Opinie na temat Yamahy XT 600
• Strona 1 z 1
Opinie na temat Yamahy XT 600
Moze któryś z was jeżdził takim motorkiem i może coś na ten temat powiedzieć.Jak sie sprawuje ,czy awaryjny,jakie spalanie? Ostatnio jeden oglądałem ładnie zapalił równo chodził tylko było słychać stukot z cylindra tak jakby "spalanie stukowe" czy to normalne ?
- falek56
- Świeżak
Jakis czas temu kupilem Xt 600 wiec moge cos napisac.
Silnik: sprawdzona konstrukcja, mao awaryjny (pod warunkiem ze byl serwisowany ), mocy wystarczajaco, ladnie ciagnie od dolu, eleganckie hamowanie silnikiem podczas ostrych zjazdow
Zawieszenie: do lajtowej jazdy po lesie wystarczajace, na tor sie nie nadaje,
Spalanie: ile wleje tyle spali, uzywam go tylko do jazdy po lesie wiec mnie nie interesuje ( strzelam 6-8l w terenie)
Ogolnie spoko sprzet do amatorskiej-turystycznej jazdy po krzakach
Silnik: sprawdzona konstrukcja, mao awaryjny (pod warunkiem ze byl serwisowany ), mocy wystarczajaco, ladnie ciagnie od dolu, eleganckie hamowanie silnikiem podczas ostrych zjazdow
Zawieszenie: do lajtowej jazdy po lesie wystarczajace, na tor sie nie nadaje,
Spalanie: ile wleje tyle spali, uzywam go tylko do jazdy po lesie wiec mnie nie interesuje ( strzelam 6-8l w terenie)
Ogolnie spoko sprzet do amatorskiej-turystycznej jazdy po krzakach
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
witam serdecznie
też mam od niedawna yamaszke xt600.
Troszke jedźiłem jesienią i teraz na wiosne zaczołem.
Jeśli chodzi o eksloatacje w tak krotkim terminie to jedyna rzeczą na ktorą musze uważać to świeca (aby jej nie zalać bo w tedy dupa). Silnik bez zarzutu.
Fakt ze jest ciężki i w nie każdy teren sie nadaje ale na w miarę utwardzonej nawierzchni to sama przyjemność, super jeśli chodzi o wycieczki poza miasto lub lightowy las
.
ps. widze że jesteśmy z trojmiasta
jezli ktoś ma ochote na wypadzik motorkiem w las to chętnie sie podłacze. pozdrawiam
też mam od niedawna yamaszke xt600.
Troszke jedźiłem jesienią i teraz na wiosne zaczołem.
Jeśli chodzi o eksloatacje w tak krotkim terminie to jedyna rzeczą na ktorą musze uważać to świeca (aby jej nie zalać bo w tedy dupa). Silnik bez zarzutu.
Fakt ze jest ciężki i w nie każdy teren sie nadaje ale na w miarę utwardzonej nawierzchni to sama przyjemność, super jeśli chodzi o wycieczki poza miasto lub lightowy las

ps. widze że jesteśmy z trojmiasta

- natkan.no1
- Świeżak
własnie jestem przed kupnem takowej Yamahy. Szukam ew. czegoś w stylu KLE 500 albo Dominatora ale XT robi na mnie coraz lepsze wrażenie. Lżejsza, 60/40 procent droga/lekki teren. Można przerobic bardziej na enduro, mozna tez dostosować do wycieczek. Widziałem nawet wersje supermoto. Sprawdzony silnik i przyzwoita moc. No i nie żre paliwa.
- Radzoo
- Świeżak
-
henio12323 - Moderator
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości