trasa po polskim wybrzezu ?
			 • Strona 1 z 1

trasa po polskim wybrzezu ?
hm.. a co to prawie nikt po wybrzezu Polskim nie jezdzi ??  
macie jakas fajna traske z noclegami na pare dni nad polskim morzem ?? (planuje od srody do soboty lub niedzieli, wyjazd z Poznania)
hm.. tak chwile myslalem i wybralem cos takiego :
Poznan -> Rewal -> Kołobrzeg -> Mielno -> Łazy ->Darłówko -> Ustka -> Łeba -> Karwia -> Władysławowo -> Trójmiasto ->
no i jezeli jednak pojade sam to dalej
Malbork (odwiedzic znajomych) -> okolice Włocławka -> rodzinke odwiedzić -> i nach nach Poznan
jak jednak z kims to cos sie wymysli i bez odwiedzania rodzinki
 i bez odwiedzania rodzinki  
wiec pewnie z trojmiasta juz powoli to Poznania
ogolnie traska ok 1200 km
mam nadzieje ze czasu starczy
jacys chetni ?? do podrozy ??

macie jakas fajna traske z noclegami na pare dni nad polskim morzem ?? (planuje od srody do soboty lub niedzieli, wyjazd z Poznania)
hm.. tak chwile myslalem i wybralem cos takiego :
Poznan -> Rewal -> Kołobrzeg -> Mielno -> Łazy ->Darłówko -> Ustka -> Łeba -> Karwia -> Władysławowo -> Trójmiasto ->
no i jezeli jednak pojade sam to dalej
Malbork (odwiedzic znajomych) -> okolice Włocławka -> rodzinke odwiedzić -> i nach nach Poznan
jak jednak z kims to cos sie wymysli
wiec pewnie z trojmiasta juz powoli to Poznania
ogolnie traska ok 1200 km
mam nadzieje ze czasu starczy
jacys chetni ?? do podrozy ??
Instruktor nauki jazdy A,B - Poznańhttp://szkola-motocyklowa.blogspot.com/ - Twoje kompendium wiedzy
			- adam_tomasz
- Moderator
W środę  lecisz? Może  bym się  z Tobą  przejechał  prawie do  Kołobrzegu. Ekipa nawaliła a samemu to się  nie chce ... Z drugiej jednak strony  ma być  ładnie  cały tydzień więc  szkoda tego czasu . Niestety ja   bym  tylko  na  jeden dzień do  kumpla  na  wakacjach w Mielnie więc  szału  nie  ma . Dłuższa trasa  odpada . Przynajmniej tym razem. Co Ty na  to ?   pasuje Ci?

- 

FIRETOMI
- Świeżak
jak dla mnie ok  przynajmniej samemu tej traski nie bede robil
 przynajmniej samemu tej traski nie bede robil  z ostrowa lecisz ?? to sie na privie wieczorem zgadamy gdzie sie spotykamy i o ktorej
 z ostrowa lecisz ?? to sie na privie wieczorem zgadamy gdzie sie spotykamy i o ktorej
czym bedziesz jechal ??
				 przynajmniej samemu tej traski nie bede robil
 przynajmniej samemu tej traski nie bede robil  z ostrowa lecisz ?? to sie na privie wieczorem zgadamy gdzie sie spotykamy i o ktorej
 z ostrowa lecisz ?? to sie na privie wieczorem zgadamy gdzie sie spotykamy i o ktorej
czym bedziesz jechal ??
Instruktor nauki jazdy A,B - Poznańhttp://szkola-motocyklowa.blogspot.com/ - Twoje kompendium wiedzy
			- adam_tomasz
- Moderator
kurka... hamer bierz wolne  spontan sie liczy... a ja mam ostatnie dni wolnosci i chcialbym jak najwiecej pojezdzic
 spontan sie liczy... a ja mam ostatnie dni wolnosci i chcialbym jak najwiecej pojezdzic  jutro jeszcze do 21 praca... a potem od srody do niedzieli mi sie nagle wolne zrobilo
 jutro jeszcze do 21 praca... a potem od srody do niedzieli mi sie nagle wolne zrobilo  tak sie zorientowalem w niedziele... wiec no ba ;D trzeba jechac
 tak sie zorientowalem w niedziele... wiec no ba ;D trzeba jechac  , hm...ale do przemyslenia... byle szybko
, hm...ale do przemyslenia... byle szybko  
a ja wiesz... wlasnie odebralem moto po wymianie rozrzadu no i chce smigac i smigac
 i smigac  bo jezdzi jak glupi
 bo jezdzi jak glupi  
dodane: 25.VIII.2009 godz. 8:02
jakby co to tel. 660437158
bo dzisiaj zapowiada sie dluuugi dzien w pracy :/
bede ok 22
				 spontan sie liczy... a ja mam ostatnie dni wolnosci i chcialbym jak najwiecej pojezdzic
 spontan sie liczy... a ja mam ostatnie dni wolnosci i chcialbym jak najwiecej pojezdzic  jutro jeszcze do 21 praca... a potem od srody do niedzieli mi sie nagle wolne zrobilo
 jutro jeszcze do 21 praca... a potem od srody do niedzieli mi sie nagle wolne zrobilo  tak sie zorientowalem w niedziele... wiec no ba ;D trzeba jechac
 tak sie zorientowalem w niedziele... wiec no ba ;D trzeba jechac  , hm...ale do przemyslenia... byle szybko
, hm...ale do przemyslenia... byle szybko  
a ja wiesz... wlasnie odebralem moto po wymianie rozrzadu no i chce smigac
 i smigac
 i smigac  bo jezdzi jak glupi
 bo jezdzi jak glupi  
dodane: 25.VIII.2009 godz. 8:02
jakby co to tel. 660437158
bo dzisiaj zapowiada sie dluuugi dzien w pracy :/
bede ok 22
			- adam_tomasz
- Moderator
Cholera  wysłałem wczoraj do  Ciebie  odpowiedź ale chyba  coś  nie  doszło . Trzymaj tu numer telefonu  mojego  , bo inaczej możemy się  minąć ... 664 787 236 dzwoń  stary bo ja  dzisiaj cały dzień  w trasie . Zebyśmy sie  nie  minęli bo szkoda by było .

- 

FIRETOMI
- Świeżak
heh.. niedawno dopiero do domu wrocilem... i jak na zlosc jeszcze swiatlo stopu przestalo mi dzialac.. oby to tylko zarowka 

- adam_tomasz
- Moderator
loj  zaszalalem ... trasa wyszla mi ok 1700 km
 zaszalalem ... trasa wyszla mi ok 1700 km  
sorka ze nie dzwonilem ale wyszlo ze wyjechalem ok 15-16, stwiedzilem ze Ci i tak nie bedzie pasowalo tak pozno
moze nastepnym razem pozdrawiam
 pozdrawiam
sorka ze nie dzwonilem ale wyszlo ze wyjechalem ok 15-16, stwiedzilem ze Ci i tak nie bedzie pasowalo tak pozno
moze nastepnym razem
 pozdrawiam
 pozdrawiamInstruktor nauki jazdy A,B - Poznańhttp://szkola-motocyklowa.blogspot.com/ - Twoje kompendium wiedzy
			- adam_tomasz
- Moderator
Już wróciłeś..?
no0 to gratulacje widze ,że maszyna dała rade..? kiedy teraz gdzieś walisz może w ten weekend...? może polatamy razem..?

- HAMER
- Świeżak
Witam widze ze panowie z poznania takze moze którys wybrałby sie na slub MARCINA ZX6R na który zaprasza jak najwieksza rzesze motocyklistów. Ja sie wybieram a widze ze wy tez z pń takze daleko nie maciea przeciez i wiecej nas tym lepiej. Pomyslcie  Temat w dziale imprezy i spotkania. Pozdro
 Temat w dziale imprezy i spotkania. Pozdro
				 Temat w dziale imprezy i spotkania. Pozdro
 Temat w dziale imprezy i spotkania. PozdroSuzuki GSX1300R  (BIAŁA DAMA) Moja Kruszynka !!!!!!!!!
Suzuki GSX1100EF( stara laleczka)
			Suzuki GSX1100EF( stara laleczka)
- kalafioro
- Świeżak
Witam a kiedy dokładnie i gdzie?
chętnie bym się przejechał może nawet kumpel kawą też by skoczył ale nie wiem kiedy to jest i gdzie dużo nas będzie...? pozdro

- HAMER
- Świeżak
sory.. ale zapomnialem tutaj zajrzec :/
nie, juz nigdzie nie jechalem bo czasu nie mam :/ pewnie dopiero na nowy sezon nowym sprzetem
				nie, juz nigdzie nie jechalem bo czasu nie mam :/ pewnie dopiero na nowy sezon nowym sprzetem

- adam_tomasz
- Moderator
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Turystyka motocyklowa