Czyszczenie odzieży motocyklowej
• Strona 1 z 1
Czyszczenie odzieży motocyklowej
Witam,mam mały problem a właściwie moja ładniejsza połowa,Chodzi o smar do smarowanie łańcucha który znalazł sie na kurtce z Goretexu.Czy wie ktoś czym to można usunąć?
- BULCZU-R1
- Świeżak
Skoro to Gore-Tex to nei możesz czyścić tego byle czym.
Poczytaj dokładnie instrukcję lub podjedź do najblizszego dealera takiej odzieży i wypytaj go dokładnie.
Przy okazji zakup sobie płyny do prania Gore i nie bój się,że coś się stanie.
Lub ciepła woda z mydłem lub płynem do naczyć,szczoteczka i jazda.
Powodzenia!
Aha... no i jak dowiesz się coś o środku,który czyści takie plamy z Gore to daj znać lub wrzuć link do produktu.
Poczytaj dokładnie instrukcję lub podjedź do najblizszego dealera takiej odzieży i wypytaj go dokładnie.
Przy okazji zakup sobie płyny do prania Gore i nie bój się,że coś się stanie.
Lub ciepła woda z mydłem lub płynem do naczyć,szczoteczka i jazda.
Powodzenia!
Aha... no i jak dowiesz się coś o środku,który czyści takie plamy z Gore to daj znać lub wrzuć link do produktu.
-
Pawcio415 - Świeżak
Taa, benzyna ekstrakcyjna na GoreTex... powodzenia
Nawet w sklepie z odzieżą turystyczną znajdziesz środki dla gore do prania i konserwacji.

Nawet w sklepie z odzieżą turystyczną znajdziesz środki dla gore do prania i konserwacji.
<i>"Get your motor running, head out on the highway,
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
-
mikun - Świeżak
tak wiem ,ze są odpowiednie srodki do prania tej odziezy ,jednak są one dobre do lekkich zabrudzeń wynikających z eksploatacji,Mi chodziło o konkretny przypadek-smar do łańcucha,jak sami wiecie cieżko go zmyć z motoru no chyba ,ze stosujemy drastyczne metody lub ostre środki czyszczące.Czasami nawet chemia do mycia moto nie daje rady .Więc co powiedziec o zlikwidowaniu tego z Gore-texu.A środki które wymieniłem wcześniej ,znalazłem na necie(na innych forach).Może wiec ktos juz czyscił cos takiego?Nie piszcie żebym spytał Google ahahahahahahah.Pozdrawiam
- BULCZU-R1
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości