Zobacz wÄ…tek - <i>[biblioteka]</i> Przygotowanie do kursu na kategoriÄ™ A
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Przygotowanie do kursu na kategoriÄ™ A

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 19/4/2009, 05:22

Komentatorzy napisał(a):Mam 17 lat, jestem niewysoka, a chcialabym zrobic kat.A tylko niewiem czy wogole nadaje sie czy nie jestem za niska, juz raczej wiecej nie urosne a mam niewiele ponad 160 cm Dotychczas jezdzilam tylko skuterem,ale moim marzeniem jest zakup scigacza suzuki Hayabusa 1300,ale dopiero gdy w 100% opanuje jazde motocyklem. Na hayabusa bd mogła sobie pozwolic za jakies 5 lat. Czy wogole jest mozliwosc ze poradze sobie jezdzic motorem?<br><hr>Kinga<br>
Heyka:)
O wzrost sie nie martw, bo na rynku jest wiele motocykli i wzrost nie jest kryterium czy sie ktoś nadaje czy też nie, raczej to jest kwestia predyspozycji do jazdy motocyklem. Suzuki Hayabusa jest niskim motocyklem to jest fakt, ale napewno nie jest przeznaczony na początek, czasem nawet 5 lat może nie wystarczyć, bo każdy inaczej to doświadczenie zdobywa, zależy jak kto jeździ, bo jak ktoś mało jeździ to szybko doświadczenia nie zdobędzie :) A jak chcesz kupować motocykl to najlepiej stopniowo kupować, tylko jest jedno ale..., oczywiście kasa, dzisiaj wszystko zależy od zasobności portfela. Ja bym proponował na początek kupić też Suzuki, ale nie Hayabuse, tylko Suzuki GS 500, ja mam właśnie zamiar taki motorek jako pierwszy sobie kupić, bo właśnie zacząłem kurs na kat. A... Pozdrawiam :):]<br><hr>Galus
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/4/2009, 05:22

Komentatorzy napisał(a):Mam 17 lat, jestem niewysoka, a chcialabym zrobic kat.A tylko niewiem czy wogole nadaje sie czy nie jestem za niska, juz raczej wiecej nie urosne a mam niewiele ponad 160 cm Dotychczas jezdzilam tylko skuterem,ale moim marzeniem jest zakup scigacza suzuki Hayabusa 1300,ale dopiero gdy w 100% opanuje jazde motocyklem. Na hayabusa bd mogła sobie pozwolic za jakies 5 lat. Czy wogole jest mozliwosc ze poradze sobie jezdzic motorem?<br><hr>Kinga<br>
Heyka:)
O wzrost sie nie martw, bo na rynku jest wiele motocykli i wzrost nie jest kryterium czy sie ktoś nadaje czy też nie, raczej to jest kwestia predyspozycji do jazdy motocyklem. Suzuki Hayabusa jest niskim motocyklem to jest fakt, ale napewno nie jest przeznaczony na początek, czasem nawet 5 lat może nie wystarczyć, bo każdy inaczej to doświadczenie zdobywa, zależy jak kto jeździ, bo jak ktoś mało jeździ to szybko doświadczenia nie zdobędzie :) A jak chcesz kupować motocykl to najlepiej stopniowo kupować, tylko jest jedno ale..., oczywiście kasa, dzisiaj wszystko zależy od zasobności portfela. Ja bym proponował na początek kupić też Suzuki, ale nie Hayabuse, tylko Suzuki GS 500, ja mam właśnie zamiar taki motorek jako pierwszy sobie kupić, bo właśnie zacząłem kurs na kat. A... Pozdrawiam :):]<br><hr>Galus
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/4/2009, 05:38

Komentatorzy napisał(a):Witam. Mam pytanie dotyczące egzaminu.Słyszałem ze zdawać na prawko kat. A będzie można od 24 roku życia. Słyszeliście coś może o tym, a jak tak to nie wiecie może kiedy to wprowadzają?? I drugie pytanie. Czy jak będę zdawał razem A i B to czy dwa razy piszę teorie czy tylko raz, i czy jak zdam np. A a B nie to czy muszę pisać egzamin jeszcze raz?? Z góry dziękuję za odpowiedz i przepraszam z błędy jak taki sie pojawiły.<br><hr>Piotr yamaha dt<br>
Komentatorzy napisał(a):Tak, ja też to słyszałam od mojego instruktora..
Podobno kat. A1 będzie można robić np. do 18 lat i będzie ona pozwalała jeździć na motorach o maksymalnej pojemności np. 125cm, Kat. A od 18-22lat do np. pojemności 400cm, a potem ma powstać kat. A2, którą będzie można zrobić dopiero w wieku 24 lat i będzie ona zezwalała jeździć na motorach każdej pojemności. Też niestety tylko nie wiem od kiedy ma to wejść w życie. Podobno dopiero kombinują z tym.<br><hr>Asieńka<br>
Słyszałem o tym, nawet pisali o tym w gazecie, ale czy to wprowadzą, jak narazie w to wątpie, bo żeby ustawa weszła w życie musi być uchwalona przez rząd, a to jest dopiero projekt, a wiecie jak nasz rząd pracuje :):P, druga sprawa to taka, ale nie przykładajcie dużej wagi do tego co piszą w gazetach. Ogólnie pomysł jest dobry, (taki system prawa jazdy jest od dawna w Niemczech) już wyjaśniem dlaczego, ponieważ nowy przepis wprowadzi to, że, żeby móc jeździć motorowerem bedzie trzeba mieć ukończone 14 lat i zdać egzamin w Wordzie, a nie jak dotychczas w szkole gdzie dobrze do tego nie przygotowują, a później efekt jest taki, że roi sie od skuterzystów którzy nie potrafią jeździć i jeżdzą jak kretyni, myśląc, że są panami dróg oczywiście nie wszyscy..., a tak jak by to wprowadzili to zmniejszyła by sie ilość 13-latków którzy mają pstro w głowie i myślą, że potrafią jeździć...:P<br><hr>Galus
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/4/2009, 05:40

Komentatorzy napisał(a):Mam kat B od 11 lat czy jak nie zdam na kat.A to mi zabiora prawko? <br><hr>marudnik<br>
Nikt nie zabierze ci prawa jazdy kat B, za to, że nie zdałeś egzaminu na kat A, także o to sie nie martw :) Pozdrawiam<br><hr>Galus
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/4/2009, 20:32

Czy gdy posiadam kat. B i chcę zrobić prawo jazdy kat. A muszę zdawać testy wszystkie od począdku łacznie z kat. B czy tylko testy dotyczące kat A ?<br><hr>MichalM
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/5/2009, 19:12

Komentatorzy napisał(a):Czy gdy posiadam kat. B i chcę zrobić prawo jazdy kat. A muszę zdawać testy wszystkie od począdku łacznie z kat. B czy tylko testy dotyczące kat A ?<br><hr>MichalM<br>
Nie nie musisz!! I spiesz sie bo od września zmieniają przepisy i będzie trudno długo i kosztownie!! Ja zaczynam właśnie dziś i sie dowiadywałem. Teraz sie opłaca i nie tracisz B jak nie zdasz!!<br><hr>Yamaha dt
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 27/5/2009, 09:24

Komentatorzy napisał(a):Czy gdy posiadam kat. B i chcę zrobić prawo jazdy kat. A muszę zdawać testy wszystkie od począdku łacznie z kat. B czy tylko testy dotyczące kat A ?<br><hr>MichalM<br>
wszystkie, czyli to co dotyczy B plus pytania z A.

25 maja zdawałem (zdałem).<br><hr>DanyU
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/7/2009, 13:15

Komentatorzy napisał(a):Nie zabierają prawka jeśli sie nie zda;] bo sam właśnie robie i sie o to pytałem <br><hr>Bamb0s<br>
Co to za bzdura z tym rzekomym zabieraniem prawka innej kategorii!? Tylko idiocie mogło coś takiego przyjść do głowy, a drugi idiota w to uwierzył. Zadawanie pytań o to jest obcichem, bo zdradza idiotę.<br><hr>xxx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/8/2009, 23:43

ja własnie zdawalem przedwczoraj.. zadalem;) niegdy wczesniej nie jezdzilem zadnym wiekszym motorem bo zazwyczaj do 125 ccm ale teraz nie zejde z mojego intrudera;] polecam wszystkim tego typu motocykle ... nie duze a swoje umieja pokazac ;D;D;D (mam 175 cm wzroztu i 65kg wagi :) )<br><hr>pwelo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/8/2009, 22:02

Komentatorzy napisał(a):ja własnie zdawalem przedwczoraj.. zadalem;) niegdy wczesniej nie jezdzilem zadnym wiekszym motorem bo zazwyczaj do 125 ccm ale teraz nie zejde z mojego intrudera;] polecam wszystkim tego typu motocykle ... nie duze a swoje umieja pokazac ;D;D;D (mam 175 cm wzroztu i 65kg wagi :) )<br><hr>pwelo<br>
Witam wszystkich bardzo gorąco. Mam 17 lat (znaczy się bede miał za kilka dni) i chciałbym za rok zdawac egzamin na motor tylko właśnie słyszałem że chcą wprowadzic ustawę że od 24 lat a wtedy by była brzydko mówiąc ****, bo później napewno nie bede miał czasu. To jak wiecie coś o tym???<br><hr>adrianoooo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/8/2009, 11:29

Komentatorzy napisał(a):ja własnie zdawalem przedwczoraj.. zadalem;) niegdy wczesniej nie jezdzilem zadnym wiekszym motorem bo zazwyczaj do 125 ccm ale teraz nie zejde z mojego intrudera;] polecam wszystkim tego typu motocykle ... nie duze a swoje umieja pokazac ;D;D;D (mam 175 cm wzroztu i 65kg wagi :) )<br><hr>pwelo<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich bardzo gorąco. Mam 17 lat (znaczy się bede miał za kilka dni) i chciałbym za rok zdawac egzamin na motor tylko właśnie słyszałem że chcą wprowadzic ustawę że od 24 lat a wtedy by była brzydko mówiąc ****, bo później napewno nie bede miał czasu. To jak wiecie coś o tym???<br><hr>adrianoooo<br>
Tak kolego wiemy!! Ja właśnie kończę kurs i 2 mam egzamin i muszę cię poinformować ze to prawda a wchodzi to od 10 września bodajże wiece jak nie zapiszesz sie na kurs przed tą datą to przykro mi ale masz prze.....!! Uprzedzając twoje kolejne pytanie Niestety nic nie da sie z tym zrobić!! Mój kumpel ma 25 urodzinki i niestety kicha!! <br><hr>Piotr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/9/2009, 15:57

Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich bardzo gorąco. Mam 17 lat (znaczy się bede miał za kilka dni) i chciałbym za rok zdawac egzamin na motor tylko właśnie słyszałem że chcą wprowadzic ustawę że od 24 lat a wtedy by była brzydko mówiąc ****, bo później napewno nie bede miał czasu. To jak wiecie coś o tym???<br><hr>adrianoooo<br>
Komentatorzy napisał(a):Tak kolego wiemy!! Ja właśnie kończę kurs i 2 mam egzamin i muszę cię poinformować ze to prawda a wchodzi to od 10 września bodajże wiece jak nie zapiszesz sie na kurs przed tą datą to przykro mi ale masz prze.....!! Uprzedzając twoje kolejne pytanie Niestety nic nie da sie z tym zrobić!! Mój kumpel ma 25 urodzinki i niestety kicha!! <br><hr>Piotr<br>
No i zdałem!!! Egzamin przyjemny i w miarę łatwy!! Polecam macie jeszcze 6 dni na zapisanie sie!!! Śpieszcie sie!! ;) Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.<br><hr>Piotr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 20/10/2009, 17:21

Komentatorzy napisał(a):Witam. Zapisałam się na kurs kat. A. ale przyznam szczerze, że na moto jeździłam zaledwie 2 razy w życiu. Mam 162 cm wzrostu i waże 56 kg. Chcę na początek kupić varadeo 125xl albo yamahe 125. Czy mogą one być dla mnie za wysokie?<br><hr>Viola<br>
Ja jutro mam pierwszą jazdę, a może siedziałem ze dwa razy<br><hr>Grzesiek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/7/2010, 20:06

właśnie jestem w trakcie kursu na kat. A jednak jestem drobną dziewczyną (158 cm wzrostu przy 46 kg wagi ;) i szczerze kiepsko mi idzie. jechać jade ale motocykl jest z leksza za ciężki. słyszałam że jeszcze kiedyś była możliwość wyboru motocykla 125 czy 250 (teraz na kursie mam 250) teraz to chyba nie przejdzie, a chciałabym kupić sobie chociaż honde cbr 125 a na to musze zrobić kat A żeby nie robić przekrętów na rejestrowanie na 50. czy na egzaminie jest możliwość dostosowania motocykla na mój wzrost? (zmiana wysokości zawieszenia np.)<br><hr>szelma89
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 13/8/2010, 10:52

Komentatorzy napisał(a):właśnie jestem w trakcie kursu na kat. A jednak jestem drobną dziewczyną (158 cm wzrostu przy 46 kg wagi ;) i szczerze kiepsko mi idzie. jechać jade ale motocykl jest z leksza za ciężki. słyszałam że jeszcze kiedyś była możliwość wyboru motocykla 125 czy 250 (teraz na kursie mam 250) teraz to chyba nie przejdzie, a chciałabym kupić sobie chociaż honde cbr 125 a na to musze zrobić kat A żeby nie robić przekrętów na rejestrowanie na 50. czy na egzaminie jest możliwość dostosowania motocykla na mój wzrost? (zmiana wysokości zawieszenia np.)<br><hr>szelma89<br>
chcesz jeździć motorem a widzę że w ogóle sie nie orientujesz w tym jaka kategoria dostosowana jest do jakiej pojemności. jak ja zdawałam prawko (w 2004 roku w Poznaniu) to był akurat okres przejściowy z motocykla MZ 250 na (chyba) Tajfun (czy jakoś tak) o pojemności 150 i było prawo wyboru motocykla. nigdy i nigdzie nie ma motocykla o pojemności 125 bo ta pojemność jest na kategorie A1. Z tego co teraz wiem to chyba tylko jakaś Yamaha jest o pojemności 250 !! Ja zdawałam na MZcie (250ccm) i był to najlepszy motor do nauki jazdy!! teraz jeżdżę na pojemności 500 i chce wymienić na większy (mam 4 cm wzrostu i 4 kg więcej niż Ty) a miałam okazje przejechać sie na motorze o pojemności 1100 więc to tylko kwestia wprawy. znajdź kogoś kto ma starą MZte i ćwicz pod jego okiem bo na samych jazdach na pewno sie nie nauczysz bo jednak motor to nie auto i wymaga o wiele więcej wprawy i jazdy szczególnie w przypadku osoby która wcześniej niczym nie jeździła. Jeśli chodzi o jazdy w ośrodku szkolenia to znajdź taki co będzie mieć ten sam motor na którym będziesz zdawać egzamin. A co do obniżenia zawieszenia na egzaminie to spytaj sie instruktora czy możesz zabłysnąć przed egzaminatorem i spytać sie czy możesz sobie obniżyć zawieszenie (tylko wcześniej musisz to przećwiczyć i na miejscu musieli by dać Tobie klucz do tego - choć jest to raczej zmiana twardości zawieszenia niż wysokości i spowoduje tylko tyle że pod Twoim ciężarem bardziej motor usiądzie no ale to i tak pomaga) bo teoretycznie w aucie na egzaminie wręcz trzeba ustawić siedzenie pod siebie więc na motorze też powinnaś mieć taką możliwość. Życzę powodzenia!! <br><hr>motocyklistka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/8/2010, 01:23

Komentatorzy napisał(a):właśnie jestem w trakcie kursu na kat. A jednak jestem drobną dziewczyną (158 cm wzrostu przy 46 kg wagi ;) i szczerze kiepsko mi idzie. jechać jade ale motocykl jest z leksza za ciężki. słyszałam że jeszcze kiedyś była możliwość wyboru motocykla 125 czy 250 (teraz na kursie mam 250) teraz to chyba nie przejdzie, a chciałabym kupić sobie chociaż honde cbr 125 a na to musze zrobić kat A żeby nie robić przekrętów na rejestrowanie na 50. czy na egzaminie jest możliwość dostosowania motocykla na mój wzrost? (zmiana wysokości zawieszenia np.)<br><hr>szelma89<br>
Komentatorzy napisał(a):chcesz jeździć motorem a widzę że w ogóle sie nie orientujesz w tym jaka kategoria dostosowana jest do jakiej pojemności. jak ja zdawałam prawko (w 2004 roku w Poznaniu) to był akurat okres przejściowy z motocykla MZ 250 na (chyba) Tajfun (czy jakoś tak) o pojemności 150 i było prawo wyboru motocykla. nigdy i nigdzie nie ma motocykla o pojemności 125 bo ta pojemność jest na kategorie A1. Z tego co teraz wiem to chyba tylko jakaś Yamaha jest o pojemności 250 !! Ja zdawałam na MZcie (250ccm) i był to najlepszy motor do nauki jazdy!! teraz jeżdżę na pojemności 500 i chce wymienić na większy (mam 4 cm wzrostu i 4 kg więcej niż Ty) a miałam okazje przejechać sie na motorze o pojemności 1100 więc to tylko kwestia wprawy. znajdź kogoś kto ma starą MZte i ćwicz pod jego okiem bo na samych jazdach na pewno sie nie nauczysz bo jednak motor to nie auto i wymaga o wiele więcej wprawy i jazdy szczególnie w przypadku osoby która wcześniej niczym nie jeździła. Jeśli chodzi o jazdy w ośrodku szkolenia to znajdź taki co będzie mieć ten sam motor na którym będziesz zdawać egzamin. A co do obniżenia zawieszenia na egzaminie to spytaj sie instruktora czy możesz zabłysnąć przed egzaminatorem i spytać sie czy możesz sobie obniżyć zawieszenie (tylko wcześniej musisz to przećwiczyć i na miejscu musieli by dać Tobie klucz do tego - choć jest to raczej zmiana twardości zawieszenia niż wysokości i spowoduje tylko tyle że pod Twoim ciężarem bardziej motor usiądzie no ale to i tak pomaga) bo teoretycznie w aucie na egzaminie wręcz trzeba ustawić siedzenie pod siebie więc na motorze też powinnaś mieć taką możliwość. Życzę powodzenia!! <br><hr>motocyklistka<br>
Wszystko zależy od WORDu. U mnie, w Ostrołęce egzaminy na kat. A są zdawane wyłącznie na Romecie K125, na tym samym co na A1, tak więc nie ma żadnego przepisu że motocykl do egzaminowania na A musi być większy od 125. Śmieszne, ale prawdziwe. Wiem bo sam ostatnio zrobiłem A u siebie.<br><hr>jarpen
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/8/2010, 15:13

Komentatorzy napisał(a):chcesz jeździć motorem a widzę że w ogóle sie nie orientujesz w tym jaka kategoria dostosowana jest do jakiej pojemności. jak ja zdawałam prawko (w 2004 roku w Poznaniu) to był akurat okres przejściowy z motocykla MZ 250 na (chyba) Tajfun (czy jakoś tak) o pojemności 150 i było prawo wyboru motocykla. nigdy i nigdzie nie ma motocykla o pojemności 125 bo ta pojemność jest na kategorie A1. Z tego co teraz wiem to chyba tylko jakaś Yamaha jest o pojemności 250 !! Ja zdawałam na MZcie (250ccm) i był to najlepszy motor do nauki jazdy!! teraz jeżdżę na pojemności 500 i chce wymienić na większy (mam 4 cm wzrostu i 4 kg więcej niż Ty) a miałam okazje przejechać sie na motorze o pojemności 1100 więc to tylko kwestia wprawy. znajdź kogoś kto ma starą MZte i ćwicz pod jego okiem bo na samych jazdach na pewno sie nie nauczysz bo jednak motor to nie auto i wymaga o wiele więcej wprawy i jazdy szczególnie w przypadku osoby która wcześniej niczym nie jeździła. Jeśli chodzi o jazdy w ośrodku szkolenia to znajdź taki co będzie mieć ten sam motor na którym będziesz zdawać egzamin. A co do obniżenia zawieszenia na egzaminie to spytaj sie instruktora czy możesz zabłysnąć przed egzaminatorem i spytać sie czy możesz sobie obniżyć zawieszenie (tylko wcześniej musisz to przećwiczyć i na miejscu musieli by dać Tobie klucz do tego - choć jest to raczej zmiana twardości zawieszenia niż wysokości i spowoduje tylko tyle że pod Twoim ciężarem bardziej motor usiądzie no ale to i tak pomaga) bo teoretycznie w aucie na egzaminie wręcz trzeba ustawić siedzenie pod siebie więc na motorze też powinnaś mieć taką możliwość. Życzę powodzenia!! <br><hr>motocyklistka<br>
Komentatorzy napisał(a):Wszystko zależy od WORDu. U mnie, w Ostrołęce egzaminy na kat. A są zdawane wyłącznie na Romecie K125, na tym samym co na A1, tak więc nie ma żadnego przepisu że motocykl do egzaminowania na A musi być większy od 125. Śmieszne, ale prawdziwe. Wiem bo sam ostatnio zrobiłem A u siebie.<br><hr>jarpen<br>
w tym momencie motor musi mieć ponad 175 cm3. Musi także spełniać wymogi jeśli chodzi o wagę.<br><hr>NKS
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/11/2010, 13:55

Oczywiscie ze tak ! To firma w ktorej robisz kurs powinna ZACZAC! od przygotowania mam tu na mysli ustawienia motocykla pod Twoj wzrost... sa to wzgledy Twojega jak i innych bezpieczenstwa . to jest ich obowiazek!!!!!!!! oczywiscie wszystko ma swoje granice mam tu na mysli ustawienie motocykla.. Moja rada omijaj szerokim lukiem firmy ktore nie zaoferuja Ci takiego servisu.. Safety1st Pozdrawiam . Lukasz<br><hr>R6.....
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/11/2010, 14:12

" bo pozniej nie bede mial czasu" Kolego zycze Ci serdecznie zebys zdal za 1 razem a przede wszystkim oleju w silniku jak i glowie !!!!!!! Podejdz do sprawy z respectem mam tu na mysli motocykl besp swoje i innych .... 24 BARDZO DOBRZE ze podniesli poniewaz przez ten okres 7 lat jakie zostalo dodane ..duzo sie zmieni w glowkach potencjalnych mlodych gniewnych ktorzy nie zadko sa ofiarami wyp.... nie zrozumcie mnie zle kazdego wypadek moze spotkac CZego z Calego serca nie Zycze!!!! samemu moje pierwsze moto roztrzaskalem majac niespelna 16 lat .... DZieki Bogu zyje . Panowie mlodzi gniewni pamietajcie odkrecajac manetke ze Wasze rodziny jak i inne moga przez was cierpiec do konca niezadko my jestesmy ofiarami bo nas nie widac... ale i ofiarami naszej adrenaliny padaja Inni..... Kochani Powodzenia Szerokosci i przedewszystkim bezpiecznego powrotu do Domu.... PS mam nadzieje ze nikogo tym postem nie urazilem a jezeli tak to Taff.. sam z pewnoscia majac 17 lat powiedzialbym co on p.......y mam nadzieje ze za siedem lat bedziecie patrzec inaczej na wiele spraw dotyczacych Naszych Zabawek A przede wszystkim calego Sensu sprawy..<br><hr>R6
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2011, 23:55

Komentatorzy napisał(a):Nie zabierają prawka jeśli sie nie zda;] bo sam właśnie robie i sie o to pytałem <br><hr>Bamb0s<br>
Komentatorzy napisał(a):Co to za bzdura z tym rzekomym zabieraniem prawka innej kategorii!? Tylko idiocie mogło coś takiego przyjść do głowy, a drugi idiota w to uwierzył. Zadawanie pytań o to jest obcichem, bo zdradza idiotę.<br><hr>xxx<br>
Nie idiocie tylko kiedyś tak było ze jak nie zdałeś egzaminu z teorii zabierali prawko na B. Tak było przed wieloma laty i stąd te pytania.<br><hr>Misio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê