Zobacz wątek - Instruktorzy A oraz młodzi motomoto...
NAS Analytics TAG

Instruktorzy A oraz młodzi motomoto...

Jak nauczyć się wheelie? stoppie?
Czy zmieniać biegi ze sprzęgłem czy bez?
_________

Instruktorzy A oraz młodzi motomoto...

Postprzez Brecha76 » 27/7/2009, 23:09

Witam Koleżanki i Kolegów! :lol: :)
Jak widać jestem Nowy ale B mam już ponad 16 lat. Idąc teraz na A myślałem, że to pryszcz... i tak jest ale... Chciałbym poruszyć temat instruktorów prawa jazdy. Ja mam kolegę spox ale widzę , że nie daje rady ponieważ jest zbyt dużo chętnych i wychodzi z tego lipa - 1 jazda na 2 tygodnie a cały egzamin trwa ponad 4 miechy.Kupka - ale mam już 500km nawinięte na moim moto 600cm3 i muszę przynać że jazda na moto to nie zabawa... Apeluję tutaj do koleżanek i kolegów: jak pomóc młodym, amitnym motomaniakom w bezpiecznej jeździe na naszych z pupy drogach. NIkt nie chce spotkać przecinającego podwójną ciągłą kolegę z przeciwka. Pozdrawiam i życzę szerokości. Temat będę kontynuować jak bedę ONLINE .
Brecha76
Świeżak

Postprzez duddits » 28/7/2009, 07:12

A co tu chcesz kontynuować, że tak grzecznie spytam?
Tematy, który poruszyłeś przewijały się już wielokrotnie na tym forum. Wystarczy poszukać. Zresztą od takich wynurzeń to raczej hydepark jest :)
http://gomoto.tv/ | naszym motorem jest pasja
duddits
Świeżak

Re: Instruktorzy A oraz młodzi motomoto...

Postprzez patryk83 » 28/7/2009, 07:21

Brecha76 napisał(a):Witam Koleżanki i Kolegów! :lol: :)
Jak widać jestem Nowy ale B mam już ponad 16 lat. Idąc teraz na A myślałem, że to pryszcz... i tak jest ale... Chciałbym poruszyć temat instruktorów prawa jazdy..

Fajnie, że chciałeś poruszyć ten temat ale coś Ci nie wyszło.

Ja mam kolegę spox ale widzę , że nie daje rady ponieważ jest zbyt dużo chętnych i wychodzi z tego lipa - 1 jazda na 2 tygodnie a cały egzamin trwa ponad 4 miechy.Kupka - ale mam już 500km nawinięte na moim moto 600cm3 i muszę przyznać że jazda na moto to nie zabawa...

Fajnie, że masz kolegę i że długo zajmuje mu zrobienie kursu na prawko. Jaki egzamin trwa 4 miesiace? :>
"Kupka" ?:D Oczywiście, że jazda na moto to nie zabawa no chyba ze stunt ;p. Jazda na moto to przyjemność z którą wiążą się nieprzyjemności...

Apeluję tutaj do koleżanek i kolegów: jak pomóc młodym, amitnym motomaniakom w bezpiecznej jeździe na naszych z pupy drogach. NIkt nie chce spotkać przecinającego podwójną ciągłą kolegę z przeciwka.

Nie wiem o co apelujesz. Jak się apeluje o coś to się zdania nie zaczyna tak jak by się chciało o coś zapytać :|

Pozdrawiam i życzę szerokości. Temat będę kontynuować jak będę ONLINE

Po co zakładąc temat który w zasadzi nic nie dał a jak kontynuacja będzie wyglądać jak ten post to proszę o niekontynuowanie :)

Pozdrawiam :)
Honda CBR 600 F4i user
Obrazek (otwórz link)
patryk83
Bywalec

Postprzez Czester » 28/7/2009, 07:56

Pewnie autor był "pod wpływem" zakładając ten temat... :roll:
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
Czester
Administrator

Postprzez Seba_ER5 » 28/7/2009, 19:13

hehe :D. Myślałem ze zacznie pisać o czym innym ,że instruktorzy dają machinę sprawdzają czy umiesz ruszyć :P hehe i no to teraz kręć ósemki ;p i tak 19h potem 1h jazdy na mieście w pospiechu.
Seba_ER5
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Piter_Stunter » 28/7/2009, 20:38

Chyba go zraziliście, Wy niedobrzy...
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
Piter_Stunter
Świeżak

Postprzez patryk83 » 28/7/2009, 22:20

No gościu nie zabłysnął elokwencją więc może to i dobrze, że nic nie pisze ;p
Chociaż z drugiej strony chciałbym wiedzieć o co mu chodziło i co mu na sercu leży, że założył topic coś napisał ale nic z tego nie wyszło ;p
Honda CBR 600 F4i user
Obrazek (otwórz link)
patryk83
Bywalec

Powrót do Technika jazdy

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê