Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Jakub Derecki – śmierć...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Jakub Derecki – śmierć...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 5/8/2009, 14:39

Wyrazy glebokiego wspolczucia dla rodziny Jakuba.<br><hr>Slawek Grausam#91
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez masza13 » 5/8/2009, 16:12

Kuba, nie możemy uwierzyć.... Do końca mieliśmy nadzieję... Pustka, którą zostawiasz, nigdy nie zostanie zapełniona, a TY na zawsze pozostaniesz w naszych sercach i w naszej pamięci. Twój uśmiech, Twoja energia, Twój optymizm i wariactwo....

Justyna... wiemy, że to brzmi banalnie, ale... bądź dzielna.

Wyrazy współpczucia dla Rodziny i wszystkich osób, którym Kuba był bliski.

masza i kawek
masza13
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 5/8/2009, 16:32

Kubuś,
do mnie jeszcze nie dotarło, potrzebuje chyba więcej czasu, to jest nierealne, to sie nie dzieje przeciez naprawdę. To ja byłem od dzwonów w naszym teamie, ty byłeś ten spokojny, rozważny. Dzwoń, mailuj, sms wysyłaj jak tam u ciebie.
A ja wciąż nie wierzę...<br><hr>Janek #18 DePRO Racing Team
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/8/2009, 19:18

Komentatorzy napisał(a):Kubuś,
do mnie jeszcze nie dotarło, potrzebuje chyba więcej czasu, to jest nierealne, to sie nie dzieje przeciez naprawdę. To ja byłem od dzwonów w naszym teamie, ty byłeś ten spokojny, rozważny. Dzwoń, mailuj, sms wysyłaj jak tam u ciebie.
A ja wciąż nie wierzę...<br><hr>Janek #18 DePRO Racing Team<br>
Ogromna gorycz po odejściu Kuby,to jakiś chory absurd...Ale żal też jego rodziców,żony Justyny,całej rodziny,Was wszystkich z teamu,i wszystkich którzy przechodzą teraz przez to wszystko...ten świat jest do bani...<br><hr>smutny
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/8/2009, 19:18

KUBUŚ byłeś promyczkiem, który rozjaśniał nam świat, zawsze wesoły, roześmiany, przy Tobie zawsze było wesoło....wciąż zadajemy sobie pytanie-dlaczego...? Nie sposób pogodzić się z Twoim odejściem,nie sposób przestać o tym myśleć.
Wyrazy głębokiego współczucia dla całej rodziny i wszystkich przyjaciół.
<br><hr>Jarek i Ela
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/8/2009, 19:44

To ogromna tragedia. Nie ma slow, ktore to moga opisac. Pozostajemy w milczeniu a naszego kolege zachowamy w pamieci.
Kondolencje dla rodziny i przyjaciol.<br><hr>Michal Pernach "Perek"
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/8/2009, 19:59

Wyrazy głębokiego współczucia dla Rodziny Kuby,żony Justynki,Rodziców,Brata...
Odszedł od nas Wielki Człowiek,pozostawiając po sobie wspaniałe wspomnienia wspólnie spędzonych chwil.Żal i smutek rozrywa nasze serca.Spoczywaj w pokoju Przyjacielu!!!<br><hr>Lubartów
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/8/2009, 20:30

Najszczersze wyrazy wspolczucia dla calej rodziny Jakuba,wielka szkoda ze nie zdazylem Cie poznac.....
spoczywaj w pokoju.<br><hr>Przemo#17 Team Vetrex Poland
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/8/2009, 20:44

Żegnaj Przyjacielu
Odszedł od nas Kuba Derecki, członek i założyciel zespołu Depro Racing Team, ale przede wszystkim nasz Wspaniały Przyjaciel. Chłopak o ogromnym, pełnym radości sercu, otwartym na każdą ludzką prośbę i potrzebę. Człowiek, z którego emanowała pozytywna energia, w pobliżu którego wszyscy, znajomi i nieznajomi czuli się dobrze. Kuba - Przyjaciel od spraw wielkich i małych, przedkładający potrzeby innych ponad swoje. Kochał sport motocyklowy, ale w naszym zespole był „głosem rozsądku”. Nigdy nie przedkładał wyniku, ponad przyjemność samego sportowego ścigania. Szanował przeciwników. Nie ryzykował. Nie jeździł motocyklem po ulicach.
Zmarł 4 sierpnia 2009 r. po dwóch dniach nierównej walki o życie. Po wypadku na torze w dniu 02.08 nie odzyskał już przytomności. To był jego pierwszy i niestety ostatni wypadek.
Miał 27 lat

Kuba
Razem z Tobą, żegnamy piękną część naszego życia. Piękną bo byłeś w niej Ty…
Twoje życie, pełne pasji, radości, pomysłów, spontaniczności wzbogacało nas i inspirowało. Wszystko co robiłeś, robiłeś w myśl wspólnego dobra. Twój optymizm, Twoje: „będzie dobrze” … ciężko wyobrazić sobie, że już nigdy nie zabrzmi nam w uszach. Humor, któremu nie był w stanie oprzeć się największy mruk… Wsparcie, które dawałeś bez czekania na „proszę”.
Żegnamy Cię Przyjacielu nie kryjąc łez i cierpienia. Życie dało nam szansę bycia przy Tobie choć tak krótki, z perspektywy Twojego wieku , czas i za to jesteśmy mu wdzięczni. Choć nigdy nie zrozumiemy, dlaczego już teraz…
Jesteś już na Mecie, poczekaj tam na nas jak zawsze.

Tęsknimy za Tobą Ziomuś i zawsze będziemy

Śliwa, Janek, Grześ, Michał Szrama, Lobo, Gienek

Łączymy się w niewypowiedzianym bólu z Kuby Rodzicami, Mateuszem, Justynką oraz resztą rodziny i przyjaciół.

W kwadraturze realizmu obok żartu i cynizmu
Zawsze czekać będzie krzesło Twoje
W metaforach, w perturbacjach, w gadkach, szmatkach, konfrontacjach
Jest nas dwoje
Choć nie czuje już oddechu Twoich słów
Choć mistyki niezbadanej dzieli rów
W tym co było, w tym co będzie
W długiej prostej, na zakręcie
Choć się sam wspomnieniem ranię
Pytam zawsze Cię o zdanie

Polecimy przyjacielu
Tam gdzie nie ma dróg i celu
Uśpię czujność, spalę graty
Śmierć oszczędza tylko
sztuczne kwiaty...

W pedanterii, kokieterii i innych śmietnikach
Słyszę jak Ty na to reagujesz
O odwadze o nadwadze, kacu, pracy i wynikach
Co przemilczysz, a co skrytykujesz
Choć w pamięci w mig powstanie wiele luk
Chociaż nie wiem co powiedzieć chciał tym Bóg
O porażkach i o zwałkach
O modliszkach, o rusałkach
I jak wyobrażam sobie..
Opowiadam tylko Tobie..

Polecimy przyjacielu
Tam gdzie nie ma dróg i celu
Uśpię czujność, spalę graty
Śmierć oszczędza tylko
sztuczne kwiaty...

Dla Kuby, w imieniu Chłopaków
Wrona

Pogrzeb Kubusia odbędzie się w najbliższą sobotę, tj. 8 sierpnia o godz. 11:30 w kościele Św. Anny w Lubartowie. Justynka, żona tragicznie zmarłego Kubusia, prosi aby na pogrzebie nie było żadnych motocykli, a ja Was proszę abyście bezwzględnie uszanowali tą prośbę.

Śliwa #23
DePRO Racing Team
Kom. 505 273 583

<br><hr>Śliwa #23 DePRO Racing Team
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/8/2009, 21:05

nie ma takich słów którymi to można opisać.....to długo jeszcze do mnie nie dotrze, to jest jak zły sen, głupi film.....nie dzieje się naprawdę....byłeś zawsze uśmiechnięty i taki pozostaniesz w naszych wspomnieniach.......<br><hr>Raa.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/8/2009, 22:06

po prostu szok!! tak wielki że nie da się tego opisać. BRNO: <a href="http://lh5.ggpht.com/_WMswP6APO3M/Snn0y_fo7QI/AAAAAAAADZY/9dFBibqNit8/s640/darecki.JPG" target="blank" class="link">http://lh5.ggpht.com/_WMswP6APO3M/Snn0y_fo7QI/AAAAAAAADZY/9dFBibqNit8/s640/darecki.JPG</a><br><hr>Kolonia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/8/2009, 22:08

Pogrzeb Kubusia odbędzie się w najbliższą sobotę, tj. 8 sierpnia o godz. 11:30 w kościele Św. Anny w Lubartowie. Justynka, żona tragicznie zmarłego Kubusia, prosi aby na pogrzebie nie było żadnych motocykli, a ja Was proszę abyście bezwzględnie uszanowali tą prośbę. Śliwa #23 DePRO Racing Team Kom. 505 273 583<br><hr>[*]
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/8/2009, 22:15

Pogrzeb Kubusia odbędzie...
się w najbliższą sobotę, tj. 8 sierpnia o godz. 11:30 w kościele Św. Anny w Lubartowie. Justynka, żona tragicznie zmarłego Kubusia, prosi aby na pogrzebie nie było żadnych motocykli, a ja Was proszę abyście bezwzględnie uszanowali tą prośbę. Śliwa #23 DePRO Racing Team Kom. 505 273 583<br><hr>(***********)
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/8/2009, 22:19

Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia, otuchy.. Kuba ma wielu wspaniałych, wielkich i oddanych przyjaciół, bez których te chwile były by dużo cięższe, choć i tak są straszne.. Nigdy wam tego nie zapomnę..
Kuba na pewno jest wśród nas, tylko go nie widzimy i jest bardzo dumny z WAS - zostawił nas na chwilę z bardzo dobrymi ludźmi..
Brejdak kochał dwie rzeczy: motory i góry.. za 2 tygodnie mieliśmy jechać w Tatry i pojedziemy.. poleżymy na zielonej trawce w dolinkach, posmażymy się na szczytowych skałkach snując plany na przyszłość.. na pewno bardzo ambitne, bo Kubas nie znał zwrotu 'niemożliwe'.

Dla mnie był najbliższym człowiekiem, najlepszym przyjacielem i opiekunem.. Czasem traktował mnie jakbym miał 5 lat i nie znał życia.. Teraz wiem, że rzeczywiście nie znałem i daje mi kolejną lekcję.. Mam wielką nadzieję Kuba, że Cię nie zawiodę!! Kochałem Cię, Kocham i KOCHAĆ BĘDĘ !! Resztę obgadamy wkrótce jak wpadniesz w odwiedziny..

Twój Brat.

P.S.

BARDZO PROSZĘ o uszanowanie woli Justynki !! Nie chce żadnych motorów i ma ich NIE BYĆ !!<br><hr>Mateusz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/8/2009, 23:18

[*] zabiło Go to, co kochał ...
dalej nie dociera do mnie, że Kuba odszedł, człowiek tak pogodny, wiecznie uśmiechnięty, pełen radości... to nie tak miało być.! :(
współczuje strasznie całej rodzinie Kubusia, rodzicom, bratu, żonie ... nic nie przywróci nam naszego przyjaciela, ale zawsze On będzie z nami... nigdy Cie nie zapomnimy <br><hr>``
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/8/2009, 04:33

[*] Wieczne Odpoczywanie Racz Mu Dać Panie...<br><hr>Lbt
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/8/2009, 08:41

Ze świata odeszłeś w sercach na zawsze pozostaniesz !!!<br><hr>Marzena & Robert
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/8/2009, 08:47

Kuba! już pewnie rozbawiasz towarzystwo na górze... my też chcielibyśmy się uśmiechać do Ciebie ale jest nam tak ciężko... oddać cię..... pozostaje nam poczekać na Naszą metę... nie zapomnij o Nas i wpadaj czasem -MY będziemy PAMIĘTAĆ!!!

Justynko przyjmij od Nas wyrazy współczucia i siłę do przetrwania swojego bólu...
<br><hr>u&s
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/8/2009, 09:49

Kubuniu dziękujemy Ci za Wszystko co dla Nas zrobiłeś. Pokazałeś jak można kochać i żyć. Mistrzuniu jesteś i pozostaniesz wielki!!! Wyrazy głębokiego współczucia dla Ciebie Justynko, Państwa Dereckich i wszystkich którym Kuba był tak bliski.<br><hr>o&m
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/8/2009, 09:57

Komentatorzy napisał(a):Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia, otuchy.. Kuba ma wielu wspaniałych, wielkich i oddanych przyjaciół, bez których te chwile były by dużo cięższe, choć i tak są straszne.. Nigdy wam tego nie zapomnę..
Kuba na pewno jest wśród nas, tylko go nie widzimy i jest bardzo dumny z WAS - zostawił nas na chwilę z bardzo dobrymi ludźmi..
Brejdak kochał dwie rzeczy: motory i góry.. za 2 tygodnie mieliśmy jechać w Tatry i pojedziemy.. poleżymy na zielonej trawce w dolinkach, posmażymy się na szczytowych skałkach snując plany na przyszłość.. na pewno bardzo ambitne, bo Kubas nie znał zwrotu 'niemożliwe'.

Dla mnie był najbliższym człowiekiem, najlepszym przyjacielem i opiekunem.. Czasem traktował mnie jakbym miał 5 lat i nie znał życia.. Teraz wiem, że rzeczywiście nie znałem i daje mi kolejną lekcję.. Mam wielką nadzieję Kuba, że Cię nie zawiodę!! Kochałem Cię, Kocham i KOCHAĆ BĘDĘ !! Resztę obgadamy wkrótce jak wpadniesz w odwiedziny..

Twój Brat.

P.S.

BARDZO PROSZĘ o uszanowanie woli Justynki !! Nie chce żadnych motorów i ma ich NIE BYĆ !!<br><hr>Mateusz<br>
Mateusz łączę sie z Wami w smutku i żalu ,Kuba był Wielki !!!,nie był _JEST i Bedzie na zawsze ,takim go znałem i takim bede pamietał ....
Szczere kondolencje na ręce całej rodziny .
darek blujet<br><hr>darek bluejt
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl