Pojawilo sie dzisiaj na WP. Pościg za motocyklistą :))
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jak nie bylo inernetu dla szeroko dostepnej ludnosci i w wiekszosci dla baranow, debili i chamow bez szkoly, to nie bylo takich problemow jak sa teraz.Pozostaje odlaczyc neostrade tym bezmozga, by nie mieli gdzie robic gnoju.
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
No ja to nie wiem co w tym dziwnego?? Na dobrej maszynce to wykręca się 200 moment... Trochę odkręcił i zrobił to w złym momencie... Nie linczujcie gościa... Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem...
Au... Boli... K... Nie we mnie no
Au... Boli... K... Nie we mnie no

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
Prędkość na filmie jest coś nie teges. Cyferki nie zgadzają się z uciekającym poboczem.
KtoÅ› nam jednak sprzyja. Z komentarzy na WP:
KtoÅ› nam jednak sprzyja. Z komentarzy na WP:
~MikuÅ›
Chyba powiniśmy się zastanowić do wyznaczenia dróg gdzie motocyklisci mogliby przetestować swoje motocykle. Kazdy sie chwali nawet w telewizji ile jechał ale gdzie po polu . Wszystkich pozamykac a gdzie moga to legalnie zrobić. Najlepiej konstruktorow pojazdow przekraczajacych 90 km/godz rutynowo pozamykać za prowokowanie do przekraczania dopuszczalnej predkości . Chyba z tym cos trzeba zrobić sensownego .
- lothar
- Świeżak
Każdy wie, że na motocyklu poza miastem jedzie się 160 i nic się nie da z tym zrobić, tak po prostu jest że jazda poniżej tej prędkości to nie jazda. Zawsze będziemy dawcami bo kto się nie przejedzie ten nie zrozumie.
- Demotywatrrro
- Świeżak
Demotywatrrro napisał(a):Każdy wie, że na motocyklu poza miastem jedzie się 160 i nic się nie da z tym zrobić, tak po prostu jest że jazda poniżej tej prędkości to nie jazda. Zawsze będziemy dawcami bo kto się nie przejedzie ten nie zrozumie.
Masz racje

Pzdr
A tak na marginesie to na wp znowu pojawił sie filmik

http://wp.tv/i,Lublin-Wyczyn-za-138-pun ... caid=589fd
Bądź zawsze sobą i nie bój się swoich słabości. Jeśli je pokonasz staną się twoją siłą...
- sol213
- Świeżak
Ta, ten filmik był niezły. Gość sam przyznał, ze nie wie dlaczego uciekał. Ale swoją drogą, to gość jest odważny. Niestety swoją jazda ani nie był bezpieczny dla innych, ani nie pokazał się z dobrej strony.
Pozdrawiam Plaski,
- analogsik
- Świeżak
- lothar
- Świeżak
Ciekaw jestem tylko jak on dał się zatrzymać...może sam stwierdził, że nie ma co uciekać...a może nie uciekał, tylko normalnie jechał i nie zauważył hehe...
- arcadioo997
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości