Zobacz wÄ…tek - Babka na motorze.
NAS Analytics TAG

Babka na motorze.

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez tomuÅ› » 31/8/2009, 08:11

nie mogłem się powstrzymać przed tym komentarzem :lol:

według mnie to ten GS pasuje do Ciebie idealnie:)
ja niestety jeszcze muszę poczekać troszkę (brak kasy) ale
gdybym znalazł coś podobnego byłbym wniebowzięty :)

pozdrawiam i życzę miłego latania :D
tomuÅ›
Świeżak

Postprzez Ircia » 31/8/2009, 11:03

Ewcia dziś wieczorem fotki będę wkleję jak tylko znajdę chwilkę czasu.
Gratuluje jeszcze raz!! :D
Four wheels move your body, two wheels move your soul.
Ircia
Świeżak

Postprzez front247 » 31/8/2009, 20:15

juz jest tak słodko w temacie ze zbiera sie na cofki...troche dziegciu 8)
Baby za kółkiem generalnie siadac nie powinny ...za kierą tez bo ...są niepewne,boja się,panikują,gorzej przyswajaja pewne kanony które sredio rozgarniety gbur po zawodówce łapie w 3 minuty....itd długo by wymieniac...niestety ale zycie pokazuje ze jest srednio bezpiecznie ..jak kobieta ma o czymś zadecydowac...
A tak na marginesie mod powinien po 2 postach zamknąc temat tak jak zamyka podobne tematy pisane przez facetów...to moje zdanie.
pozdrawiam i proszę do garów drogie panie 8)
front247
Świeżak

Postprzez ewa86 » 31/8/2009, 20:22

a co gotować nie potrafisz no tak nie ma to jak dwie lewe ręce potrafiace tylko grzebać w swojej d***.
sory ale poziom twojego rozgarnięcia jest bliski zeru...
ide prać, gotować, prasować bo tylko do tego się nadajemy...a wy? porażka naszczęście mój mąż potrafi to wszystko mało tego mamy wspólną pasję... czego widać tobie brakuję...

wiesz to jedyny temat dla ,,bab" bo cała reszta to stek tępych męskich pytań.
ewa86
Świeżak

Postprzez ImeNs » 31/8/2009, 20:40

a niby czemu zamykać? jak dla mnie mogło by być więcej takich tematów jak ten gdzie kobiety pytają się o pierwsze moto a potem chwalą się swoim nowym nabytkiem. a i jeszcze jedno co w tym złego że kobiety prowadzą samochody czy motocykle? bo ja osobiście na drogach bardzie boję się staruszków którzy ledwo widzą drogę a o ich refleksie to już nie będę wspominał
ImeNs
Świeżak

Postprzez maua » 31/8/2009, 22:20

ewa86, nie denerwuj się, szkoda się przejmować takimi komentarzami, lepiej siadać na moto i w drooogę :)

front247, uważasz, że baby są mniej zdecydowane niż faceci? Hmm... Mogłabym na ten temat trochę podyskutować, bo z moich obserwacji wynika, że co najmniej 50% facetów jest mniej rozgarniętych i zaradnych niż ja, również za kierownicą. Nie uważam się za panikarę, zapewne jestem bardziej odważna niż Ty... 8) I chętnie zmierzyłabym się z Tobą, skoro taki jesteś pewny, że kobiety są słabymi kierowcami... ;) pozdrawiam.

Ircia, jak tam zdjęcia Twojego cudeńka? :)
maua
Świeżak

Postprzez Ircia » 1/9/2009, 07:22

Front ty to idź się lepiej pobrandzluj jak zwykle, a nie zawracasz nam dupę.
maua wiem , wiem, opóźniam się ale ale to z braku czasu..nawet nie miałam jeszcze bardzo okazji żeby przejechać się o zrobieniu zdjęć nie wspominając.ale na pewno się pojawią!!Tyle ode mnie zmykam do pracy :D
Ircia
Świeżak

Postprzez front247 » 1/9/2009, 07:56

maua-chodzi o to że ty nie jesteś panikara jak sobie siedzisz w cieplutkim pokoiku przed monitorem :) baba to baba...i niewielu zmienią wasze offtopowe posty,w historii dziejów jest na to aż nadto przykładów ,dlatego uważam że ...garnki,żelazko,pralka,mop+wiadro...to są sprzęty i tak w pełni dla Was kobiet skomplikowane ,ale całkowicie odpowiednie :) :) :)

Natomiast tej blondynce napiszÄ™ tak.
Pewnie sie od czasu do czasu brandzluje ,jak kazdy normalny facet 8)

ewa-co z tego ze twoj facet to wszystko potrafi ,z tego co wiem to każdy to potrafi...tylko niektórzy mają ciekawsze rzeczy do roboty.....jak już wspomniałem kobiety mają swe powołanie od czasów jaskiniowców...także 8)
pozdrawiam
front247
Świeżak

Postprzez Ircia » 1/9/2009, 08:54

Front o takiej blondynce możesz tylko pomarzyć..więc brandzluj się dalej!!!Pozdrowienia!!
Ircia
Świeżak

Postprzez leff » 1/9/2009, 09:00

i to by bylo tyle w temacie kobiecej subtelnosci ........
Twoj podpis jest za dlugi
leff
ZlyCzlowiek

Postprzez ewa86 » 1/9/2009, 09:01

wiesz co człowieku od dwóch lat nie możesz wybrać motoru, wystarczy poczytac troche twoich postów żeby miec wyrobione zdanie o tobie, masz 33lata ( w każdym poście piszesz inaczej :)) raczej żony ani dzieci ewentualnie mama w domku podaje ciepły obiadek. taki typowy synuś mamusi.
sam piszesz w dziale ,,praca" że nie umiałbyś nawet zrobić próbnej jazdy przy kupnie motocykla to weż się człowieku bujaj.
wiem że prowokujesz nas tylko po to żeby zamknąć ten temat... nie wiem co Cię boli...
Ircia ma racje o takich blondynkach z pasją, werwą do życia i umiejętnościami możesz pomarzyć...
jesteś typowym burakiem i tyle z mojej strony... w dodatku o niesamowicie podwyższonym mniemaniu o sobie.. Ciekawe co ty zrobiłeś dla ludzi i świata że zakrywasz się historią, bo jak dotąd historię tworzą wybitni ludzie a nie prostaki z zerowym IQ. i proszę cię nie zakrywaj się tylko swoją płcią bo to żenujące...
ewa86
Świeżak

Postprzez palgumeniedusze » 1/9/2009, 09:32

maua - a moze cos z chperow? moze shadowa? babka gratuluje sprzetu (motocykla) :D
Ostatnio edytowano 1/9/2009, 09:35 przez palgumeniedusze, łącznie edytowano 1 raz
habba babba!
palgumeniedusze
Stały bywalec

Postprzez Ircia » 1/9/2009, 09:33

Leff nie poddaję się stereotypom.Tyle w temacie "ludowych mądrości".
Ircia
Świeżak

Postprzez leff » 1/9/2009, 09:48

to nie sa stereotypy Ircia, to raczej oczekiwania wobec kobiet ... kobieta z niewyparzonym jezykiem, bez subtelnosci to taka niepelnowartosciowa kobieta.
leff
ZlyCzlowiek

Postprzez ewa86 » 1/9/2009, 09:58

na szacunek trzeba sobie zasłużyć kolego...

a po drugie rodzina motocyklistów nie powinna sobie podnosić ciśnienia jakąś dyskryminacją, ale widzę że to tylko na tym forum jest takie podejście.
jak wam nie odpowiada dyskusja w tym temacie zerknijcie gdzie indziej.
a ciebie Ircia zapraszam na forum GS500 więcej się tam dowiesz na temat swojego sprzętu jak mamy tracić czas na TAKIE PODEJŚCIE kolegów z forum...
ewa86
Świeżak

Postprzez Ircia » 1/9/2009, 09:59

Nie zapędzaj się tak.Czuję się kobietą w 100%, docenianą i szczęśliwą.A oczekiwania każdy ma inne.Mało mnie obchodzą oczekiwania innych - ja żyję wobec swoich i jest mi dobrze - bardzo dobrze.

Ewcia nie stresuj siÄ™ nimi - tacy sÄ… faceci :D
Ircia
Świeżak

Postprzez C-bool » 1/9/2009, 10:01

ewa86 napisał(a):zapraszam na forum GS500

Popieram :D
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
C-bool
Mieszkaniec forum

Postprzez Nal » 1/9/2009, 10:07

ech typowo kobiece, z powodu jednego oceniacie całą resztę normalnych facetów, problem z tym, że kobiety w życiu do wszystkiego podchodzą bardziej emocjonalnie, co nie raz przeszkadza, nie sądzę, że nie nadajecie się do prowadzenia motocykla czy puszki, każdy powinien robić to co lubi, cieszyć się swoją pasją a tym, którym to nie pasuje niech zatrzymają to dla siebie
PS. drogie panie wszyscy wiemy iż to mężczyźni są najlepszymi kucharzami :)
<a href="http://szkolnis.pl">szkolnis.pl</a>
Nal
Świeżak

Postprzez leff » 1/9/2009, 10:09

Ewcia, zeby oczekiwac szacunku to trzeba okazac troche wyrozumialosci a Wy sie pienicie jak malolaty w kapieli .........

Ircia, zyj dalej wg. swoich oczekiwac tylko pozniej nie placz, ze jakos dziwnie Cienie omijaja ....

W sumie mlode kobitki sa fajne, takie narwane, ambitne i bezgranicznie pewne siebie ....
leff
ZlyCzlowiek

Postprzez Ircia » 1/9/2009, 10:17

Leff wiek nie ma znaczenia - pokazałeś tylko jak puste jest Twoje myślenie.A o mój płacz się nie martw.
Ircia
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości

na górê