pierwszy motocykl a wzrost
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: pierwszy motocykl a wzrost
.....Kilka dni temu siedzialem na CBR 600 i koledzy mowili ze wygladam jak na rowerku dla dziecka ;/
Motor bede mial nie dla szpanu, nie dla predkosci ale dla przyjemnosci z jady.
Skoro chcesz jezdzic dla przyjemnosci to co Cie obchodzi co inni sadza na temat Twojego wygladu na motocyklu ?
Innocence proves nothing...
- valhalla
- Świeżak
196cm 82kg - fajer nie wygladam wcale jak na rowerze, kup se bandita i tyle. Bedziesz wygladał jak na motocyklu 

CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
Pa7aK napisał(a):Ktory z nich bedzie lepszy dla poczatkujacego?
GS500 CB500
CBR - CustomBikeRobson
-
-
Pa7aK - Świeżak
Na pierwsze moto i ścigacz (specjalnie z małej) = HONDA NSR 125
No chyba że srasz kasą to Nindze 250 xD

No chyba że srasz kasą to Nindze 250 xD
CBR - CustomBikeRobson
-
Pa7ak,
Te scigi sa male wiec i tak bedziesz wygladal jak na psie. Poza tym 600 ścig na 1sze moto ? Ale to Twoja sprawa.
No masz jeszcze CBR 125 i yamahe R125. Ale to juz nawet nie jak na psie ale jak na kocie
.
Te scigi sa male wiec i tak bedziesz wygladal jak na psie. Poza tym 600 ścig na 1sze moto ? Ale to Twoja sprawa.
No masz jeszcze CBR 125 i yamahe R125. Ale to juz nawet nie jak na psie ale jak na kocie

Innocence proves nothing...
- valhalla
- Świeżak
- o narodzieRobson1903 napisał(a):Na pierwsze moto i ścigacz (specjalnie z małej) = HONDA NSR 125

- jak ja nie lubię takich postów czytać.... "Srasz kasą". Ninja 250 kosztuje 19 000 nowa. To jest dużo? Gdyby ludzie tak podchodzili do tematu to każdy by mz-tką jeździł, bo żeby kupić cokolwiek trzeba "srać kasą". Ninja 250 to chyba najtańszy z nowych motocykli, więc nie rozumiem takiego podejścia do tematu. Dla mnie jak ktoś sra kasą, to znaczy, że kupił piąty motocykl z salonu, bo te, które ma w garażu nie pasują mu do nowego kombinezonuRobson1903 napisał(a):No chyba że srasz kasą to Nindze 250 xD

-
Ciechan666 - Świeżak
Bo moim zdaniem wydanie na 250 takiej kasy to trzeba mieć kasy ... Jak się wie że wieczności się nią nie bedzie jezdziło. Za 19 tys to ja mam 5 letnia 954 z której mam radości a radości ba mam już chyba Zx12
Tak jestem dzieckiem i nie mam pojecia o wartości pieniądza, szkoda że na moto sam zarobiłem na cały strój wszystkie zmiany i opłaty.
A o NSR napisałem specjalnie ścigacz z małej bo to taki bzyk mały że to ani motorower ani motocykl super moto.
Niech zaczyna chłopak od tego co chce. Ja zaczynałem od litra i żyje moich dwóch znajomych też i żyją wiec ...

Tak jestem dzieckiem i nie mam pojecia o wartości pieniądza, szkoda że na moto sam zarobiłem na cały strój wszystkie zmiany i opłaty.
A o NSR napisałem specjalnie ścigacz z małej bo to taki bzyk mały że to ani motorower ani motocykl super moto.
Niech zaczyna chłopak od tego co chce. Ja zaczynałem od litra i żyje moich dwóch znajomych też i żyją wiec ...
CBR - CustomBikeRobson
-
Robson1903 napisał(a):Niech zaczyna chłopak od tego co chce. Ja zaczynałem od litra i żyje moich dwóch znajomych też i żyją wiec ...
No offence nigga

-
Ciechan666 - Świeżak
weźcie wszyscy super sporty i w ogóle lytry a ja tylko świeczki będę zapalał koniec w temacie !!
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Bystry napisał(a):weźcie wszyscy super sporty i w ogóle lytry a ja tylko świeczki będę zapalał koniec w temacie !!
Wyjdź...
- Demotywatrrro
- Świeżak
Demotywatrrro napisał(a):Bystry napisał(a):weźcie wszyscy super sporty i w ogóle lytry a ja tylko świeczki będę zapalał koniec w temacie !!
Wyjdź...
Ssij
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Re: pierwszy motocykl a wzrost
Bystry napisał(a):Geniuszu a nie wpadłeś na to, że ciuchy jeszcze musisz kupić ?zeroo123 napisał(a):Witam wszystkich serdecznie. Przeglądałem forum, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie:
bla bla bla my Ciebie też witamy ...
Mam 21 lat w nastepnym roku to wpadnij za rok do nas ? na wiosne zamierzam zaczac zdac na prawo jazdy kat. A. Juz teraz rozgladam sie za pierwszym motorem, ale mam problem - jestem wysoki. Kilka dni temu siedzialem na CBR 600fakt, nie dla szpanu kupować sporta, dla przyjemności i nie dla prędkości... ciekawe ciekawe ... i koledzy mowili ze wygladam jak na rowerku dla dziecka ;/
Motocykl bede mial nie dla szpanu, nie dla predkosci ale dla przyjemnosci z jady. Nie lubie szybko jezdzic to po co Ci 600rr ? , wiec myslalem nad mala pojemnoscia, ale automatycznie gabaryty motoru sie zmniejszaja a ja wygladam jeszcze bardziej komicznie. Dlatego prosze o pomoc Was, specjalistownie to forum tutaj takich nie ma xD o pomoc w doborze odpowiedniej maszyny. Pozdrawiam
dysponuje kwota okolo 20tys...
Ty nawet nie wiesz pewnie jak się śmiga na motungu, a już chcesz kupić, za rok ceny mogą się pozmieniać zdaj prawko, kasę trzymaj albo po dosiadaj parę maszynek i zobacz jak się czujesz na nich, a wygląd ? jeb** wygląd ...nie chce mi się dalej i więcej pisać i popraw interpunkcje ...
Chuj cie to obchodzi w czym autor postu będzie śmigał, to raz. Dwa, przed znakiem zapytania ani przed wielokropkiem nie stawia się spacji, więc jak już chcesz kogoś poprawiac, to najpierw sam się naucz idioto.
-
lonewolf - Bywalec
Mm... bardzo inteligentna odpowiedź ze strony Twojej
widać, że niestety Ty żyjesz tym co jest teraz, a nie tym co będzie jak typek kupi sobie moto i będzie zakładał następny temat o ciuchach
Patrz jak jesteś jaki dobry z ortografii i gramatyki to czemu napisałeś swój nick z małej litery ?
po drugie, Twoja wypowiedź nic nie wnosi do tematu, a tylko próbuje w jakimś małym stopniu ubliżyć mi, lecz niestety nic z tego, bo z ludźmi którzy używają wulgaryzmów nie ma za bardzo o czym porozmawiać, bo nie dojdzie się wtedy do żadnego konsensusu( odsyłam do słownika ) trzy to zwroty grzecznościowe na których Ty chyba w szkole nie byłeś więc powinieneś się najpierw tego przyuczyć, a potem innym wytykać ich błędy 

-
Bystry - Stały bywalec
nom tak, czego się można spodziewać po Łobuzie 

-
Bystry - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2