drgajÄ…ca kierownica KAWASAKI ZX6r
			 • Strona 1 z 1

drgajÄ…ca kierownica KAWASAKI ZX6r
witam posiadam KAWASAKI ZX6R z 2002r nie dawno wymieniłem klocki hamulcowe po czym zaczęła mi drgać kierownica przy dużej prędkości i hamowaniu wymieniłem łożyska na przednim kole jak i łożyska główki ramy ale problem pozostał i nie wiem co możne być pomocy

- lukaszt20
- Świeżak
Witam, mam podobny problem.
Z przodu mam prawdopodobnie krzywą tarcze ( w 1 punkcie się blokuje i słychać takie jakby tykanie)
Gdy puszczam kierownice przy prędkosci ok 60-70 km'h to wpada ona w bardzo wielkie drgania i zaczyna sie shimmy.Gdy ją trzymam to nie ma problemu.
Czego to problem? łożysko główki ramy?

Z przodu mam prawdopodobnie krzywą tarcze ( w 1 punkcie się blokuje i słychać takie jakby tykanie)
Gdy puszczam kierownice przy prędkosci ok 60-70 km'h to wpada ona w bardzo wielkie drgania i zaczyna sie shimmy.Gdy ją trzymam to nie ma problemu.
Czego to problem? łożysko główki ramy?
- Puccy
- Świeżak
dotarles klocki czy od razu zaczales je palowac? mogly pokruszczyc sie zje...c. Dzis zmienilem klocki z kumplem W CRX del VTI  i ze 100km docieralismy. Tyle to to w tylnych.
 i ze 100km docieralismy. Tyle to to w tylnych.
Ewentualnie jeszcze tarcze ;p.

Ewentualnie jeszcze tarcze ;p.
- 

Seba_ER5
- VIP Åšcigacz.pl
- 

Seba_ER5
- VIP Åšcigacz.pl
- Wojtek-S51
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości

gdy puszczam kierownice to wszystko ok przy hamowaniu moto prosto idzie nie ściąga tylko drga co jest
 gdy puszczam kierownice to wszystko ok przy hamowaniu moto prosto idzie nie ściąga tylko drga co jest