kobiety a motocyklisci
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
no widzicie jak sie temacik rozkrecił. wiadomym jest liczy sie osobowosc a nie kasa itp. gdy kupowałem mojego sciga, kumple mówili " no to teraz bedziesz wyrywał, zobaczysz jak laski beda na ciebie leciec" prawda okazała sie chyba jednak inna
mam wrazenie ze motor wcale nie pomoga w zdobywaniu lasek, zreszta nie po to kupiłem moto, kupiłem bo chciałem od zawsze. wydaje sie wrecz ze teraz troszke jakby sie bały, bo mogłyby zostac nazwane " ździerami" albo na podobe .nie mówiac juz, "poleciala na jego motor". tak wiec panowie, radze zostawic moto w garazu jesli macie zamiar poznac kogos ciekawego, a pozniej posiadanie moto moze byc ewentualnie jak tu juz ktos wspomniał miłym dodatkiem.. pozdro w nowym roku

- mmyr6
- Świeżak
OUTLAW napisał(a):przecież prawiczek jestes
a Ty brzydal

PS. No wlasnie o syfie juz nie wspomne nam kiedys tyle na opowiadali o syfach i ciazach ze wole poczekac az bliska mi klientka bedzie gotowa niz pchac mieso byle gdzie jak outlaw

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
Chcialem cos glupio napisac o gabarytach moto..ale sie powstrzymam...
Oczywiscie,ze panie zawieszaja oko na plastiku...
Wydaje mi sie,ze spore znaczenie ma pogoda,porostu nie jezdzimy caly rok,gdy sie robi cieplo i panie zaczynaja sie skromniej ubierac jakims dziwnym trafem pojawiamy sie na ulicach jak jakas plaga... w lansiarskich skorach, rekawiczkach i kasku,ktory ukrywa twarz,co zawsze wzbudza emocje u plci zenskiej... ta tajemniczosc...
Wedlug stereotypow jestesmy postrzegani jako bandyci,rozrabiaki i buntownicy,co rowniez ma przelozenie w damskich umyslach...
Teraz pytanie do kobiet...
Czy chcialy byscie byc z gosciem "ciepla klucha",ktory pod waszym obcasem siedzi,nie ma wlasnego zdania i trzeba sie nim zajmowac jak dzieckiem...
A cala aureolka motocyklowa sprawia,ze mamy doczynienia z meszczyzna nie do okielzniecia...
Z prawdziwym zwierzakiem...
(tak wiem,ze w wielu przypadkach mozna polemizowac..)
Nastepnie jest watek finansowy... skoro kogos stac na dobry sprzet,no to ma pieniadze,bo jak wspomnialem, nie jezdzimy 12miesiecy w roku i w wielu przypadkach jest to hobby,pasja a nie codzienny srodek transportu.
Oczywiscie w wielu przypadkach motocykl jest calym zyciem i stylem motocyklisty.
Sam uwielbiam to gdy czuje na sobie wzrok kobiet,no i co my (meszczyzni) wtedy robimy..
Popisujemy sie,palimy gumy,stawiamy na kole sprzeta itd...
W czym utrzymujemy plec zenska,ze jestesmy niegrzecznymi chlopcami,rozrabiakami
Oczywiscie,ze panie zawieszaja oko na plastiku...
Wydaje mi sie,ze spore znaczenie ma pogoda,porostu nie jezdzimy caly rok,gdy sie robi cieplo i panie zaczynaja sie skromniej ubierac jakims dziwnym trafem pojawiamy sie na ulicach jak jakas plaga... w lansiarskich skorach, rekawiczkach i kasku,ktory ukrywa twarz,co zawsze wzbudza emocje u plci zenskiej... ta tajemniczosc...
Wedlug stereotypow jestesmy postrzegani jako bandyci,rozrabiaki i buntownicy,co rowniez ma przelozenie w damskich umyslach...
Teraz pytanie do kobiet...
Czy chcialy byscie byc z gosciem "ciepla klucha",ktory pod waszym obcasem siedzi,nie ma wlasnego zdania i trzeba sie nim zajmowac jak dzieckiem...
A cala aureolka motocyklowa sprawia,ze mamy doczynienia z meszczyzna nie do okielzniecia...
Z prawdziwym zwierzakiem...
(tak wiem,ze w wielu przypadkach mozna polemizowac..)
Nastepnie jest watek finansowy... skoro kogos stac na dobry sprzet,no to ma pieniadze,bo jak wspomnialem, nie jezdzimy 12miesiecy w roku i w wielu przypadkach jest to hobby,pasja a nie codzienny srodek transportu.
Oczywiscie w wielu przypadkach motocykl jest calym zyciem i stylem motocyklisty.
Sam uwielbiam to gdy czuje na sobie wzrok kobiet,no i co my (meszczyzni) wtedy robimy..
Popisujemy sie,palimy gumy,stawiamy na kole sprzeta itd...
W czym utrzymujemy plec zenska,ze jestesmy niegrzecznymi chlopcami,rozrabiakami

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
zgodze sie z Toba Polsky, jest wiele racji w tym co mówisz. mezczyzna lubi sie popisywac, wazne by traktowac wszystko z małym dystansem, czyli: lubie palic gume, jezdzic na kole, to ode mnie zalezy co zrobie itp... sa te pewne stereotypy niestety, no ale tak jak sie dzieci wychowa takie pozniej beda, a niestety wiele jest osob starszych- rodziców którzy uwazaja nas za idiotow i którym nasza brawura nie pasuje, młodzi moze maja swoje zdanie no ale zawsze jakos tam sie ulega...
ostatnio jakis dziadek zamiatał ulice jak mnie zobaczył chciał mnie z miotła gonic
:D:D:D
ostatnio jakis dziadek zamiatał ulice jak mnie zobaczył chciał mnie z miotła gonic

- mmyr6
- Świeżak
Polsky rules!
Nevre nie wiem jak Ty się ubierasz na motocykl, ale z daleka widać, że dziewczyna jedzie i naprawdę tylko ślepy chyba nie pozna
tym bardziej jak masz długie blond włosy hahahahahahahahaha
skąd Wy dziewczyny się bierzecie?
Nevre nie wiem jak Ty się ubierasz na motocykl, ale z daleka widać, że dziewczyna jedzie i naprawdę tylko ślepy chyba nie pozna
tym bardziej jak masz długie blond włosy hahahahahahahahaha

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Kaja napisał(a):Polsky rules!
.....
ad 1. Też zauważyłaś....

ad. 2. Kaja ostatnio Ci tłumaczyłam...znowu zapomniałaś? Jak pójdziemy poodpoczywać z Karolem i Łukaszem to znowu Ci wytłumaczymy skąd się to bierze...cierpliwosci

-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
mmyr6 napisal;
Ja lubie jak babcie mowia:
Wariaty na moturach,zaraz po milicje zadzwonie!
No i fakt taka miotla w rekach nieokrzesanej babuni to "biala bron"
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
polsky napisał(a):...
no to prawidłowy temat wybrałeś

kobiety a motocykliści...
babcie też w końcu kobiety

jakby miały kilka latek mniej....
nie oparłyby się...

-
Dormarcia, musiala bys mnie na zywo zobaczyc...
Napewno znalazly by sie takie,ktore w obecnym wieku nie moga sie oprzec...

Napewno znalazly by sie takie,ktore w obecnym wieku nie moga sie oprzec...

- polsky
- VIP Ścigacz.pl
Hmmmmmm
wiesz...jak dla mnie musiałbyś mieć jeszcze jedną rzecz do tego swojego Golfa , opórcz kurtki motocyklowej i czapeczki czerwonej Ducati
nie..
raczej dwie.....
wtedy jakbym Cię zobaczyła to może bym...coś pozytywnego sobie pomyślała....
A co Babcie na Ciebie...hmmmm
to już nie moja sprawa, interesujesz się Babciami
Aż tak źle....?
Aż tak jest źle jest...?
wiesz...jak dla mnie musiałbyś mieć jeszcze jedną rzecz do tego swojego Golfa , opórcz kurtki motocyklowej i czapeczki czerwonej Ducati
nie..
raczej dwie.....

wtedy jakbym Cię zobaczyła to może bym...coś pozytywnego sobie pomyślała....

A co Babcie na Ciebie...hmmmm
to już nie moja sprawa, interesujesz się Babciami

Aż tak źle....?
Aż tak jest źle jest...?
-
Nie no extra!
Tera wszyscy beda myslec,ze ja jestem jakims glabem w dresach w czerwonej czapecce,jezdzacym w Golfie z duza antenka i parkuje przed remiza...
A z babciami miewalem czesty kontakt...
Jak je wozilem autobusem do Lichenia...
Nawet nie wiecie ile samozaparcia i nerwow czlowiek potrzebuje,zeby znosic te wszystkie "zdrowaski" podczas jazdy...
Wizyta u dentysty bez znieczulenia przy tym to pestka...
Tera wszyscy beda myslec,ze ja jestem jakims glabem w dresach w czerwonej czapecce,jezdzacym w Golfie z duza antenka i parkuje przed remiza...
A z babciami miewalem czesty kontakt...
Jak je wozilem autobusem do Lichenia...
Nawet nie wiecie ile samozaparcia i nerwow czlowiek potrzebuje,zeby znosic te wszystkie "zdrowaski" podczas jazdy...
Wizyta u dentysty bez znieczulenia przy tym to pestka...
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
Dormarcia nie wiem,
musisz sie zapytac tych gosci co tymi Golfami jezdza...
musisz sie zapytac tych gosci co tymi Golfami jezdza...
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3