Yamaha 125 WR czy DT ?
• Strona 1 z 1
Yamaha 125 WR czy DT ?
Witam
Chciałbym się dowiedzieć czegoś od Was o dwóch motocyklach: Yamaha 125 WR i Yamaha 125 DT. Zastanawiam się czy któryś z tych motorów będzie się nadawał do supermoto dla amatorów. Interesuję się tym sportem już od dawna. Na razie mam 16 lat. Jak będę miał 18 to zrobię oczywiście prawo jazdy. Przez ten czas odkładał będę pieniądze, aż w końcu wystarczy na jakiś używany. Przechodząc do sedna mam 2 zasadnicze pytania:
1. Czy któryś z wymienionych motocykli nadaje się do Supermoto ?
2. Czy któryś z nich będzie odpowiedni na początek przygody z motocyklem ?
Z góry dziękuje.
Pozdro

Chciałbym się dowiedzieć czegoś od Was o dwóch motocyklach: Yamaha 125 WR i Yamaha 125 DT. Zastanawiam się czy któryś z tych motorów będzie się nadawał do supermoto dla amatorów. Interesuję się tym sportem już od dawna. Na razie mam 16 lat. Jak będę miał 18 to zrobię oczywiście prawo jazdy. Przez ten czas odkładał będę pieniądze, aż w końcu wystarczy na jakiś używany. Przechodząc do sedna mam 2 zasadnicze pytania:
1. Czy któryś z wymienionych motocykli nadaje się do Supermoto ?
2. Czy któryś z nich będzie odpowiedni na początek przygody z motocyklem ?
Z góry dziękuje.
Pozdro
- ziomekk2
- Świeżak
własnie kumpel do mnie przyprowadził yamahe DT 125 z 96 roku na SM i zbiera sie tez z dołu
ale jak sie załączy zawór wydechowy pusci gaz i doda to rwie jak strzała
ale wszystko zalezy od tego kto na czym woli jeździc. na 4T łatwiej jest zaczynac zabawy w stuntowanie 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
jakie są koszta przeróbki ? żadne
na allegro koła od TDR kosztują koło 350 zł chyba. z osprzętem. napęd tzrab sobie samemu dostosowac jedynie. wiec nie jest duzo zwłaszcza że mozna stary komplet sprzedac
albo miec na zapas

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości