[Motonowości] Ducati Desmosedici RR
• Strona 2 z 2 • 1, 2
piękny motocykl aż zapiera dech w piersiach:) żaden japoniec mu nie może podskoczyć. może hayabusa jest szybka ale tylko na prostej Desmosedici ją spokojnie objedzie na torze:)<br><hr>monsterek;)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ponad 200 tysięcy pln<br><hr>SimelKomentatorzy napisał(a):To i tak tylko włoska maszyna. Jak zwykle wyglada lepiej niz jezdzi no i pewnie kosztuje milion dolarow<br><hr>Gizbern<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ducati i MV AUGUSTA to jest to piękne sprzęty noga by mi drżała jak bym go na stopkę stawiał z żalu że zsiadam ,że już nie jadę<br><hr>simelKomentatorzy napisał(a):podobny troszke do Y2K...<br><hr>Joe<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ferrari wśród motocykli, piękny, agresywny design z rąk włochów i ten silnik - czego chciec więcej?? Mniejszej ceny za to cudo?<br><hr>wlasciciel tzr50
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no ducati jest niezle szczegolnie desmosedici niestety kosztuje kolo 234 tysiakow ... suma niebanalna .. dodatkow jeden minus to polskei drogi i jazda typu ruszasz-stop-ruszasz...itd oba modele stylizowane na te z MotoGp czyli ducati desmosedici i 1098 spiekaja bolesnie udkaKomentatorzy napisał(a):To i tak tylko włoska maszyna. Jak zwykle wyglada lepiej niz jezdzi no i pewnie kosztuje milion dolarow<br><hr>Gizbern<br>
Komentatorzy napisał(a):NIE zgadzam sie ducati wygrywalo mistrzostwa swiata czy to GP czy WSB ,foggy-4 razy mistrz swiata ,corser,bayliss itd.To jest jak ferrari na dwoch kolach,wyglada super egzotycznie i jezdzi jeszcze lepiej japonczyki daleko w tyle mialem na mysli modele 996r,999r,a ten model wyzej opisany to juz kosmos na kolach wszystko jest tam pendzone carbonem magnesem i spiekami o ktorych nigdy nie slyszelismy no i ten desmo silnik ...Polecam...<br><hr>Foggy1995<br>Komentatorzy napisał(a):Racja ducati to taki odpowiednik ferrari.. nawe uzywa tego samego koloru odcieni..
Ale zapytaj sie kogos o awaryjnośc.. nie dośc ze częsci drogie to jeszcze często sie psuja... a to suche sprzęgło - porażka!!<br><hr>CBR 600 F3<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jezeli ktos decyduje sie na zakupDuca, to napewno nie liczy sie z jego awaryjnoscia i z regoly stac ( no moze powinno byc go stac ) na przewidywane servisy. Kuic sprzeta nie problem, problem jest go utrzymac.
Piekny jest, tylko, ze jak to mowia ladna miska zrec nie da.
Piekny jest, tylko, ze jak to mowia ladna miska zrec nie da.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Ciekawe skąd się biorą te opinie o awaryjności Ducati???!!! Ja mam już trzeci motocykl tej marki,łącznie zrobiłem na nich 65 tys km i nigdy nie miałem poważniejszej awarii a zjeździłem ze 3 razy Europe.Najczęściej takie pierdoły opowiadają goście co nawet nigdy nie przechodzili koło Duki:)<br><hr>duke75
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam Suzuki GSX1000R K7 i tego zasrańca objadę z każdej strony.Z jednym zgodzę się,że jest Piękny!<br><hr>Japońce szybsze!!!Komentatorzy napisał(a):piękny motocykl aż zapiera dech w piersiach:) żaden japoniec mu nie może podskoczyć. może hayabusa jest szybka ale tylko na prostej Desmosedici ją spokojnie objedzie na torze:)<br><hr>monsterek;)<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
:)))) Niestety, myślę,że nie wiesz o czym piszesz. Słyszałem już takie przechwałki 1000 razy a prawda jest taka,ze 90% gości którzy mają R1 czy K7 nie są w stanie wykorzystać nawet połowy mocy tych motocykli i nie mówię o jeździe na prostej. Na torze dobry jeździec robiłby kółka wokół Ciebie.Pozdr<br><hr>duke75Komentatorzy napisał(a):piękny motocykl aż zapiera dech w piersiach:) żaden japoniec mu nie może podskoczyć. może hayabusa jest szybka ale tylko na prostej Desmosedici ją spokojnie objedzie na torze:)<br><hr>monsterek;)<br>Komentatorzy napisał(a):Mam Suzuki GSX1000R K7 i tego zasrańca objadę z każdej strony.Z jednym zgodzę się,że jest Piękny!<br><hr>Japońce szybsze!!!<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
awarie które występują są najczęściej spowodowane katowaniem silnika przez przytempawych włascicieli którzy przesiedli sie z jakiś starych CBR i katują biedne silniki stawiając przy każdej możliwej sytuacji na koło itp... a co do sprzęgła to właśnie jego przepiekny dźwięk wyróżnia go jeszcze bardziej na ulicy "dzwoneczki" zwiastują nadjeżdżającego potworaKomentatorzy napisał(a):To i tak tylko włoska maszyna. Jak zwykle wyglada lepiej niz jezdzi no i pewnie kosztuje milion dolarow<br><hr>Gizbern<br>
Komentatorzy napisał(a):NIE zgadzam sie ducati wygrywalo mistrzostwa swiata czy to GP czy WSB ,foggy-4 razy mistrz swiata ,corser,bayliss itd.To jest jak ferrari na dwoch kolach,wyglada super egzotycznie i jezdzi jeszcze lepiej japonczyki daleko w tyle mialem na mysli modele 996r,999r,a ten model wyzej opisany to juz kosmos na kolach wszystko jest tam pendzone carbonem magnesem i spiekami o ktorych nigdy nie slyszelismy no i ten desmo silnik ...Polecam...<br><hr>Foggy1995<br>Komentatorzy napisał(a):Racja ducati to taki odpowiednik ferrari.. nawe uzywa tego samego koloru odcieni..
Ale zapytaj sie kogos o awaryjnośc.. nie dośc ze częsci drogie to jeszcze często sie psuja... a to suche sprzęgło - porażka!!<br><hr>CBR 600 F3<br>

pozdrawiam wszystkich którzy sie wypowiadają na temat DUCATI choć nigdy nie doznali zaszcytu prowadzenia niniejszej maszyny...<br><hr>MARINAIO
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dzis ogladałem desmosedici rr w uk. piekny, w ogóle to brak słów by opisac ten sprzet, tj, jak ferrari wsród motocykli - jedyne co mi sie nie spodobało to spasowanie plastików, ale najwyrazniej tak ma być, ten moto to demon, postawic w domu w sypialni...... a szkoda gadac , brak słów<br><hr>cbr954rr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja w zeszłym roku przeleciałem licznik czyli 100 000,Komentatorzy napisał(a):Ciekawe skąd się biorą te opinie o awaryjności Ducati???!!! Ja mam już trzeci motocykl tej marki,łącznie zrobiłem na nich 65 tys km i nigdy nie miałem poważniejszej awarii a zjeździłem ze 3 razy Europe.Najczęściej takie pierdoły opowiadają goście co nawet nigdy nie przechodzili koło Duki:)<br><hr>duke75<br>
dziÅ› ma 103 000 km,
jeżdżę nim po Europie po mimo, że motocykl ma 19 lat.
ale wygląda jak nówka gdyby nie te clasyczne kształty, które mi akurat się podobają
awaryjne są tylko te motocykle o które się nie dba...
MINI-MAN<br><hr>MINI-MAN
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 32 gości