[Aktualności] Fiat Yamaha Cup na półmetku
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Fiat Yamaha Cup na półmetku
Dyskusja na temat: Fiat Yamaha Cup na półmetku
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Fiat Yamaha Cup na półmetku
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Fiat Yamaha Cup na półmetku
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Witam,moje zdanie jest takie,ze jak sie nie ma dobrze obstawionych pleców to nic nam nie pomoze w wygrywaniu tych zasranych wyscigów,wszystko jest ustalane z góry i chociaż by sie zesrał człowiek to i tak Cie zrobią w chu.... i nie staniesz na podium. Nic tylko spier... stąd i startowac za granica... <br><hr>Łysy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I niby kto to ustawia? Człowieku, co Ty jesz na śniadanie, że masz takie jazdy?Komentatorzy napisał(a):Witam,moje zdanie jest takie,ze jak sie nie ma dobrze obstawionych pleców to nic nam nie pomoze w wygrywaniu tych zasranych wyscigów,wszystko jest ustalane z góry i chociaż by sie zesrał człowiek to i tak Cie zrobią w chu.... i nie staniesz na podium. Nic tylko spier... stąd i startowac za granica... <br><hr>Łysy<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jadam takich leszczy jak Ty!!!!! A Ty dalej siedz z ręka w nocniku i badz taki nieswiadomy...Komentatorzy napisał(a):Witam,moje zdanie jest takie,ze jak sie nie ma dobrze obstawionych pleców to nic nam nie pomoze w wygrywaniu tych zasranych wyscigów,wszystko jest ustalane z góry i chociaż by sie zesrał człowiek to i tak Cie zrobią w chu.... i nie staniesz na podium. Nic tylko spier... stąd i startowac za granica... <br><hr>Łysy<br>Komentatorzy napisał(a):I niby kto to ustawia? Człowieku, co Ty jesz na śniadanie, że masz takie jazdy?<br><hr>rYś<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jadam takich leszczy jak Ty!!!!! A Ty dalej siedz z ręka w nocniku i badz taki nieswiadomy...Komentatorzy napisał(a):Witam,moje zdanie jest takie,ze jak sie nie ma dobrze obstawionych pleców to nic nam nie pomoze w wygrywaniu tych zasranych wyscigów,wszystko jest ustalane z góry i chociaż by sie zesrał człowiek to i tak Cie zrobią w chu.... i nie staniesz na podium. Nic tylko spier... stąd i startowac za granica... <br><hr>Łysy<br>Komentatorzy napisał(a):I niby kto to ustawia? Człowieku, co Ty jesz na śniadanie, że masz takie jazdy?<br><hr>rYś<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl