JMStar Solana 2T - jaki wydech będzie pasował.
• Strona 1 z 1
JMStar Solana 2T - jaki wydech będzie pasował.
Witam. Miałem ostatnio mały wypadek, w wyniku którego odpadł mi wydech od mojego chińczyka : ) Stwierdziłem, że zamiast naprawiać, można by zainwestować w wydech sportowy. I tu pytanie - jaki wydech polecacie? I przede wszystkim, który będzie pasował do mojego skuta? Nie wiem jaki to jest silnik, bo jeśli typu Minarelli, to byłoby po problemie. Może ktoś ma taki skuter, i wymieniał w nim już wydech.
PS. Planuję później wymienić cylinder na 80cc, dlatego dobrze by było jakby wydech sprawdzał się przy obu pojemnościach. A, i nie piszcie że "szkoda pieniędzy, kup sobie Aprille", bo tak mi nie pomożecie : ) Z góry dzięki !
PS. Planuję później wymienić cylinder na 80cc, dlatego dobrze by było jakby wydech sprawdzał się przy obu pojemnościach. A, i nie piszcie że "szkoda pieniędzy, kup sobie Aprille", bo tak mi nie pomożecie : ) Z góry dzięki !
- kuki1992
- Świeżak
Silnik to ma pewnie taki sam jak w Baotianach i Ferro. Szukałem na necie tego sqta ale nie znalazłem co to za silnik. Raczej minarelli ale ciężko to stwierdzić. Jeśli tak to wydaje mi się że wydechy marki Stage Six czy Hebo były by najodpowiedniejsze jeśli będziesz wprowadzał jeszcze jakieś modyfikacje a będziesz na pewno
- 0G0R3K-15
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości