[Kawasaki] Kawasaki ZZR 600 – legendarny...
[Kawasaki] Kawasaki ZZR 600 – legendarny...
Dyskusja na temat: Kawasaki ZZR 600 – legendarny przecinak
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kawasaki ZZR 600 – legendarny przecinak
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kawasaki ZZR 600 – legendarny przecinak
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Witam szanownych czytelników, sam śmigam ZZR600
wersja D z roku 1992 i wszystko super
jestem pewnie 3-cim jego posiadaczem ale jak o motor się dba to jest to maszyna która może dostarczyć wielu przeżyć
pozytywnych. A i przy okazji pytanie czy ktoś nie ma na sprzedaz owiewek do zzr600'92
i druga propozycja można by zalozyć forum poświęcone dosiadaczom
ZZR600
<br><hr>komando

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
poszukaj na necie, jest taka firma ktora robi owiewki do zzr ponizej 94 roku.<br><hr>zygzak 95Komentatorzy napisał(a):Witam szanownych czytelników, sam śmigam ZZR600wersja D z roku 1992 i wszystko super
jestem pewnie 3-cim jego posiadaczem ale jak o motor się dba to jest to maszyna która może dostarczyć wielu przeżyć
pozytywnych. A i przy okazji pytanie czy ktoś nie ma na sprzedaz owiewek do zzr600'92
i druga propozycja można by zalozyć forum poświęcone dosiadaczom
ZZR600
<br><hr>komando<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam 20 lat, jestem ukochaną córczką rodziców i wogóle... Ale jak zobaczylam "to" szczena mi opadła!Musze to mieć!Jeszcze nie wiem jak, ale dam rade!Może zagram w totka<br><hr>Pela
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam na sprzedaz ten model zzr 600 z 94 roku<br><hr>RobertKomentatorzy napisał(a):Mam 20 lat, jestem ukochaną córczką rodziców i wogóle... Ale jak zobaczylam "to" szczena mi opadła!Musze to mieć!Jeszcze nie wiem jak, ale dam rade!Może zagram w totka<br><hr>Pela<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
świetny motocykl!!!! jezdze nim na codzien pale gume,jazda na tylny mole to nie problem w zzr ztylko wprawa i masz do tego motocykla przekonanie świetne osiągi na te lata motocykla ja swoim wykreciłem 240 i musiałem chamowac ale podejzewam ze jeszcze by wydusił cos z niego bardzo duzo dodoaja doloty powietrza w owiewce naprawde warty polecenia sprzet za mała kase jeden z ładniejszych 600-tek w tamtych latachma dosc długie biegi niż cbr 600 i dotego aluminiowa rame Pozdrawiam
<br><hr>Rafikkk

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
podeslij mi szczeguly i foto oraz cene:) na maila pili7@wp.pl z gory dzieki.<br><hr>JacekKomentatorzy napisał(a):Mam 20 lat, jestem ukochaną córczką rodziców i wogóle... Ale jak zobaczylam "to" szczena mi opadła!Musze to mieć!Jeszcze nie wiem jak, ale dam rade!Może zagram w totka<br><hr>Pela<br>Komentatorzy napisał(a):Mam na sprzedaz ten model zzr 600 z 94 roku<br><hr>Robert<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
2 lata temu zakupilem wręcz w idealnym stanie Zygzaczka z 90r od znajomego który ściągnąl go z Niemiec od jakiegoś tam dziadka.Kawunia byla prześliczna! Dbalem o Nią bardziej niż o wlasny tylek.Pucowalem,konserwowalem,nie katowalem no i zimą jak to zimą przyszedl czas na przygotowanie maszyny do sezonu(zaworki,gazniczki,świece,olej i t.d.) no i stalo sie! Dzwoni mój serwisant i melduje: masz do wyboru,albo sprzedać motocykl póki jest jeszcze szansa na skasowanie za niego jakichś tam godnych pieniędzy,póki jest jeszcze w bardzo dobrym stanie wizualnym lub inwestycja ok 2,5 tyś zl na naprawe(zawory) i to nie powiedziane że na tym inwestycje się zakończą bo za chwilę może wyskoczyć coś jeszcze. To byl mój pierwszy motocykl którego z wielkim bólem serca musialem sprzedać po przejechaniu jednego sezonu(15 tyś km).Dziś jeżdżę Hondą CBR RR 900 Fire Blade SC 33 i mimo tego że jest piękny,silny i potwornie wytrzymaly,Zygzaczek zawsze pozostanie w mej pamięci niezastąpiony pod względem wizualnym,pod względem wygody prowadzenia,poprostu idzie się w tym motocyklu zakochać.Ale jest jeden minus: po przejechaniu 40 tyś km żywot tego motocykla się niestety kończy.I tu japończycy dali "dupy"! Mogli przecież wrzucić do Kawuni silnik od Hondy F i z palcem w ..." rurze wydechowej" slużylaby swojemu kierowcy do przebiegu min 100 tyś km.Jaki wniosek? Kawusie to jednorazówki,te stare i te nowe również! BMW i Honda to motocykle może nie tak piękne, może i nie tak cukierkowe ale wieczne. To motocykle które zaslugują na miano " Nr 1".<br><hr>ernias
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam zzr i jestem bardzo zadowolony, przejechalem juz 25 000 bez wiekszego wkładu finansowego. polecam<br><hr>kedzior09
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam wszystkich. Właśnie kupiłem to cacko. Dawno temu jeździłem na motorach i teraz postanowiłem wyzwolić w sobie odrobine adrenaliny. nie wiem jednak zbyt wiele o tym motorku. Jeżeli ktoś może mi pomóc w znalezieniu instrukcji obsługi albo naprawy, to z góry dziękuję. <br><hr>brutus03
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hej witam wszystkich zapalonych motocyklistów zygzakiem śmigam już trzeci sezon i ani razu nie stałem w warsztacie. Świetny motorek. Czy ktoś wie co ile kilometrów trzeba regulować luzy zaworowe i czy są w tym sprzęcie podkładki regulacyjne czy chydrauliczne popychacze pozdrawiam wszystkich posiadaczy zzr <br><hr>Łuki
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam. Jak ZZR aktualna to poprosiłbym fotki i opis na maila.Komentatorzy napisał(a):Mam 20 lat, jestem ukochaną córczką rodziców i wogóle... Ale jak zobaczylam "to" szczena mi opadła!Musze to mieć!Jeszcze nie wiem jak, ale dam rade!Może zagram w totka<br><hr>Pela<br>Komentatorzy napisał(a):Mam na sprzedaz ten model zzr 600 z 94 roku<br><hr>Robert<br>
artur.bandzerewicz@gmail.com<br><hr>Artur
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jesli zzr jest jeszcze aktualny poprosze info + zdjecia na mailaKomentatorzy napisał(a):Mam 20 lat, jestem ukochaną córczką rodziców i wogóle... Ale jak zobaczylam "to" szczena mi opadła!Musze to mieć!Jeszcze nie wiem jak, ale dam rade!Może zagram w totka<br><hr>Pela<br>Komentatorzy napisał(a):Mam na sprzedaz ten model zzr 600 z 94 roku<br><hr>Robert<br>
maniek198301@wp.pl z gory dzieki<br><hr>maniek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kupilem zzr nienazekam na osiagi i trakcje na kolo nie idzie ale w zakrecie i przy podmuchach wiatru jest calkiem przyzwoicie ale skrzynia i rozzad sie jebie serwis i koniec nie serwisowane kawasaki to srot wiadro gwozdzi dzis 2 niemam a chodzi jak bomba zegarowa niewiem kiedy mi tylnie kolo zblokuje jednym slowem motocykl jest jak na te lata wmiare ale dzis kupil bym cbr albo srada.<br><hr>dusigaz srot tem bronek rachodoszcze mali
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Posiadam zzr600 rocznik 95 od kwietnia 2004 i jestem jego drugim właścicielem (pierwszym był niemiaszek który po zaliczeniu paciaka się go pozbył). Wydałem na niego wtedy łącznie z opłatami 13tyś (przez pośrednika ELTA Poznań ze świetnym wtedy mechanikiem śp.Rajmundem). Kilka osób się ze mnie śmiało że przepłaciłem sporo itd. ale śmigam sobie nim bezproblemowo do dziś i wydaje mi się że lata spokoju warte są nadwyżki. Teraz gdy stać mnie na lepszy łezka w oku się kręci by oddać dobry sprzęt za marne grosze za ile teraz stoją wiec będę nim prawdopodobnie śmigał dalej. Pozdrawiam i polecam niekoniecznie te okazyjne.<br><hr>red-hot
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam pytanie czy rama z roku 90 ta jeszcze bez doladowania różni się z ta z 96 czy silnik z nowszego modelu ZZR pasuje do starej ramy bez jakiś przeróbek|???<br><hr>Dziekuje za odpowiedz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam jestem posiadaczem zzr 600 kto mówi że zzr nie idzie na gume ten po prostu nie potrafi jej postawić po gwałtownym odkręceni manetki przy 6tyś zygzak jest już u góry jest to motocykl do wszystkiego!!!<br><hr>marek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam wszystkich czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego po wymianie uszczelniaczy przedniego zawieszenia w zygzaku przez pierwsze kilometry nie mogę go uprowadzić i dziwnie się zachowuje na drodze. Przed wymianą było ok a teraz taki defekt.<br><hr>kava007
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to oznacza ze serwis cos spitolil, bo tak byc nie moze<br><hr>Toman zygzaka szczesliwy ujezdzaczKomentatorzy napisał(a):Witam wszystkich czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego po wymianie uszczelniaczy przedniego zawieszenia w zygzaku przez pierwsze kilometry nie mogę go uprowadzić i dziwnie się zachowuje na drodze. Przed wymianą było ok a teraz taki defekt.<br><hr>kava007<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl