buty NITRO NB 101 - co o nich powiecie?
• Strona 1 z 1
-
marky - Świeżak
Opinia mojego kumpla:
-do jazdy sa swietne
-do chodzenia sa beznadziejne (uwiera ochraniacz kostki podczas chodzenia) [nie wiem czy juz je rozchodzil czy sytuacja dalej ma miejsce]
Ja osobiscie kupilbym cos innego ale to dlatego ze te buty jakos nie specjalnie mi sie podobaja biorac pod uwage sam wyglad (co jest oczywiscie kwestia gustu).
-do jazdy sa swietne
-do chodzenia sa beznadziejne (uwiera ochraniacz kostki podczas chodzenia) [nie wiem czy juz je rozchodzil czy sytuacja dalej ma miejsce]
Ja osobiscie kupilbym cos innego ale to dlatego ze te buty jakos nie specjalnie mi sie podobaja biorac pod uwage sam wyglad (co jest oczywiscie kwestia gustu).
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
jakoś mało profesionalnie wyglądają te buciki, ale cena bardzo atrakcyjna 

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Te buty byłu juz kiedys omawiane,poszukaj
Ja osobiscie nie polecam Nitro.
Te buty to badziewie tak samo jak w przypadku ich kasków,ladnie wygladaja i nic pozatym ,zero funkcionalnosci ,po roku eksploataci bedom do wyzucenia.
Moja rada to odpusc je sobie i dozbieraj na cos naprawde dobrego i trwałego
Ja osobiscie polecam Ci Alpinestars SM-X Plus,ja sam jestem posiadaczem (białych) i sa poprostu ekstra ,jedyna wada jaka maja to to ze podczas chodzenia skrzypia-na to nazeka wiekszosc posiadaczy tego modelu.
pozdrawiam
Ja osobiscie nie polecam Nitro.
Te buty to badziewie tak samo jak w przypadku ich kasków,ladnie wygladaja i nic pozatym ,zero funkcionalnosci ,po roku eksploataci bedom do wyzucenia.
Moja rada to odpusc je sobie i dozbieraj na cos naprawde dobrego i trwałego
Ja osobiscie polecam Ci Alpinestars SM-X Plus,ja sam jestem posiadaczem (białych) i sa poprostu ekstra ,jedyna wada jaka maja to to ze podczas chodzenia skrzypia-na to nazeka wiekszosc posiadaczy tego modelu.
pozdrawiam
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Ścigacz.pl
Kwazi napisał(a):Ja osobiscie polecam Ci Alpinestars SM-X Plus,ja sam jestem posiadaczem (białych) i sa poprostu ekstra ,jedyna wada jaka maja to to ze podczas chodzenia skrzypia-na to nazeka wiekszosc posiadaczy tego modelu.
pozdrawiam
Kwazi bo w butach motocyklowych to się jeździ a nie chodzi

żartuje ... też mam te buty, ale czarne (chciałam białe, ale w ogóle nie prakyczne) i bez plusa i jestem z nich baaardzo zadowolona ... no poza tym, że skrzypią

po ostatnim szlifie miałam wszystko mocno nadwyrężone poza butami, tylko kilka rysek
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
eee tam nie praktyczne...
białych nic nie pobije-wizualnie oczywiscie
wymagaja tylko duzo wiekszej dbałosci-mycia i ogulnej uwagi zeby nie porysac i nie narobic trudnych do zmycia rys,zatarc itp
Kaju
i co z tym filmem,milismy krecic...?

białych nic nie pobije-wizualnie oczywiscie

wymagaja tylko duzo wiekszej dbałosci-mycia i ogulnej uwagi zeby nie porysac i nie narobic trudnych do zmycia rys,zatarc itp
Kaju
i co z tym filmem,milismy krecic...?

Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Ścigacz.pl
Mam takie ale srebrne (chyba ten sam model
) do jazdy ok ale do chodzenia gorzej ,uwierac cos na wysokosci kostki badz troszke wyzej ,ale zauwazylem ze to powoli mija ,zreszta za ta kase co tu oczekiwac... mozna dozbierac i kupic sobie np sidi vertigo corsa air ale to kosztuje 4 razy tyle.. 

Kawasaki Zx 10R 2004r
-
Lumiere - VIP Ścigacz.pl
odgrzeje nieco temat i sam sobie odpowiem
1) kupilem te buty w maju zeszlego roku (2007).
2) przy chodzeniu rzeczywiscie uwieraja w kostke.
3) do jazdy ok.
4) zdarlem slizgacze na czubkach - nie do kupienia.
5) przejechalem w nich ok. 5000 km. popekala harmonijka ze skory (skaji) z przodu i z tylu.
6) oddalem do reklamacji w listopadzie 2007.
7) dzis odzyskalem pieniadze - marzec 2008.
wnioski wyciagnijcie sami.
p.s. szczescie w nieszczesciu ze oddalem je po sezonie, bo w sezonie to bym chyba rozniosl sprzedawce

1) kupilem te buty w maju zeszlego roku (2007).
2) przy chodzeniu rzeczywiscie uwieraja w kostke.
3) do jazdy ok.
4) zdarlem slizgacze na czubkach - nie do kupienia.
5) przejechalem w nich ok. 5000 km. popekala harmonijka ze skory (skaji) z przodu i z tylu.
6) oddalem do reklamacji w listopadzie 2007.
7) dzis odzyskalem pieniadze - marzec 2008.
wnioski wyciagnijcie sami.
p.s. szczescie w nieszczesciu ze oddalem je po sezonie, bo w sezonie to bym chyba rozniosl sprzedawce

-
marky - Świeżak
SISI VERTIGO CORSA -- tanie buciki 

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
MASKARA...OPIS PO PÓŁTORA ROKU:
-ODKLEIŁA SIĘ ZELÓWKA
- HARMONIJKI Z PRZODU I Z TYŁU POPĘKAŁY I ODPRUŁY SIĘ OD BUTA W MIEJSCACH NAJBARDZIEJ PRACUJĄCYCH
- SUWAKI ZDEKOMPLETOWAŁY SIE JUŻ CAŁKEIM, SKÓRZANE WICHAJSTERKI DO ŁAPANIA ODPADŁY JUZ PO MIESIĄCU A METOLOWA CZĘŚC DO CHWYTANIA ODPADŁA PO ROKU.
- POMIJAM JUŻ OCHRANICZE KOSTKI - NIEWIEM KTO MA KOSTKE 2CM NAD PIĘTĄ BO W TYM MIEJSCU SĄ ONE UMIEJSCOWIONE
))))
OGÓŁEM : TOTALNE BADZIEWIE . ..
RADA: POZBIERAJ DRUGIE TYLE I KUP COŚ RENOMOWANEJ MARKI..(SKĄPY ZAWSZE 2 RAZY KUPI)
-ODKLEIŁA SIĘ ZELÓWKA
- HARMONIJKI Z PRZODU I Z TYŁU POPĘKAŁY I ODPRUŁY SIĘ OD BUTA W MIEJSCACH NAJBARDZIEJ PRACUJĄCYCH
- SUWAKI ZDEKOMPLETOWAŁY SIE JUŻ CAŁKEIM, SKÓRZANE WICHAJSTERKI DO ŁAPANIA ODPADŁY JUZ PO MIESIĄCU A METOLOWA CZĘŚC DO CHWYTANIA ODPADŁA PO ROKU.
- POMIJAM JUŻ OCHRANICZE KOSTKI - NIEWIEM KTO MA KOSTKE 2CM NAD PIĘTĄ BO W TYM MIEJSCU SĄ ONE UMIEJSCOWIONE

OGÓŁEM : TOTALNE BADZIEWIE . ..
RADA: POZBIERAJ DRUGIE TYLE I KUP COŚ RENOMOWANEJ MARKI..(SKĄPY ZAWSZE 2 RAZY KUPI)
- cocolino
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe