Romet czy Kingway
• Strona 1 z 1
Romet czy Kingway
Jak juz w temacie nie umię sie zdecydowć pomiędzy romet ogar 900 a kingway chopper. 

- pankus
- Świeżak
Ja osobiście proponuję ogara ;P
Nie tylko dlatego, że mam takiego ;P
Jeżdzę ogarem 900 r-racing, i właśnie takiego Ci polecam
Nie dość że zwraca na siebie uwagę, jest bardzo dynamiczny, trwały i jest dostępnych naprawdę bardzo dużo częśći
Polecam
I pozdrawiam
Jeśli masz jakieś pytania to pisz pw
Nie tylko dlatego, że mam takiego ;P
Jeżdzę ogarem 900 r-racing, i właśnie takiego Ci polecam

Nie dość że zwraca na siebie uwagę, jest bardzo dynamiczny, trwały i jest dostępnych naprawdę bardzo dużo częśći

Polecam

I pozdrawiam

Jeśli masz jakieś pytania to pisz pw

-
matysek1992 - Świeżak
Na tym czoperku wygląda sie nie śmiesznie, a żałośnie. Ogar już niczego sobie. Szukaj promocji, nigdy nie bierz po normalnej cenie, teraz jest ona nieco zawyżona
- Tmek
- Świeżak
w silniku :O
modul,male dysze,blokowany filtr powietrza, kolanko,tlumik itp. jak wszedzie moze kostka w gazniku albo blokowana manetka (nie otwiera calej przepustnicy)
sorry ale duzy wybor czesci hah wejdzmy na np. allegro
wpiszmy ogar 900
http://allegro.pl/search.php?string=oga ... tegory=156
a wpiszmy simson
http://allegro.pl/search.php?string=simson&category=156
cyl za 190 zl no to musi byc jakosc, ogar 900 to chinskie gowno, i nie ma co gadac
bede to powtarzal do znudzenia chinczyki to loteria
jak sie kupi dobrego sima to ogara sie zjedzie z palcem w wygarze
zalozmy ogar 3,7k chyba
simek ~1500zl dorobisz kanaly za 60 zl i juz moga ci ssac
nawet bez tego
sam chcialem kupic ogara ale jak go zobaczylem na zywca to kupilem sima i nie zaluje
plastiki shit, siedzenie shit, nozka zmiany biegow shit, caly ogar shit piszcie co chcecie ale to chiniol i nic tego nie zmieni
modul,male dysze,blokowany filtr powietrza, kolanko,tlumik itp. jak wszedzie moze kostka w gazniku albo blokowana manetka (nie otwiera calej przepustnicy)
sorry ale duzy wybor czesci hah wejdzmy na np. allegro
wpiszmy ogar 900
http://allegro.pl/search.php?string=oga ... tegory=156
a wpiszmy simson
http://allegro.pl/search.php?string=simson&category=156
cyl za 190 zl no to musi byc jakosc, ogar 900 to chinskie gowno, i nie ma co gadac
bede to powtarzal do znudzenia chinczyki to loteria
jak sie kupi dobrego sima to ogara sie zjedzie z palcem w wygarze
zalozmy ogar 3,7k chyba
simek ~1500zl dorobisz kanaly za 60 zl i juz moga ci ssac

sam chcialem kupic ogara ale jak go zobaczylem na zywca to kupilem sima i nie zaluje
plastiki shit, siedzenie shit, nozka zmiany biegow shit, caly ogar shit piszcie co chcecie ale to chiniol i nic tego nie zmieni
- talta
- Mieszkaniec forum
obydwa
obydwa są zajefajne,napewno jakieś 11 letnie towary zwrócą na ciebie uwagę.człowieku tobie się zwój na mózgu chyba wyprostował.
- mario26011
- Świeżak
ja Ci odradzam jedno i drugie. kup lepiej simsona albo jakąś starą hondę, yamahę. A z tym dostępem do części w ogarze to nie jest tak kolorowo, poszła mi skrzynia biegów, poszedłem do serwisu a oni mi powiedzieli że nie ma części od skrzyni biegów i musze cały silnik wymieniać...ale jeśli juz jestes tak zdecydowany to wez ogara. Mój ma ponad 8k km przejechane i sie trzyma a widziałem te choperki po 3000km juz zajeżdzone. pozdro
-
motoftw - Stały bywalec
Ja sie przyznam że jestem posiadaczem motocykla marki Kingway Jinlun. Choper świetny. Świetnie się prezentuje naprawdę super! Pojemność to tylko 150cm3 i prędkość max jaką osiągnąłem to 105km/h bujał dalej ale jest na dotarciu więc 110km/h by poszedł. Przejechane 800KM. Szwankuje elektronicznie sterowany obrotomierz ale to ma w gwarancji. Pozatym niezły. Szkoda że to produkcja chińska(posiadam 2 sprzęty chińskie). Ogólem jest fajny ale i tak nie kupiłbym kolejny raz chińczyka. W sumie jak masz wybierać to wybieraj sprzęt pod względem servisu tzn jakie opinie itd.
Aha dodam że śruby już zaczynaja rdzewieć ale to szczegól. Byle rama i silnik były zdrowe.
pozdrawiam
Aha dodam że śruby już zaczynaja rdzewieć ale to szczegól. Byle rama i silnik były zdrowe.
pozdrawiam
motoryna Stella ---> MZ ETZ 250 ---> Zipp vega 125 --->Wiosna GSXF 600
-
driver92 - Świeżak
nie bierz chinola, tak jak talta pisal kup sobie sima i dluzej polatasz, a nie jak w chinczyku 10k i caly silnik do wymiany
-
andrzej551 - Bywalec
i ogar i kingway to chińskie g**** ale na chopperku chociarz się jakoś wygląda bo przypomina motor a romet ogar 900 wygląda jak rower z silnikiem
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm