Jazda motocyklem w korku - stoicie grzecznie czy zajmujecie
			 • Strona 2 z 3 • 1, 2, 3

ja czasami podjezdzam xD z reguly mi sie nie chce ;p ale jak jest miejsce to smyknie sie ;] wszystko zalezy od dnia  xD czy sie chce czy nie ;p  niektorzy takze nie podjezdzaja ze wzgledu na motor bo moze zawadzi o cos xD chodzi najczesciej o lusterko xD czy cos ;]

- Spidey
 - Świeżak

Spidey napisał(a):ja czasami podjezdzam xD z reguly mi sie nie chce ;p ale jak jest miejsce to smyknie sie ;] wszystko zalezy od dnia xD czy sie chce czy nie ;p niektorzy takze nie podjezdzaja ze wzgledu na motor bo moze zawadzi o cos xD chodzi najczesciej o lusterko xD czy cos ;]
Jak ja tego nie trawie..
Honda to Honda..
			- 

karolr - Bywalec

prawie jak z sweetbrokacik.pl
				SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! |  | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
			- 

gumis - VIP Åšcigacz.pl

CoÅ› na temat http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... /393739173 ... zawsze podczas przeciskania sie pomiedzy autami robi mi sie goraco...na wlasne oczy widzialem jak typek omijal korek i niewiadomo skad uderzyl w wystajacy minimalnie tyl auta...takze zaprawde powiadam uwazajcie bo 2oo to nie cztery kola...  
				Sprzedam haykÄ™!!   | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
			- 

zadzior - Stały bywalec

eBuch napisał(a):Duzo miejsca nie potrzebuje wiec zazwyczaj dostane sie na poleposition bez problemu, ale nie nawidze jak jakis h*j specjalnie stoi tak zebym nie przejechal i cieszy morde "/ Szlag mnie wtedy trafia i omijam patafiana z drugiej stronyNaszczescie wszedzie sie wcisne...
albo jak jakis patafian stoi na czoperze miedzy puszkami 20 metrow przed swiatlami
- karolek850
 - Świeżak

karolek850 napisał(a):eBuch napisał(a):Duzo miejsca nie potrzebuje wiec zazwyczaj dostane sie na poleposition bez problemu, ale nie nawidze jak jakis h*j specjalnie stoi tak zebym nie przejechal i cieszy morde "/ Szlag mnie wtedy trafia i omijam patafiana z drugiej stronyNaszczescie wszedzie sie wcisne...
albo jak jakis patafian stoi na czoperze miedzy puszkami 20 metrow przed swiatlami
JesteÅ› idiotÄ…, czy tylko udajesz ?
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
			Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
- Piter_Stunter
 - Świeżak

Piter_Stunter napisał(a):karolek850 napisał(a):albo jak jakis patafian stoi na czoperze miedzy puszkami 20 metrow przed swiatlami
JesteÅ› idiotÄ…, czy tylko udajesz ?
A tobie o co kaman?
Never let your FEAR decide your FUTURE.
			- 

CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl

turboponczek napisał(a):Zawsze. Niekiedy nawet pobocze/chodnik wchodzi w grę.
Własnie po to miałem moto. Aby skrócić czas podróży z punktu A do B.
dokladnie.. trzeba korzystac z zalet jakie daje poruszanie sie jednosladem.. trzeba takze brac porawke na to ze kazdy jezdzi jak uwaza za stosowne i nie nazlezy przywiazywac szczegolnej uwagi do tego czy ktos stoi czy tez nie w korku
- 

Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl

- 

patryk83 - Bywalec

- karolek850
 - Świeżak

- Piter_Stunter
 - Świeżak

• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 33 gości