycja Suzuki Shell Moto...
Dyskusja na temat: Jesienna edycja Suzuki Shell Moto Szkoła 2009
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jesienna edycja Suzuki Shell Moto Szkoła 2009
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Jesienna edycja Suzuki Shell Moto Szkoła 2009
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A serio tylko tych na suzukach wpuszczają?? <br><hr>PkpKomentatorzy napisał(a):Ta szkoła to straszne badziewie. Uczą tam aby hamować całą dłonią <br><hr>Tony<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeżeli jest to badziew to zrób konkurencję, na pewno zniszczysz badziewiaków.Komentatorzy napisał(a):Ta szkoła to straszne badziewie. Uczą tam aby hamować całą dłonią <br><hr>Tony<br>
A Ty czego byś uczył?
Ile lat jeździsz i czy rok temu mając 12 lat dawałeś radę motorynce Pony?<br><hr>Hubert
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak. Uzależnione to jest tak naprawdę od sponsora czyli firmy SHELL.Komentatorzy napisał(a):Ta szkoła to straszne badziewie. Uczą tam aby hamować całą dłonią <br><hr>Tony<br>Komentatorzy napisał(a):A serio tylko tych na suzukach wpuszczają?? <br><hr>Pkp<br>
70 zł za cały dzień kursu, do tego poczęstunek, obiad to naprawdę mało, a nauczyć można się sporo, co nie oznacza że jedno szkolenie i jesteś mistrzem! <br><hr>Hubert
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Własnie dlatego ze nie umiem uczyć to nie biorę sie za to w przeciwieństwie do was<br><hr>TonyKomentatorzy napisał(a):Ta szkoła to straszne badziewie. Uczą tam aby hamować całą dłonią <br><hr>Tony<br>Komentatorzy napisał(a):Jeżeli jest to badziew to zrób konkurencję, na pewno zniszczysz badziewiaków.
A Ty czego byś uczył?
Ile lat jeździsz i czy rok temu mając 12 lat dawałeś radę motorynce Pony?<br><hr>Hubert<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wiem, że jest to bardzo atrakcyjna oferta i dlatego pytalem o możliwość wjazdu dla innych marek. Coż... może kiedyś się zgram,że oni zrobią szkolenie a ja w tym czasie będę jezdził suzuki <br><hr>PkpKomentatorzy napisał(a):Ta szkoła to straszne badziewie. Uczą tam aby hamować całą dłonią <br><hr>Tony<br>Komentatorzy napisał(a):A serio tylko tych na suzukach wpuszczają?? <br><hr>Pkp<br>Komentatorzy napisał(a):Tak. Uzależnione to jest tak naprawdę od sponsora czyli firmy SHELL.
70 zł za cały dzień kursu, do tego poczęstunek, obiad to naprawdę mało, a nauczyć można się sporo, co nie oznacza że jedno szkolenie i jesteś mistrzem! <br><hr>Hubert<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panowie byłem na tym szkoleniu,i nie uważam że to badziewie!!!!!,może długo motorem nie jeżdże ,ale po tych podstawach zaczełem dopiero cieszyć się jazdą na motorze,szczególnie w zakrętach ,pewnie ten co pisze że to badziewie jeżdzić umie tak jak większość tych badziewnych motocyklistów bez wyobrażni co giną albo się łamną,bo myślą ze są supermotocyklistami.To są przecież podstawy jazdy a nie jazda sportowa badziewiaku.Pózniej to już od ciebie zależy jak sobie chamujesz ,możesz nawet piętami.a czy na dwa palce czy całą dłonią to chyba zależy od sytuacji ,od warunków,itd,itp super motocyklisto co ci się kurs nie podobał.!!!!!!pozdr . instruktorów.Były kursant.!!!!!!!.<br><hr>Paweł.Komentatorzy napisał(a):Ta szkoła to straszne badziewie. Uczą tam aby hamować całą dłonią <br><hr>Tony<br>Komentatorzy napisał(a):A serio tylko tych na suzukach wpuszczają?? <br><hr>Pkp<br>Komentatorzy napisał(a):Tak. Uzależnione to jest tak naprawdę od sponsora czyli firmy SHELL.
70 zł za cały dzień kursu, do tego poczęstunek, obiad to naprawdę mało, a nauczyć można się sporo, co nie oznacza że jedno szkolenie i jesteś mistrzem! <br><hr>Hubert<br>Komentatorzy napisał(a):Wiem, że jest to bardzo atrakcyjna oferta i dlatego pytalem o możliwość wjazdu dla innych marek. Coż... może kiedyś się zgram,że oni zrobią szkolenie a ja w tym czasie będę jezdził suzuki <br><hr>Pkp<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości