Instruktorzy A oraz młodzi motomoto...
• Strona 1 z 1
Instruktorzy A oraz młodzi motomoto...
Witam Koleżanki i Kolegów!
Jak widać jestem Nowy ale B mam już ponad 16 lat. Idąc teraz na A myślałem, że to pryszcz... i tak jest ale... Chciałbym poruszyć temat instruktorów prawa jazdy. Ja mam kolegę spox ale widzę , że nie daje rady ponieważ jest zbyt dużo chętnych i wychodzi z tego lipa - 1 jazda na 2 tygodnie a cały egzamin trwa ponad 4 miechy.Kupka - ale mam już 500km nawinięte na moim moto 600cm3 i muszę przynać że jazda na moto to nie zabawa... Apeluję tutaj do koleżanek i kolegów: jak pomóc młodym, amitnym motomaniakom w bezpiecznej jeździe na naszych z pupy drogach. NIkt nie chce spotkać przecinającego podwójną ciągłą kolegę z przeciwka. Pozdrawiam i życzę szerokości. Temat będę kontynuować jak bedę ONLINE .

Jak widać jestem Nowy ale B mam już ponad 16 lat. Idąc teraz na A myślałem, że to pryszcz... i tak jest ale... Chciałbym poruszyć temat instruktorów prawa jazdy. Ja mam kolegę spox ale widzę , że nie daje rady ponieważ jest zbyt dużo chętnych i wychodzi z tego lipa - 1 jazda na 2 tygodnie a cały egzamin trwa ponad 4 miechy.Kupka - ale mam już 500km nawinięte na moim moto 600cm3 i muszę przynać że jazda na moto to nie zabawa... Apeluję tutaj do koleżanek i kolegów: jak pomóc młodym, amitnym motomaniakom w bezpiecznej jeździe na naszych z pupy drogach. NIkt nie chce spotkać przecinającego podwójną ciągłą kolegę z przeciwka. Pozdrawiam i życzę szerokości. Temat będę kontynuować jak bedę ONLINE .
- Brecha76
- Świeżak
A co tu chcesz kontynuować, że tak grzecznie spytam?
Tematy, który poruszyłeś przewijały się już wielokrotnie na tym forum. Wystarczy poszukać. Zresztą od takich wynurzeń to raczej hydepark jest
Tematy, który poruszyłeś przewijały się już wielokrotnie na tym forum. Wystarczy poszukać. Zresztą od takich wynurzeń to raczej hydepark jest

http://gomoto.tv/ | naszym motorem jest pasja
-
duddits - Świeżak
Re: Instruktorzy A oraz młodzi motomoto...
Brecha76 napisał(a):Witam Koleżanki i Kolegów!![]()
![]()
Jak widać jestem Nowy ale B mam już ponad 16 lat. Idąc teraz na A myślałem, że to pryszcz... i tak jest ale... Chciałbym poruszyć temat instruktorów prawa jazdy..
Fajnie, że chciałeś poruszyć ten temat ale coś Ci nie wyszło.
Ja mam kolegę spox ale widzę , że nie daje rady ponieważ jest zbyt dużo chętnych i wychodzi z tego lipa - 1 jazda na 2 tygodnie a cały egzamin trwa ponad 4 miechy.Kupka - ale mam już 500km nawinięte na moim moto 600cm3 i muszę przyznać że jazda na moto to nie zabawa...
Fajnie, że masz kolegę i że długo zajmuje mu zrobienie kursu na prawko. Jaki egzamin trwa 4 miesiace? :>
"Kupka" ?:D Oczywiście, że jazda na moto to nie zabawa no chyba ze stunt ;p. Jazda na moto to przyjemność z którą wiążą się nieprzyjemności...
Apeluję tutaj do koleżanek i kolegów: jak pomóc młodym, amitnym motomaniakom w bezpiecznej jeździe na naszych z pupy drogach. NIkt nie chce spotkać przecinającego podwójną ciągłą kolegę z przeciwka.
Nie wiem o co apelujesz. Jak się apeluje o coś to się zdania nie zaczyna tak jak by się chciało o coś zapytać

Pozdrawiam i życzę szerokości. Temat będę kontynuować jak będę ONLINE
Po co zakładąc temat który w zasadzi nic nie dał a jak kontynuacja będzie wyglądać jak ten post to proszę o niekontynuowanie

Pozdrawiam

-
patryk83 - Bywalec
hehe
. Myślałem ze zacznie pisać o czym innym ,że instruktorzy dają machinę sprawdzają czy umiesz ruszyć
hehe i no to teraz kręć ósemki ;p i tak 19h potem 1h jazdy na mieście w pospiechu.

-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Chyba go zraziliście, Wy niedobrzy...
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
- Piter_Stunter
- Świeżak
No gościu nie zabłysnął elokwencją więc może to i dobrze, że nic nie pisze ;p
Chociaż z drugiej strony chciałbym wiedzieć o co mu chodziło i co mu na sercu leży, że założył topic coś napisał ale nic z tego nie wyszło ;p
Chociaż z drugiej strony chciałbym wiedzieć o co mu chodziło i co mu na sercu leży, że założył topic coś napisał ale nic z tego nie wyszło ;p
-
patryk83 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości