Zobacz wątek - kobiety a motocyklisci
NAS Analytics TAG

kobiety a motocyklisci

O wszystkim
_________

Postprzez mmyr6 » 1/1/2007, 13:09

no widzicie jak sie temacik rozkrecił. wiadomym jest liczy sie osobowosc a nie kasa itp. gdy kupowałem mojego sciga, kumple mówili " no to teraz bedziesz wyrywał, zobaczysz jak laski beda na ciebie leciec" prawda okazała sie chyba jednak inna :D mam wrazenie ze motor wcale nie pomoga w zdobywaniu lasek, zreszta nie po to kupiłem moto, kupiłem bo chciałem od zawsze. wydaje sie wrecz ze teraz troszke jakby sie bały, bo mogłyby zostac nazwane " ździerami" albo na podobe .nie mówiac juz, "poleciala na jego motor". tak wiec panowie, radze zostawic moto w garazu jesli macie zamiar poznac kogos ciekawego, a pozniej posiadanie moto moze byc ewentualnie jak tu juz ktos wspomniał miłym dodatkiem.. pozdro w nowym roku
mmyr6
Świeżak

Postprzez SzpiceR » 1/1/2007, 13:21

OUTLAW napisał(a):przecież prawiczek jestes 8)

a Ty brzydal :lol: :lol: :lol: i wez to zdjecie zabierz bo poziom forum spada i dziewczyny nie zakladaja kont

PS. No wlasnie o syfie juz nie wspomne nam kiedys tyle na opowiadali o syfach i ciazach ze wole poczekac az bliska mi klientka bedzie gotowa niz pchac mieso byle gdzie jak outlaw :lol:
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Ścigacz.pl

Postprzez polsky » 1/1/2007, 13:26

Chcialem cos glupio napisac o gabarytach moto..ale sie powstrzymam...

Oczywiscie,ze panie zawieszaja oko na plastiku...
Wydaje mi sie,ze spore znaczenie ma pogoda,porostu nie jezdzimy caly rok,gdy sie robi cieplo i panie zaczynaja sie skromniej ubierac jakims dziwnym trafem pojawiamy sie na ulicach jak jakas plaga... w lansiarskich skorach, rekawiczkach i kasku,ktory ukrywa twarz,co zawsze wzbudza emocje u plci zenskiej... ta tajemniczosc...
Wedlug stereotypow jestesmy postrzegani jako bandyci,rozrabiaki i buntownicy,co rowniez ma przelozenie w damskich umyslach...

Teraz pytanie do kobiet...
Czy chcialy byscie byc z gosciem "ciepla klucha",ktory pod waszym obcasem siedzi,nie ma wlasnego zdania i trzeba sie nim zajmowac jak dzieckiem...

A cala aureolka motocyklowa sprawia,ze mamy doczynienia z meszczyzna nie do okielzniecia...
Z prawdziwym zwierzakiem...
(tak wiem,ze w wielu przypadkach mozna polemizowac..)

Nastepnie jest watek finansowy... skoro kogos stac na dobry sprzet,no to ma pieniadze,bo jak wspomnialem, nie jezdzimy 12miesiecy w roku i w wielu przypadkach jest to hobby,pasja a nie codzienny srodek transportu.
Oczywiscie w wielu przypadkach motocykl jest calym zyciem i stylem motocyklisty.

Sam uwielbiam to gdy czuje na sobie wzrok kobiet,no i co my (meszczyzni) wtedy robimy..
Popisujemy sie,palimy gumy,stawiamy na kole sprzeta itd...
W czym utrzymujemy plec zenska,ze jestesmy niegrzecznymi chlopcami,rozrabiakami :evil:
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
polsky
VIP Ścigacz.pl

Postprzez SzpiceR » 1/1/2007, 14:04

oo widze ze sie nie pokloisz zemna juz ani nie powyzywasz czyli co zawieszenie broni? :P
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Ścigacz.pl

Postprzez mmyr6 » 1/1/2007, 17:46

zgodze sie z Toba Polsky, jest wiele racji w tym co mówisz. mezczyzna lubi sie popisywac, wazne by traktowac wszystko z małym dystansem, czyli: lubie palic gume, jezdzic na kole, to ode mnie zalezy co zrobie itp... sa te pewne stereotypy niestety, no ale tak jak sie dzieci wychowa takie pozniej beda, a niestety wiele jest osob starszych- rodziców którzy uwazaja nas za idiotow i którym nasza brawura nie pasuje, młodzi moze maja swoje zdanie no ale zawsze jakos tam sie ulega...
ostatnio jakis dziadek zamiatał ulice jak mnie zobaczył chciał mnie z miotła gonic :D:D:D:D
mmyr6
Świeżak

Postprzez Kaja » 1/1/2007, 23:18

Polsky rules!

Nevre nie wiem jak Ty się ubierasz na motocykl, ale z daleka widać, że dziewczyna jedzie i naprawdę tylko ślepy chyba nie pozna
tym bardziej jak masz długie blond włosy hahahahahahahahaha

:lol:

skąd Wy dziewczyny się bierzecie?
Kaja
VIP Ścigacz.pl

Postprzez dormarcia » 1/1/2007, 23:33

Kaja napisał(a):Polsky rules!

.....

skąd Wy dziewczyny się bierzecie?

ad 1. Też zauważyłaś.... :D

ad. 2. Kaja ostatnio Ci tłumaczyłam...znowu zapomniałaś? Jak pójdziemy poodpoczywać z Karolem i Łukaszem to znowu Ci wytłumaczymy skąd się to bierze...cierpliwosci

:D
dormarcia
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Kaja » 1/1/2007, 23:37

dlaczego znowu zapomniałam? :lol:
Kaja
VIP Ścigacz.pl

Postprzez polsky » 1/1/2007, 23:43

mmyr6 napisal;
ostatnio jakis dziadek zamiatał ulice jak mnie zobaczył chciał mnie z miotła gonic

Ja lubie jak babcie mowia:
Wariaty na moturach,zaraz po milicje zadzwonie!
No i fakt taka miotla w rekach nieokrzesanej babuni to "biala bron"
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
polsky
VIP Ścigacz.pl

Postprzez dormarcia » 1/1/2007, 23:47

polsky napisał(a):...

Ja lubie jak babcie mowia:
Wariaty na moturach,zaraz po milicje zadzwonie!
No i fakt taka miotla w rekach nieokrzesanej babuni to "biala bron"

no to prawidłowy temat wybrałeś :D :D

kobiety a motocykliści...

babcie też w końcu kobiety :D
jakby miały kilka latek mniej....
nie oparłyby się... :D
dormarcia
VIP Ścigacz.pl

Postprzez polsky » 1/1/2007, 23:56

Dormarcia, musiala bys mnie na zywo zobaczyc...
Napewno znalazly by sie takie,ktore w obecnym wieku nie moga sie oprzec...
:) :) :)
polsky
VIP Ścigacz.pl

Postprzez dormarcia » 2/1/2007, 00:04

Hmmmmmm
wiesz...jak dla mnie musiałbyś mieć jeszcze jedną rzecz do tego swojego Golfa , opórcz kurtki motocyklowej i czapeczki czerwonej Ducati

nie..
raczej dwie..... :D
wtedy jakbym Cię zobaczyła to może bym...coś pozytywnego sobie pomyślała....
:roll:

A co Babcie na Ciebie...hmmmm
to już nie moja sprawa, interesujesz się Babciami :shock:

Aż tak źle....?
Aż tak jest źle jest...?
dormarcia
VIP Ścigacz.pl

Postprzez polsky » 2/1/2007, 00:12

Nie no extra!
Tera wszyscy beda myslec,ze ja jestem jakims glabem w dresach w czerwonej czapecce,jezdzacym w Golfie z duza antenka i parkuje przed remiza...

A z babciami miewalem czesty kontakt...

Jak je wozilem autobusem do Lichenia...
Nawet nie wiecie ile samozaparcia i nerwow czlowiek potrzebuje,zeby znosic te wszystkie "zdrowaski" podczas jazdy...
Wizyta u dentysty bez znieczulenia przy tym to pestka...
polsky
VIP Ścigacz.pl

Postprzez gelo007 » 2/1/2007, 00:15

Ja bym polecał stosowanie stoperów dousznych (nie naszyjnych) :D.
gelo007
Administrator

Postprzez dormarcia » 2/1/2007, 00:18

polsky napisał(a):Nie no extra!
...
.

Ale ja nie wiem jak Ty wyglądasz i nie wiem co porabiasz w tym hmmm no Londku...

A mają tam remizy?
:D
dormarcia
VIP Ścigacz.pl

Postprzez gelo007 » 2/1/2007, 00:20

Ja zamierzam przyjechać do Londynu na rowerze, będzie dopiero hardkor, niestety najpierw muszę go kupić :(
gelo007
Administrator

Postprzez polsky » 2/1/2007, 00:22

Dormarcia nie wiem,
musisz sie zapytac tych gosci co tymi Golfami jezdza...
polsky
VIP Ścigacz.pl

Postprzez gelo007 » 2/1/2007, 00:24

Szczerze mówiąc to jazda VW Golfem nie czyni dresiarzem ;). Mnie np. podoba się VW Golf IV i V
gelo007
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark